• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

#Kylu Mapping Thread# #Download#

Status
Zamknięty.
Odp: #Kylu Mapping Thread# #Download#

@up,
Masz racje co do tego screny (ostatniego). Na pocz?tku s?dzi?em ?e mi to wyszlo dobrze, ale pokazel prace kilku mapperom i stwierdzili ze jest wykonana ?le, jako i? zaczynam dopiero to zbytnio nie rozru?niam dobrego od s?abego ale tw?j komentarz zach?ci? mnie do stworzenia czego? jeszcze, z g?ry dziekuje za punk reputacji no i szczery komentarz, na prawde to doceniam. :)
Nigdy nie robi?em nic zwi?zanego z zim? i chc?tnie bym spr?bowa? lecz pomagam w stworzeniu projektu Rookgaard. A wg mnie zima zabardzo narazie tam nie pasuje. Moze jaka? inna propozycja?

@edit.
Co do prefiksu, to nie b?d? zak?ada? nowej galerii ?eby nie za?mieca? forum i nie wiem czy si? nadaje do tego by zosta? '?rednio-zaawansowanym'
P?ki ?aden moderator nie uzna? mnie za '?-z' i nie zmieni? prefiksu :).

Ostatnia edycja:

@@@@@@refresh@@@@@@

Komentowa?! ;D Za nied?ugo dodam nowe ss, tylko ogarne jescze silnik 9.83 ;)

Hej hej

Dobr? robot? robi magia screen?w in-game i o?wietlenie, wygl?daj? du?o bardziej... Stylowo. Bardzo fajne expowiska pod serwer z klimatem i dusz?. Pracuj wytrwale i z takim zapa?em jak dotychczas, a efekty Twojej pracy b?d? wyra?nie zauwa?alne.

Nie mapowa?em tygodniami, my?lisz ?e m?g?bym znowu mapowa?? :)

F5!

Powracam do mappingu, dopiero teraz zauwa?y?em ?e SMC wystartowa?o, wi?? ju? nie zd??y?em, my?l? ?e r?wie? si? pobawie, przerobie te i wstawie do galei porcje ss, co Wy na to?

Koniecznie w swoim w?asnym stylu, kt?ry przedstawi?e? w poprzednich screenach. Mo?esz r?wnie? zrobi? mini-event, gdzie to u?ytkownicy czytaj?cy Tw?j temat podaj? Ci tematyk? nast?pnej pracy - powinno to pom?c rozwin?? Twoje umiej?tno?ci.

iSanto napisa?:
"Z powodu, braku wystarczaj?cej ilo?ci nades?anych prac, przed?u?am termin do 7 wrze?nia, 2013r do godziny 23:59."
My?l? czy wystartowa? czy podes?a? tutaj prace ;)
Jutro co? porobie. ;)

Chcia?e doda? wczoraj screeny, ale mia?em formata i teraz scu?ga?em 1 lepszy silnik #8.6, le items ot inaczej pokazuje niz w rme, a jak podmienie to serv sie nie wlacza, dzisia cos pokombinuje jeszcze..

Wracaj stifler, fajnie popatrze? na twoje prace. Ju? wracam do forum . co z tym idzie konkurs i galeria ;*

Witam i powracam, znalaz?em na kompie jeszcze jak?? prac? :)
Pomo?ecie mi wszyscy? :) Piszcie jaka prac? mam wykona? nast?pnie, (+ dodam do tego download. Prace s? darmowe.)

P?ki co, ?apcie :3

xryk.png

rtbn.png

d9vx.png

iowz.png

woeq.png

Prosz? o ocene i komentarze, potrzebujesz kt?r?? mapk?? Napisz na gadu, je?eli b?dzie wi?kszy spam do Aktualizuje strone 1.

Pierdyknij jaki? zacny zamek [czyt fortece] w dodatkowymi walami obronnymi- ta forteca ma byc na gorze jakiejs + wejscie glowne i kanalami ;s

kcie download?XDD
prace sa ladnie wykonane jak na realu xd

Super, troch? nie podoba mi si? ten wodospadzik czwartym ss'ie. Tak to coraz lepiej, zbli?aj si? i ucz dalej.

@up2,
nie dawa?em downloadu na forum narazie, bo mi jako? po 1 pracy nie chcia?o by si? dawa? skana ;P,
Jescze dzisiaj, albo jutro zaaktualizuje 1stronke i dodam ;P, tak kolo 21:30. ;)

A co do tego "jak na realu" to da?e? mi do my?lenia, ?e musze popracowa?, bo real to jeden wielki auto border ;D

@edit
jak si? podoba nowy avatar? :D

Ostatnia edycja:

Prace s? bardzo dobre, zreszt? tak samo jak poprzednie. Komu? download na pewno si? przyda ^^

Noom - mi sie podoba najlepsze sa pierwsze 3 screeny a nie podoba mi sie tylko wodospadzik - poniewaz dziwnie go zrobiles :d
A tak to dobre :)

no ?adnie ale jeszcze popracuj nad sob? :)

Zacny avatar milordzie :D + do otbm nie trzeba skana
+
moze pokaz co wymodziles ;p

pracuje nad t? twoj? forteca co chcesz ;p

Status
Zamknięty.
Do góry