• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

#Kylu Mapping Thread# #Download#

Status
Zamknięty.
Odp: #Kylu Mapping Thread# #Download#

Prace s? ?adnie wykonane, poza takimi drobnymi szczeg??ami jak strza?a wbita w kamie?, wszystko jest ok. Je?li chodzi o kolejn? prac?, proponowa?bym Ci zmierzy? si? z innymi klimatami jak d?ungla, zima czy te? pustynia. Ch?tnie bym zobaczy? jak sobie z tym poradzisz.

Zbytnio te? nie mam czasu, chcia?bym jak najszybciej da?, ale szko?a, praca, dom, znajomi.. ;)

@edit,
Zaktualizowany 1 post. Download dodane.

@edi2.
Ta niby forteca, bardziej mi narazie przypomina wioske, najwy?ej taka b?dzie :D

@edit3.

Kontynuowa? to? Czy robi? co? innego? :D
Troche nie przypomina fortecy a bardziej jak jakie? zaginiona wioska w g?rach :D (g?ry nie widac na ss)

9d61.png

dwnr.png

Ostatnia edycja:

Tak r?b dalej bo fajnie ci to idzie ;p Ale i tak czekam na forteceee ;d

swietnie ci idzie :D brama koxi <3

F5

y1no.png

adb4.png

//Do czasu :) Na gadu Ci wyt?umacz? co poprawi?, ?redniak jest na wyci?gni?cie r?ki. ~Bee

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mnie si? podobaj?, bo prace s? proste i estetyczne. R?b dalej ;)

Bardzo fajne prace :) mi si? bardzo podobaj? mapa undead kozaczek ^^ fajny exp z Grim Reaper mo?na tam zrobi? :) a mo?e zrobi? by? jak?? map? w stylu welcom to hell :D lawa nico?? demony te klimaty dla lv 120+ haha :D Jeszcze raz graty za mapki:D

Siemka, siemka.

Dawno mnie tu nie by?o, z Tibi? nic nie mia?em wsp?lnego, tak?e troch? mo?? wroc? do mappingu, po przerwie, mo?e poka?? jak?? prac? :D

fpi2.png

z4tt.png

2zjd.png

djnd.png

Komentowa? :)

Wow! Prace s? na coraz wy?szym poziomie. Pozytywnie mnie zaskoczy?e? ^^

@up,
Dzi?ki wielkie.

@Topic.
Taka kr?tka informacja.
-Doko?cz? t? g?r? i wstawie j? do 1 postu na download, mapa mi nie jest potrzebna, w zadnym projekcie nie jestem z powodu braku wolnego czasu.

- Mapki nie robi? zbytnio na pokaz a ?eby si? troch? nauczy?, licz? si? z krytyk?, zapraszam wi?c do oceniania.

- Podawajcie jakies propozycje na kolejny teren do tworzenia, nie musi to byc expowisko, ale zeby to nie bya zbyt wielka praca ja "miasto"
Moze byc co? zwi?zanego z lodem, b?d? czym? innym tego typu, nigdy nie robilem Tibii w zimie, a warto spr?bowa?.

Jak juz pisalem do kazdej pracy daje download wiec piszcie co robic, wam si? przyda, robi? to za darmo. Lecz milo jest zobaczyc "podziekowanie b?d? punkt reputacji"

Zr?b opuszczon? wiosk?, w kt?rej osiedli?y si? Frost Dragony.

Bardzo fajne prace podobaj? mi sie nie jest przesadzone + ciekawe pomys?y tak trzymaj jak dla mnie 9/10.:wink:

Troch? si? dziwie, ?e prefixem tematu jest amator, jest to jedna z lepszych galerii ;>

Od?wie? linki do swoich prac w pierwszym po?cie : D

Widze ?e od?wie?acie moj? galerie mimo ?e z map edytorem sie bawi?em si? ju? kilka miesi?cy, mo?e zanied?ugo co? zrobie :)

Status
Zamknięty.
Do góry