-Tibia 8.42 Landhoria.pl RPG OTS

Status
Zamknięty.

arakis

User
Sierpień 19, 2008
Liczba reakcji
0
UWAGA! OFERTA DLA MAPPER?W/SKRYPTER?W.
Od dzisiaj poszukujemy zdolnych i kreatywnych ludzi do tworzenia swiata Ladhorii.
Poszukujemy mappera oraz obeznanego skryptera.
Swoje podania mo?ecie przesy?a? na adres: landhoriaots@gmail.com
Osoby kt?re zakwalifikuj? si? na swoj? pozycj? otrzymaj? rang? GameMaster na serwerze Landhoria!
Dodatkowo szukamy kulturalnych ludzi do rangi "Moderator" na naszym forum.
Prezentacja serwera: LINK
Landhoria OTS

strona g??wna : Landhoria - Strona startowa
IP: landhoria.pl

PORT: 7171
KLIENT: 8.42
Experience:
8 - 100 poziom -> 35x
101 - 200 poziom -> 20x
201 - 300 poziom -> 10x
301 > poziom -> 5x
Skill: 8x
Magic: 5x
Loot: 1x
PvP: od 50 poziomu
Cechy serwera:
- Co 6 godzin losowana jest w?r?d graczy online PACC RUNA
- Bardzo szybki, dedykowany serwer
- Wielka mapa, ci?gle aktualizowana
- Cz?ste rajdy, nie spotykane na innych serwerach
- System ulepszania ekwipunku
- Aktywni, do?wiadczeni i bezstronni administratorzy
- Nabory na tutor?w
- Event system
- Statystyki do?wiadczenia/czasu online
- Wszystkie addony dostepne w grze
- Gre zaczynasz z 8 poziomem (brak Rookgaardu)
- Pe?no nowych rzeczy, niedost?pnych nigdzie indziej
- Wyr?wnane profesje
- Wykresy i sygnaturki w kartach postaci
- Cz?ste sondy i mo?liwo?? bezpo?redniej propozycji zmian na stronie
- Systemy: wojen/list?w go?czych/namelocku
Jak zacz???
1. ?ci?gamy klienta Landhorii Landhoria - Downloads nast?pnie instalujemy program.
2. Tworzymy swojego bohatera klikaj?c "rejestracja" Landhoria - Rejestracja
Nast?pnie wype?niamy wszystkie pola.
3. Uruchamiamy klienta Landhorii i wpisujemy dane konta ustalone przy rejestracji.
4. Pojawisz si? w g??wnym mie?cie - Manurius.
Opis miasta:
30044163.png

manriius.jpg

ZAPRASZAMY!!
Aktualizacja: Ka?dy nowy gracz, zak?adaj?c konto, otrzymuje darmowe 7 dni PACC!
P.S. W?a?nie trwa nab?r na tutor?w serwera.
Notka moderatorska:
Double post.

Odp: Landhoria.pl RPG OTS

//od?wie?am

Dzisiaj tak jak by?o og?aszane, serwer zosta? wy??czony na kilka godzin(9-15) aby wprowadzi? pewne zmiany.
Od razu zaznaczam i? widocznych zmian typu nowe tereny/potwory/questy NIE zosta?y jeszcze dodane!

Podczas przerwy zosta? zainstalowany nowy system operacyjny(linux). Zmiana ta wp?ynie g??wnie na wydajno?? ale r?wnie? i bezpiecze?stwo gry.

Dodatkowo w ci?gu kilku ostatnich dni mogli?cie zaobserwowa? mniejsze zmiany wprowadzane stopniowo do gry.
Lista ostatnich zmian:
-zabranie mo?liwo?ci u?ywania run UH oraz SD dla klas niemagicznych.
-zwi?kszenie si?y Great Mana Potion
-zwi?kszenie mocy run Holy Missile dost?pnych tylko dla Paladyn?w
-Dodanie czaru "Grand Groundshaker" dla Knight?w. -Zmiana wagi Assassin Stars
-Poprawienie NPC Mark
-Poprawienie czaru "Ethereal Spear"

Ju? nied?ugo mo?ecie si? spodziewa? update z nowym terenem, zupe?nie nowymi potworami oraz questami!

--od?wie?am--

Wielkimi krokami nadchodzi zapowiedziany jaki? czas temu update serwera. W tym tygodniu serwer przeszed? sporo modyfikacji, pisz?c og?lnie, zosta?o poprawionych spoooro b??d?w, profesje zosta?y wyr?wnane, system operacyjny zosta? zmieniony. Priorytetem oczywi?cie by?a zmiana systemu operacyjnego. Mam nadziej? r?wnie?, ?e teraz gra? wam si? b?dzie przyjemniej. Teraz do rzeczy.
Tereny na nadchodz?cy update s? sko?czone w oko?o 90%(zosta?a praktycznie sama kosmetyka)
Wysz?o tego naprawd? sporo i zapewniam, ?e nie b?dziecie si? nudzi? :)
Zostanie dodanych co najmniej 6 nowych potwor?w kt?re b?d? mia?y unikalne ataki, taktyki itp.
Nie dodamy jakich? super hardcorowych quest?w z tego wzgl?du, i? jest aktualnie kilka trudnych quest?w kt?re nie zosta?y jeszcze przez was wykonane.
Wspominany update zostanie wprowadzony najprawdopodobniej w pi?tek 5 marca 2010r oko?o godziny 13.
Aby potwierdzi? prac? nad updat? oraz wzbudzi? w was odrobin? ciekawo?ci prezentuj? dzisiaj kilka screen?w z nadchodz?cego update.
up1.png

up2.png

up3.png

up4.png
Pozdrawiam

Polecam (te? taki temat za?o?y?em). W razie jakich? problem?w prosz? pisac do Amashadi.
Oczywi?cie wpadajcie po nas bo nie mamy si? z kim bic. Zbierac ekipe :D

Ja tak?e polecam ten server, panuje tam naprawd? dobra atmosfera. S? tu ciekawe wary, mn?stwo trudnych quest?w i wielu pomocnych ludzi. Naprawd? warto tu gra?, je?eli szukasz otsa na dlu?ej.

Polecam tego ots ,mi?a atmosfera,ciekawe questy,mn?stwo war?w,je?eli szukasz ots na d?u?ej ? Sprawdz LANDHORIA.PL

Nie polecam, tyle razy pisalem o tym ze kolejny raz nie bede sie powtarza?. Chcesz placic za pacc'a 7 dniowego 3,66zl, free bany, gm liczy na kase, jak tak to ten ots jest dla ciebie! a jesli chcesz na czym porz?dnym pograc to zapraszam na:

xxx

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zgodnie z zapowiedzi?. Dzisiaj oko?o godziny 13 zosta?a wprowadzona aktualizacja w kt?rej naprawd? spore tereny z potworami kt?rych nie spotkacie nigdzie indziej poza Landhori?. Oczywi?cie wraz z nowymi potworami macie mo?liwo?? zdobycia item?w do tej pory niedost?pnych.
Na now? wysp? mo?ecie si? teleportowa? dzi?ki NPC Niptorowi np w okolicach miasta Manurius.

Pozdrawiam i ?ycz? mi?ej gry :)

Status: Online
Osoby online: 18/200
Uptime: 3h 53m

mowi samo za siebie jaki to jest ots i jak zajmuje sie gm nim ;>

//od?wie?am

Serwer zosta? zaktualizowany w pi?tek 5 marca. Informacje o update na stronie g??wnej.

Od?wie?am. Do?? istotna informacja w 1 po?cie. Zapraszam!

hueheu GM'a na tym g?wnie, $$ only bo za gm'a to nikt ci nie bedzie robil skryptow, mapy. Napisz do na otlandzie to cie wysmieja olszewski.

@Down
He wystarczaj?co znam ci? z twojego ots'a.

Plax Giw Mi Moderatora !

Ostatnia edycja:

Wiesz.. kiedy? pewna osoba powiedzia?a...
To, jak traktujesz drugiego cz?owieka, kiedy? odbije si? na tobie.

Nie chc? tu robi? offtopa dlatego tylko na ten jeden post odpisze.
?al mi Ciebie kolego. Tak ?atwo przychodzi tobie walenie obelgami w kierunku drugiej osoby kt?rej kompletnie nie znasz...

Hmm bez kit juz mnie to wkurwia, ja sobei dyskutuje na temat otsa a jakis frajer bedzie mnie warnowa? za to ze pisze prawde. Typy maja racje ze tibia.net.pl to gowniane forum. pierdole pisze na otlandzie od dzisiaj. Narcia ;* hhaha

Olszewik przeczytaj wy?ej w poscie.

Ostatnia edycja:

Nie wiem w czym problem Balicus jak chcesz wbijaj na ots ;d
Okaze sie czy umiesz cos w praktyce a nie tylko wyzywasz i blucgasz
Zapraszam Landhoria.pl

Balicus tak jedzie landhori? aby upad?a, ale jest z ni? 24/7 :) Mo?e w og?le tam gra?

Chcia? bym do??czy? do teamu jako mapper pisa?em Ci kiedy? na pw na forum landhorii wys?a?em Ci tam tak?e kilka przyk?adowych prac wejd? i zobacz a jak nie b?dziesz mia? to moge wys?a? jeszcze raz jak co? jeszcze b?dziesz chcia? to pisz na pw mapowaniem zajmuj? si? ju? oko?o 3 lata nawet sko?czy?em sw?j serwer tylko nie mam pieni?dzy na rozkr?cenie go...
Podrawiam i czekam na odpowiedz.
Bufo.

czy?by "syn marnotrawny powr?ci?" na landhorie ?? Reins przecie? sam ich wyzywa?e?....

a co do OTS to uwa?ajcie, gdzie zaczynacie gr?, poniewa? GoD nie zawsze si? interesuje swoim OTS

Balicus tak jedzie landhori? aby upad?a, ale jest z ni? 24/7 :) Mo?e w og?le tam gra?

o boze co za dziecko, 14 lat i sie spina, przypomne ze to ty lizales dupsko arakisowi i pozniej wyrzucil cie i ma?o co sie nie poci??e? z tego powodu.

Je?eli twoim zdaniem mam 14 lat, to ty ile? 10 yhy

Przynajmniej by?em kim? na tym ots-ie, a nie tak jak ty balicus "dziecko sms-shopa"

Tak dla waszej informacji, Balicus wyda? ponad 150 z? w jeden dzie? :)

@topic

Tak ?eby nie by?o zaraz ostrze?enia -.-,

OTS jak ka?dy inny, s? minusy i plusy, o czym mo?ecie si? dowiedzie? na forum.

@Edit
DOWN

Nie b?d? pisa? nowych temat?w bo zaraz b?d? mia? bana na forum -.- Ju? wykaza?e? ?e jeste? takim 0 jak nikt inny. A fotk? chcesz wstawiaj, ja to nie ty ?e graj?c z teamem (ty w rr) nie pokaza?e? fotki od samego pocz?tku bo jeste? a? tak gruby, ?e nie mie?cisz si? w obiektywie. Pozdro botq

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry