League of Legends

Odp: League of Legends

@up
Mo?e Kamcio b?dzie zainteresowany? ^^
@topic
Ja tam ?adnych problem?w z LoLem nie mam. Kupi?em sobie te? ostatnio za 5 z? sk?rk? do Branda :>

Pozwole sobie refreshn?c temat wstawiaj?c SS. M?j typowy ranked na Eascie.
japierdoleeast.png

Siemanko. Wczoraj zakupi?em sobie Talona. Moze jakie? wskaz?wki jak nim gra??

Wie kto? mo?e jak przyspieszyc znajdowywanie gier, bo czekamy juz w party z bratem z 30 min...?

Typowa gra na eascie. Nie zd??y?em zacz?? jungli (1:00) a przeciwnicy mieli ju? 4 fragi. M?j team pi?knie scoutowa? moje wilki (chocia? prosi?em, aby tego nie robili). P??niej morde mnie wyzywa?, bo on nie mo?e mie? sololino, wi?c shaco poszed? mu pomaga? (na sta?e). Tym sposobem mid sta? pusty, a przy pr?bie ganku koledzy z lini zaczynali recallowa?... Niech graj? w mario ...
beztytuuemn.png

W League of Legends bardzo przyjemnie si? gra, ale niestety wci?gn??a mnie ta gra na nied?ugi czas i w ko?cu te? z niej zrezygnowa?em, by?a to po cz??ci wina mojego po??czenia sieciowego, kt?re powodowa?o, ?e cz?sto musia?em wychodzi? z gry, poniewa? akurat straci?em po??czenie :/
Ale mimo wszystko polecam, jako ?e mo?na sp?dzi? z LoL-em mi?o czas.

Dzisiaj kopn?? mnie zaszczyt i gra?em na shushei-a na noob koncie (nr 1 w?r?d Polskich graczy) :D Streamowa? w tej samej chwili wi?c to na 100% on ;)
Noi oczywi?cie przegrali?my, wycarrowa? ich :<

shushei2222.png

Ostatnia edycja:

Sporo czasu mnie tu nie by?o, ale dosz?o do mnie info ?e tnet w lola gra/ty Grzonas.
Screen z mojej najlepszej bitwy i najmniej prawdopodobnej do wygrania. My 30 lvl i przeciwnicy te?.

Na eascie gram, nick jak na za??czonym obrazku. Jbc to pisa? bo czasami niemam z kim zagra?.

Sporo czasu mnie tu nie by?o, ale dosz?o do mnie info ?e tnet w lola gra/ty Grzonas.
Screen z mojej najlepszej bitwy i najmniej prawdopodobnej do wygrania. My 30 lvl i przeciwnicy te?.
[/URL]
Na eascie gram, nick jak na za??czonym obrazku. Jbc to pisa? bo czasami niemam z kim zagra?.
Screen udowadnia mi tylko mentalno?? polak?w w lolu: " grze najmniej prawdopodobnej do wygrania" po czym na screenach widzimy "hahahahhhahhaahahhahahah easiest game ever", czy ludzie kt?rzy tak robi? potrzebuj? si? dowarto?ciowa? udowadniaj?c przeciwnikom jaki s? "noobami" ?

@Help3r
Gratuluje usuni?cia zdj?cia po zwr?ceniu ci uwagi na pw
Notka moderatorska:
Aaaa! Dzi?kuje xD

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tak drako czu?em si? zajebiscie dowartosciowany po napisaniu tego -.-
ja ci proponuje te? taka bitw? wygra? i zobaczyc jak to jest. Od pocz?tku musielismy biegac po liniach non stop gank itp.
Zreszt? pierdolisz, bo moge si? za?ozyc, ?e te? by? sie cieszy? po wygraniu bitwy 2 na 3.

Pozatym zdje? si? nie cytuje ^.-

Tak drako czu?em si? zajebiscie dowartosciowany po napisaniu tego -.-
ja ci proponuje te? taka bitw? wygra? i zobaczyc jak to jest. Od pocz?tku musielismy biegac po liniach non stop gank itp.
Zreszt? pierdolisz, bo moge si? za?ozyc, ?e te? by? sie cieszy? po wygraniu bitwy 2 na 3.
Pozatym zdje? si? nie cytuje ^.-
Nie nie cieszy?bym si?, graj?c chocia?by na gopl4lolu nie ma si? ?adnej satysfakcji z meczy 4v5, a tr?jeczki mnie pierdol? bo to twisted treeline. I przykro mi na ja nie jaram kniapska po tym jak kogo? uda nam si? rozpierdoli? chocia?by do 0. Ot taka zasada ?e szacunek do przeciwnika powinien by? zawsze obecny :) Eot.

Nie nie cieszy?bym si?, graj?c chocia?by na gopl4lolu nie ma si? ?adnej satysfakcji z meczy 4v5, a tr?jeczki mnie pierdol? bo to twisted treeline. I przykro mi na ja nie jaram kniapska po tym jak kogo? uda nam si? rozpierdoli? chocia?by do 0. Ot taka zasada ?e szacunek do przeciwnika powinien by? zawsze obecny :) Eot.

Te? wole grac pi?tki, ale s? one dla mnie do dupy bez full premade. Je?li chodzi o kultur? to przeciwnicy zaczei od 1 minuty jak koles wyszed? wyzywac i cwaniakowac, ?e free win itp. Chcesz porozmawiac Drako zapraszam na prv, pozatym bardzo chetnie z toba zagram czy przeciwko tobie z czystej ciekawosci.

Ja nie gram, jestem od tej gry wolny. Nie lubi? gier 3D, w kt?rych mo?na sterowa? i myszk? i klawiatur?.

@up
Ta, id? w kalkulatora na drukarce gra?.

@top
Refresh

Mia?by kto? ochot? pogra? wsp?lnie? Oczywi?cie chodzi mi o gr? z ventrilo. :)
Jakby kto? by? ch?tny to pisa? priv albo gg 183875 :)

Back
Do góry