Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Streamowa? w tej samej chwili wi?c to na 100% on 

Screen udowadnia mi tylko mentalno?? polak?w w lolu: " grze najmniej prawdopodobnej do wygrania" po czym na screenach widzimy "hahahahhhahhaahahhahahah easiest game ever", czy ludzie kt?rzy tak robi? potrzebuj? si? dowarto?ciowa? udowadniaj?c przeciwnikom jaki s? "noobami" ?Sporo czasu mnie tu nie by?o, ale dosz?o do mnie info ?e tnet w lola gra/ty Grzonas.
Screen z mojej najlepszej bitwy i najmniej prawdopodobnej do wygrania. My 30 lvl i przeciwnicy te?.
[/URL]
Na eascie gram, nick jak na za??czonym obrazku. Jbc to pisa? bo czasami niemam z kim zagra?.
| Notka moderatorska: |
| Aaaa! Dzi?kuje xD |
Nie nie cieszy?bym si?, graj?c chocia?by na gopl4lolu nie ma si? ?adnej satysfakcji z meczy 4v5, a tr?jeczki mnie pierdol? bo to twisted treeline. I przykro mi na ja nie jaram kniapska po tym jak kogo? uda nam si? rozpierdoli? chocia?by do 0. Ot taka zasada ?e szacunek do przeciwnika powinien by? zawsze obecnyTak drako czu?em si? zajebiscie dowartosciowany po napisaniu tego -.-
ja ci proponuje te? taka bitw? wygra? i zobaczyc jak to jest. Od pocz?tku musielismy biegac po liniach non stop gank itp.
Zreszt? pierdolisz, bo moge si? za?ozyc, ?e te? by? sie cieszy? po wygraniu bitwy 2 na 3.
Pozatym zdje? si? nie cytuje ^.-
Eot.Nie nie cieszy?bym si?, graj?c chocia?by na gopl4lolu nie ma si? ?adnej satysfakcji z meczy 4v5, a tr?jeczki mnie pierdol? bo to twisted treeline. I przykro mi na ja nie jaram kniapska po tym jak kogo? uda nam si? rozpierdoli? chocia?by do 0. Ot taka zasada ?e szacunek do przeciwnika powinien by? zawsze obecnyEot.