• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

League of Legends

Odp: League of Legends

Mam takie pytanie co do elo, zaczo?em gra? w ranked gry i przez trolli spad?em na 900 elo ale teraz po ma?u si? wspinam mam ju? 1100+ ale mam pytanie czemu za wygrane gry dostaje po 13 elo jak mam wygranych 5 gier z rz?du. Widzia?em jak kole? wbi? 30 level wygra? z 20 gier i ma 1500+ elo a ja ju? mam 40 gier wygranych. Czy od 1200 elo w g?re szybciej si? wspina do g?ry?

@up
Przy pierwszych, chyba 10 rankedach, masz boosta ze dostajesz po 30-40 elo :p
@top
z 1450 elo do 1260 :<
Welcome to elo hell!

Takie tam na radnkedzie:
datdefeat.png

I tak w tym sezonie wyrobie platyn?.

dzisiejsza gierka.

gdyby kto? si? zastanawia? czemu gram w trybie z oknem to od razu napisze:
poniewa? du?o aplikacji mi minimalizuje lola i przez to mnie zabijaj? Np. Avast :X

Ostatnia edycja:

Z serii sylwester na midzie i przegrywanie wygranych ranked?w:
nextdefeat.png

@rey misterio, to wgl wowa nie przypomina -.-
Sorry, myslalem ze mowisz o world of warcraft ;<

Ostatnia edycja:

Specjalnie na potrzeby 2ch for dowody na to ?e z elo hell da si? wyj?? samemu nawet graj?c supportem, wi?c prosz? sko?czy? pierdolenie:
vuah.jpg

@Up
Farciarz.
Ja przed chwil? mia?em na rankeda team : ja (evelynn jungler) ahri (mid) garen + sion na bocie, cassiopeia solo. Brawo dla mojego teamu! Przy okazji, ostatni pick (Garen) chcial grac lee sinem, wi?c nikt go nie banowal ^_^ a wzi?? go 1 z przeciwnik?w. Cassioepia stracila turreta w 7 minucie. Dzi?kuje za takie rankedy.

iown.jpg

; DD Kocham zdejmowa? Branda na ulti.

@Up
Farciarz.
Ja przed chwil? mia?em na rankeda team : ja (evelynn jungler) ahri (mid) garen + sion na bocie, cassiopeia solo. Brawo dla mojego teamu! Przy okazji, ostatni pick (Garen) chcial grac lee sinem, wi?c nikt go nie banowal ^_^ a wzi?? go 1 z przeciwnik?w. Cassioepia stracila turreta w 7 minucie. Dzi?kuje za takie rankedy.
Po tym wszystkim co zaprezentowa?e? wida? na jakim elo jeste?. Sion i Garen na bocie ? Najsss. Z pewno?ci? high eloed games. W moich grach niestety jedna by?a fartem, reszt? carrowa?em od pocz?tku do ko?ca.
@Blackq
Tam w przeciwnym teamie musia?a by? dobra Caitlyn, 200 creep?w to si? wyciska max do 25 minuty. :P

@up
po 1 to by? normal i gra for fun.
2. sk?d wiesz ?e nie by?o junglera? nie ka?dy jungler musi mie? smite lol

@Beatka
Ostro widz? na normalach, glass cannon gp,sion,pantheon OP

@up
po 1 to by? normal i gra for fun.
2. sk?d wiesz ?e nie by?o junglera? nie ka?dy jungler musi mie? smite lol
To zajebisty jungler musia? by? xDDDDDDDDDDDDDDD Jak nie ma Cho w jungli to smite jest obowi?zkiem ka?dego junglera vide. Baron + Dragon.

Mo?e cz??? s?ysza?a, cz??? nie, ale by? b??d, a raczej bug z kupnem rp. Mog?e? sobie "zrobi?" 20k rp. Tu jest moje pytanie do was, kto? tego u?ywa?? By?y ju? za to kary? Jak tak to jakie? Z ciekawo?ci pytam tutaj, bo na oficjalnym usun?li mi temat.

Mo?e cz??? s?ysza?a, cz??? nie, ale by? b??d, a raczej bug z kupnem rp. Mog?e? sobie "zrobi?" 20k rp. Tu jest moje pytanie do was, kto? tego u?ywa?? By?y ju? za to kary? Jak tak to jakie? Z ciekawo?ci pytam tutaj, bo na oficjalnym usun?li mi temat.
Kar nie by?o i nie b?dzie.

sk?d wiesz ?e nie b?dzie? na forum pisz? ?e ma by? jak nie b?dzie to beka bo ja mam jeszcze 9k riot?w i pe?no skinow ; D

A tak wygl?da m?j 5 ranked z rz?du. (look cait, morde)

295qngg.jpg

1 gra- Riven 2/12, next vayne 2/8, next jarvan 0/6, next game ja 22/5, i teraz to...

I takim w?a?nie sposobem sturla?em si? z 1580

Ostatnia edycja:
Do góry