League of Legends

Odp: League of Legends

lol3lq.png

Jakby kto? ?rednio-zaawansowany chcia? pogra? to niech si? odezwie w notce czy co?. Fajnie by by?o zagra? jakie? 5 vs 5.

Ja bym chetnie zagral. Nie jestem moze sredni zaawansowany, nie wiem wlasciwie jaki jest moj poziom, ale chetnie bym z kims zagral kto by mogl ocenic czy dobrze mi idzie...
Tylko ciagle nie chce mi sie wnikac w systemy gier i rozne takie bzdety, bo wiem, ze mozna grac na kilka sposobow. Wiec ciagle gram w 1 gre ktora mi sie spodobala na jednej mapce. Moze reszte sproboje ogarniac jak bedzie trzeba albo jak mi sie znudzi :P

Screen z dzisiejszej gry:
annn.png

Pierwszy raz zagralem ta postacia. Nawet fajnie sie gralo, choc troche przyzwyczajenia mialem z anivi. Ale to byla jedna z lepszych moich gier. Normalnie bym mial polowe fragow a 2x wiecej asyst. Taki fart jakis.
Zagralem tylko dlatego, ze kupilem ja wczesniej nie wiem czemu. A chcialem juz dluzszy czas sprawdzic jak sie gra, w przypadku jak by mi zablokowali anivie a bym chcial zarobic na nia punkty.

@Kikimora

Archangel to s?aby pomys? na Annie ;s

@topic

Powodzenia w dalszej grze.

@Kikimora
Archangel to s?aby pomys? na Annie ;s
@topic
Powodzenia w dalszej grze.
Wyjasnisz mi co miales na mysli?

Tu lepszy dmg a many mi brakuje moze z raz czy 2 na 2 rozgrywki... Wiec jest duzo lepsza.
W kazdym razie, dzieki za rade.

@fenki
Ja mam dopiero 9(chyba lol). Ale troche gram to wpada ciagle cos expa.
Masz jakies rady jak mozna lepiej expic? Lepszy exp jest z botami czy pvp. Bo jakis koles co z nim gralem mi mowil ze z botami gra bo lepszy exp jest.

Jak kto? chce zorganizowa? event tnetowski z ch?ci? si? stawi? z 2-3 osobami.

Event tnetowski jak powstanie to raczej tylko dla u?ytkownik?w tnp a nie dla innych graczy ;) Anyway narazie za ma?o graczy i za ma?o os?b podaje nicki co by mo?na ich wpisa? do tematu...

Event tnetowski jak powstanie to raczej tylko dla u?ytkownik?w tnp a nie dla innych graczy ;) Anyway narazie za ma?o graczy i za ma?o os?b podaje nicki co by mo?na ich wpisa? do tematu...

Racja, ale zobacz np event z war ots. Dosc malo chetnych, moze z 8 osob przychodzi. A bijemy sie w 12 czy 15. Bo dobieramy ludzi z temple, zeby mozna bylo wyjsc. Wiec mysle, ze jak bedzie malo osob to mozna dobrac znajomych z gry, zeby poprostu dalo sie zagrac meczyk 5v5 czy 3v3. Bo lepiej chyba jak bedzie 7 na 10 z forum i 3 znajomych niz 3 randomowo dobranych graczy nie?
Ale i tak chwile mozemy poczeka z eventem. I np popisac przed eventem do tych co sa tu na liscie zeby mi przypomniec o temacie. Bo malo osob zaglada tutaj, a na liscie jest kiklanascie.

Btw. Mam nadzieje, ze bedzie mi sie chcialo w koncu troche pograc wiecej jak bedzie czas. Bo wlasciwie to teraz mysle, ze zaczne ogarniac system znajoomych i zapraszania do gier i ogolnie jak dzialja rankingi itp.

Mo?ecie mnie dopisa? do tej listy, Halfbrainner/DonKeey. Oba na East.

Ja bym musia? si? przenie?? na South East i m?g? bym pogra? w weekendy, og?lnie mam level 30 ale nie mam czasu na gr? w tygodniu. Jak b?dzie jaki? turniej to mnie mo?ecie dopisa? i zagadam z koleg? on te? pewnie by chcia?.

Wyborne spelle Marcin :D nigdy nie bierz tej flagi, to shit. Ghost du?o lepszy.

Wyborne spelle Marcin :D nigdy nie bierz tej flagi, to shit. Ghost du?o lepszy.

Uwierz mi, ?e gdy gram t? postaci? to sztandar daj naprawd? du?o, gdy go aktywuj? potrafi? wyko?czy? przeciwnika bardzo szybko : ) Dlatego takie staty, zreszt?, p?ki co jeszcze noobie, ale dzi?ki za rad? :)

Ja tam bez sztandarow wykonczylem w grze przed chwila 2 przeciwnikow jak 4 moich kolegow 1 chwile pozniej bo sie przygladalem :D

Staty mi zepsuli na koncu, bo mialem 5:0... Solo ciagle srodek, najpierw first blood, potem 2 fragi pojedyncze, potem wpadlem 2 fragi naraz bo mi wieze zniszczyli to sie wkurzylem. 2 typow full hp a dostawali ladne combosy ode mnie. Jednak annie to jest cos, na 10 lvl 350 pluje ogniem, 350 ognisty pocisk, 250 rzucenie miska+jego hity+moje hity i nie ma 2 typkow.
Ale pod koniec, przy inhibitorze mnie zlapali we 4 na 1/2 hp to juz przy ucieczce pod moja wieza mnie dorwala annie z ognika ;/ Ale to 8 hp wiec kazdy mnie mogl dobic. I potem 2 raz przy nexusie samym sie zebrali wpadli w nas to zlapali. Ale ostatniego fraga tam urwalem.
beztytuuslri.png

Mniej wiecej tak to lecialo. W ogole pierwsza moja gra pvp i od gornej strony, troche mi sie z przyzwyczajenie nie udawalo bicie fioletowych minionow.

IMO kiepski build jak na Anie. Jak ni? grasz, to zawsze mi?ka stawiaj dopiero przy mo?liwo?ci zestunowania.

IMO kiepski build jak na Anie. Jak ni? grasz, to zawsze mi?ka stawiaj dopiero przy mo?liwo?ci zestunowania.

Build to ogolnie dodawanie umiejetnosci, a to sam zaczalem robic jak sie pozniej okazalo mniejwiecej zgodnie z wszystkimi poradnikami.
A sama kolejnosc rzucania umiejetnosci w walce to generalnie ciagle to samo... Ja nie gram po to, zeby byc super pro i wszystkich zabijac tylko po to, zeby sie pobawic. Dlatego nie bede liczyc ile czarow rzucilem, bo co 5 ma bonusa. Wiec czasem sie uda czasem nie, ale i tak combo jest wielkie, a misiek pomocny.

Przydalo by sie troche czasu na gre, bo ogolnie juz dluzszy czas nie gram... A jak gra mto moze meczyk w ciagu dnia jakis jeden... No ale, zycie...
Chociaz mysle, ze jak by byl jakis event albo cos to bym mial czas.

Ostatnia edycja:

Build to og?lna droga rozwoju postaci, g??wnie pod wzgl?dem kupowania item?w. Nie lepiej si? bawi? i wygrywa?? No jak wolisz.

4vs5.png

4vs5.png

Jak ja kocham takie gry. Od samego pocz?tku by?o 4 v5 i nie dali?my si?. Grali?my do ko?ca, pushowali nas jak chcieli ale chyba nie wiedzieli co to backdoor yi. Wygrali?my graj?c we 4 na 5. To jest kozak gra. Z takiej si? ma satysfakcj?. Wida?, ?e mo?na.

Ostatnia edycja:

Pi?kny flame na koniec, jestem pewny, ?e to polacy.

Back
Do góry