Legalizacja

Legalizacja

• Tak to bardzo dobry pomys?.

Votes: 0 0,0%
  • Mi to obojetne bo nie palilem.

• Nie to bardzo zly pomys?.

• P******o cie...?

• Mi to obojetne bo nie palilem.

• Nie to bardzo zly pomys?.

• P******o cie...?

• a:4:{i:1710;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1710;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:27:"Tak to bard

• a:4:{i:2403;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2403;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:27:"Tak to bard

• a:1:{i:3955;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3955;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:1583:"a:4:{i:24

• a:1:{i:3955;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3955;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:1583:"a:4:{i:24

• a:1:{i:5931;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5931;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:2115:"a:1:{i:39

• a:1:{i:8064;a:5:{s:12:"polloptionid";i:8064;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:2647:"a:1:{i:59

• a:1:{i:10431;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10431;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:3179:"a:1:{i:

• a:1:{i:10431;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10431;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:3179:"a:1:{i:

• a:1:{i:15595;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15595;s:6:"nodeid";s:7:"2441819";s:5:"title";s:3713:"a:1:{i:

• Total voters
    57
Status
Zamknięty.
Odp: Legalizacja

Oczywi?cie, ?e legalizowa?. Tania w?dka, tanie piwo, dobre winko (najlepszy rocznik - 2009) zio?o do nabycia tylko na kilogramy w supermarketach, mo?liwo?? uprawy maku... Takie rzeczy to tylko po kilku bochach =D
Wi?kszo?c z Was pisze, ze po zielsku jest pozytywna atmosfera. A i owszem. Jednak od ka?dej regu?y s? wyj?tki. Mia?em kilka razy takiego psychicznego do?ka, kt?rego normalnie bym nie z?apa?. Dziwne ale prawdziwe. To moment, w kt?rym mog?em wszystko przemy?le? i cho? nie zawsze wszystko jest jasne, a sytuacja bywa podbramkowa, to jednak od czego jest nast?pny buszek? ;-D
Tak jak pisa? Frox - sznurek ma dwa ko?ce. Czasem jeden jest ?adny, a drugi postrz?piony.

Ta brakuje nam ?eby kolesie z tulipankami zasypiali sobie na laweczka w centrum w wawie lub gdzies Holandia zalegalizowala a teraz narzeka ze maja problemy z cipunkami ;/

Jestem na tak. Nie chodzi o to, ?e pal? albo, ?e chc? zacz?? tylko o to, ?e jak si? j? zlegazlizuje to wtedy mafia nie b?dzie na tym zarabia?.

Mi to oboj?tne i tak nie pal? marychy,ani nie pali?em dlatego g?osuje na 2

Ja tam jestem za legalizacj?.Poco wyroki za posiadanie?? A alkohol kt?ry mo?na spokojnie sobie naby? te? robi wod? z m?zgu jak maryha :P Najedno wychodzi

Ehh teraz bym zajara? mam takiego do?a ?e masakra ;/ :(
?eby nierobi? offtopu jeszcze raz powiem ZALEGALIZOWA?! :)

Jestem za legalizacj?. Czemu??? Po prostu lubi? sobie czasami zapali?, a jak zalegalizuj? to b?dzie ta?sze i ?atwiej dost?pne.

Ps. Smaka mi narobili?cie tym tematem i wyda?em ostatni? kase :confused::D:D

Za! Mam par? argument?w!

Po 1. Jara?em par? razy i to wspania?e uczucie!
Po 2. Dzia?ania lecznicze (powinno by? w aptekach)!
Po 3. Np. w Holandii nie jest zakazane, pod??ajmy ?ladem rozwini?tych kraj?w!
Po 4. Stoj?c na balkonie chc? bez obaw pali? lulka czy kaczuch?!
Po 5. Hmm. No nie wiem. Zia my?li ci??ko b?dzie. O ju? wiem. ?eby dilerzy nie musieli si? z tym kitrac (jednak?e nie jestem za prochami, ewentualnie feta, ale to tabletka).

@down
Fakt, sry. : s
Pigu?y : d

Ostatnia edycja:

Po 5. Hmm. No nie wiem. Zia my?li ci??ko b?dzie. O ju? wiem. ?eby dilerzy nie musieli si? z tym kitrac (jednak?e nie jestem za prochami, ewentualnie feta, ale to tabletka).
yyy feta to proszek, a nie tabletka, tabletki to pigu?y/dropsy z r?znymi wzorkami.
Og?lnie nie polecam niczego jak nie macie dobrej psychiki, ?atwo uzaleznia (szczeg?lne feta), po dropsach swiat wyglada kolorowo, az za dobrze, p?zniej jak wracasz do rzeczywistosci to wszystko jest szare i do dupy.
Ostrzegam.

Po co maj? legalizowa? takie rzeczy w tym kraju ?? Zastan?wcie si? w og?le co wy na ten temat wiecie ... jak zio?o zostanie zalegalizowane to ludzie si? przestan? z nim kry? i b?dzie mo?na w mord? dosta? w bia?y dzie? . Bo co zrobi? cz?owiekowi po wypaleniu marihuany ? no raczej nic a teraz ludzie si? boj? p?j?? za kratki .

Jestem na NIE! Je?li marihuana b?dzie legalna ka?dy kto b?dzie mia? kase to se j? kupi. Najpierw niech znios? sprzeda? alkoholu i papieros?w osob? niepe?noletnim, a potem zalegalizuj? marihuan?.
Takie jest moje zdanie!

Pozdrawiam,
DRE

Po co maj? legalizowa? takie rzeczy w tym kraju ?? Zastan?wcie si? w og?le co wy na ten temat wiecie ... jak zio?o zostanie zalegalizowane to ludzie si? przestan? z nim kry? i b?dzie mo?na w mord? dosta? w bia?y dzie? . Bo co zrobi? cz?owiekowi po wypaleniu marihuany ? no raczej nic a teraz ludzie si? boj? p?j?? za kratki .
A w og?le a propo czego jest to stwierdzenie? O.o
Alkohol jest w pe?ni legalny, a po jego wypiciu ?apie cz?owieka agresja. Nie zawsze, oczywi?cie, ale bardzo cz?sto. Wtedy dopiero mo?na po pysku porz?dnie dosta?. Natomiast po wypaleniu trawy nie jest tak ?le z zachowaniem w grupie - jest wi?cej ?miechu, ni? z?o?ci. I w og?le ci??kie s? n??ki, ci??ka g??wka - nie ma mowy o jakim? po?cigu w afekcie i mordobiciu.
Takie argumenty pod tytu?em "jak zalegalizuj?, to ka?dy sobie otwarcie i bez problemu b?dzie m?g? kupi?" s? ?mieszne. Teraz te? kupuj?. I te? pal?, otwarcie i bez problemu. Wiadomo, ?e jak policja zgarnie, to jest nieciekawie, ale... czy w przypadku picia alkoholu w miejscu publicznym nie jest tak samo?
Niekt?rzy naprawd? powinni popracowa? nad argumentacj?.

Ja zaproponuj? film o zielsku - Boski Chillout - Pineapple Express

Zobaczcie co si? dzieje z lud?mi jak jaraj? :D
Oczywi?cie to komedia wi?c to nie b?d? twarde fakty ale warto zobaczy?. U?mia?em si? przy tym filmie jak nigdy.

Wszyscy piszecie ?e si? zgadzacie lub nie a tak na prawd? nigdy jointa w ustach nie mieli?cie.. Marihuana jest u?ywk? jak ka?da inna, ka?da jest szkodliwa i ka?dy inaczej na ni? reaguje. I przesta?cie tutaj polemizowa? o tym. Sam lubi? sobie odpali? jointa po ci??kim dniu, czuje si? pobudzony, zrelaksowany, pozytywnie nastawiony do ?ycia. Szczeg?lnie gdy z g?o?nik?w wydobywaj? si? d?wi?ki Boba. I tak.. jestem za legalizacj?.

I o to w?a?nie chodzi. Ci co jaraj? nie widz? efekt?w ubocznych...
Ty nie zwracasz uwagi na to ?e jeden joint potrafi nie?le zanieczy?ci? p?uca... a co powiedzie? o na?ogowcach. Teraz si? relaksujesz a kiedy? udusisz si? przez kaszel.
Wiem ?e te s?owa do ciebie nie trafi? bo "ty lubisz pali? i ch** w d*** wszyskim je**** ***** ***** co m?wi? ?e to niezdrowe"...

Jestem za legalizacj?, bo z tego co mi wiadomo od marihuany nie umar? jeszcze nikt, a od papieros?w czy w?dki kt?re s? dost?pne w sklepach umieraj? ludzie codziennie.

Ty nie zwracasz uwagi na to ?e jeden joint potrafi nie?le zanieczy?ci? p?uca... a co powiedzie? o na?ogowcach. Teraz si? relaksujesz a kiedy? udusisz si? przez kaszel.

*lol600*
Poczytaj sobie statystyki, ?miertelno?? od papieros?w, a od marihuany.
Je?li joint szkodzi, to tylko dlatego, ?e do trawy ludzie dodaj? tytoniu, niekt?rzy dla smaku, inni dla zwi?kszenia obj?to?ci. To tyto? powoduje szkodliwe dzia?anie, a nie trawa. :3

Status
Zamknięty.
Back
Do góry