Legendarne postacie ?wiata tibijskiego

Odp: Legendy lecz..... w ludzkiej postaci

SCREEN z Mateusz dragon wielki i eternal to sccren z jakiegos ots ! = walek dlaczego?
grali na Non-pvp a party jest takie jak na Pvp !

SCREEN z Mateusz dragon wielki i eternal to sccren z jakiegos ots ! = walek dlaczego?
grali na Non-pvp a party jest takie jak na Pvp !
Test serv tak?e istnieje...

Ku?wa, c?? za denny temat.

Po pierwsze, dlaczego niekt?re screeny s?, inne tylko za po?rednictwem linka? Po drugie, powiniene? si? wykaza? wi?ksz? kreatywno?ci? i rozpisa? si? bardziej na temat tych ludzi. Po trzecie, powiniene? sprawdzi? co?, co p??niej opublikujesz. Po czwarte, og??em do dupy.

Taifun nigdy nie rywalizowa? z MDW, a na meetingach i Ventrilo brechtali?my si? z pana z Harmonii. Stwierdzasz, i? jest legend? ze wzgl?du na lvl? Mog?e? napisa? chocia? o jego w?adzy na serwerze, o jego pg, o lootach. TD nie zdoby? 300 lvl'a przez wojn? Duskiness - Vision, nie m?g? wi?c przegoni? MDW. Zreszt? on i tak mia? na ten lvl wyjebane. Podobnie by?o z EO. Na jego serwerze panowa?a wojna i zatrzyma? si? wtedy na 290~ lvl'u.

Stek bzdur.

Slythia napisał:
Test serv tak?e istnieje...
S?dzisz, ?e ludzie bior?cy informacje z carlin.pl wiedz? co to TS :D?

Mogliby?cie doda? Fast'molta :) Legende Aurei :) Prawdopodobnie jeden z graczy z najlepszym PVp ;)

Temat zosta? otwarty. Ka?dy post kt?ry narusza? regulamin zosta? odpowiednio nagrodzony.

Temat nadal s?u?y do dyskusji na temat legendarnych postaci tibijskich jednak wszystkie pro?by o dodanie kogo? do listy w 1 po?cie, prosz? kierowa? do mnie na PW razem z osi?gni?ciami i kr?tkim info o nim.

Odp: Legendarne postacie ?wiata tibijskiego

Bardzo kr?tki ten spis brakuje bardzo wiele rzeczy
3/10...

Nie ma Ti kt?ry zajeba? nagrody z anni, nie ma Alfisa - fiuta z seleny, nie ma te? Crisne - najwi?kszego bottera na rooku - 158lvl rookstayer :)

dla Sunrise'a mo?esz podrzuci? te? tego screena :p

Sunrise.jpg

Warto doda?, ?e LP ju? nie gra - zosta? zbanowany.

warto dodac ze wymieniace tylko ludzi ktorzy expia

Dempah - bardzo dobry commadner ktory prowadzi wojny na roznych swiatach
Katrilla - tak samo jak wyzej
Wizav - wedlug mnie osob z najlepszym pvp w calej tibi
Dorpaz - wywolal wielka wojne na obsidi po czym przestal grac ;o

Alex - Najwi?kszy z?odziej Tibijski, posiadacz MLS'a
Gondax - Organizator pierwszego konwentu tibijskiego. Leader gildii Red Rose. Aktualnie ju? nie graj?cy.

de'Bove 300 cc na rooku.
Pogratulowa? tylko.
Po?owa wymienionych w legendzie jacha?a na botach.
Nie b?d? si? wypowiada? kto.

Zapomnieli?cie o najwi?kszej legendzie... Mistrz Knight of Selena.
Najwi?kszy Sword Fighting, Axe fighting, Club Fighting oraz Shielding na ca?ej Selenie.

S?uchaj ja Ci? Nie Prosi?em O Wypowiadanie Swojego Zdania Na Temat Mojego Postu
Jeste? najwi?kszym idiotom na ?wiecie, i m?wi? to powa?nie. Dostan? za to pewne ostrze?enie, ale musia?em si? wypowiedzie? na Tw?j temat. Jaka zasada ortograficzna, m?wi Ci, ?eby? u?ywa? w ka?dym s?owie, du?ej litery? O?wiecisz mnie?! Zreszt?, on nie musi Ci? prosi? o pozwolenie. On mo?e komentowa? Twoje posty, a ty w tym czasie masz prawo do patrzenia, jak on Ci? irytuje, niczym brudn?, grub? ?winie.

@Topic
Brakuje mi tu du?ej ilo?ci os?b. Chocia?by Smoked... Nikt ju? o nim nie pami?ta?!
Szczerze m?wi?c, wszystkie osoby, kt?re to wypisa?e? ja znam, a nie jestem graczem tibii. ;)

Regards,
Reaper

Teraz to ci najwyzszi ek to tylko boca . kiedys to by?o cos wbi 300 lvl ;/ a teraz...

Tomurek ju? 500 lvl :). Postara?e? si? :).

Dla was legendy to najwi?ksze lvl'e, dla mnie legendy to ludzie kt?rzy imponowali mi swoim pvp, i swoim sposobem grania, cz?sto przejmowali serwery i nie poddawali si?.

-
M?j pierwszy serwer na kt?rym gra?em, Isara.
Kilku "bohater?w", Bapupa, Kyrhon, Funosi, najwi?ksze ?wiry ze starych czas?w na isarze.

Nie uwa?am lvl'a 500 za legend? tylko za mega bota, i tutaj bez gadki ?adnej, kto napisze, ?e taki lvl nie boci to radz? gr? albo wiar? zmieni?.

Ja uwa?am Bubble , Mulf'a za bohater?w tibii

Mateusz Dargon Wielki - Kiedy? najlepszy Tibijczyk wbi? jako pierwszy level 200/300 dosta? do?ywotni Premium Account jego aktualny level 2 jego konto zosta?o usuni?te.

Seromontis - level 313 kiedy? najlepszy Tibijczyk.

dla mnie Legend? s? wszyscy ludzie z kt?rymi gra?em od Tibii 8.0 ko?cz?c na 8.42
W takim razie jestem dla ciebie legend? ;p bo gra?em na Tibii 7.92 8.00 itd

Ostatnia edycja:

dla mnie Legend? s? wszyscy ludzie z kt?rymi gra?em od Tibii 8.0 ko?cz?c na 8.42 i sama "Tibia" teraz to nie ta sama gra znik?o wiele ludzi razem z nimi tak w dzisiejszych czasach zwani nooby a te nooby tworzy?y du?e znaczenie czasami brakuje mi tych wszystkich mi?o sp?dzonych chwil w tej grze dzisiaj Tibia to gra w kt?rej liczy si? tylko poziom i jakie? literki ehh nie zapomn? chwili kiedy pierwszy raz wyszed?em na maina wszystko by?o takie nowe zbiera?em wszystko co znalaz?em i chwali?em si? koleg? czego to ja nie mam a m?j pierwszy Ghoul lepiej nie pytaj podnieca?em si? jak idiota dobrze pami?tny mi do dzi? Candia Dance YouTube - Candia Dance to dopiero by? klimat a teraz ka?dy ka?dego wyzywa i strasz? si? raportami bez sensu sam gram w dzisiejsz? tibie ale ze ?wiadomo?ci? ?e to shit.
Teraz Ten serwer to JEDEN SHIT.Chocia? sam na nim gram Rookslayerem.
Co chwile jeden,drugi,trzeci noob. WSTYD!

Back
Do góry