Legendarne postacie ?wiata tibijskiego

Odp: Legendarne postacie ?wiata tibijskiego

Dlaczego na li?cie nie ma najwi?kszego gracza? Najbardziej legendarnego, o kt?rym ka?dy kiedy? s?ysza?? Nie wiesz o kim m?wi??
demonklootin8.jpg

M?wi? o tym panu w ?rodku. Mateusz Dragon Wielki! Prawdziwy legendarny gracz Tibii, kt?ry stworzy? histori?, On nas motywuje, aby gra? w t? gr?. To On powinien widnie? na samym pocz?tku tej listy!

A po co takie tematy piszecie, oni byli wielcy ale ju? nie s? (wi?kszo??). Napisali by?cie lepiej jak wam idzie a nie jak boty powbija?y h lv.

@EDIT
A je?eli ju? mam napisa? to Tomurka
jest 1 h score na Candi i to z jak? przewag?
asdasdtp.png

Ostatnia edycja:

Dlaczego na li?cie nie ma najwi?kszego gracza? Najbardziej legendarnego, o kt?rym ka?dy kiedy? s?ysza?? Nie wiesz o kim m?wi??
demonklootin8.jpg

M?wi? o tym panu w ?rodku. Mateusz Dragon Wielki! Prawdziwy legendarny gracz Tibii, kt?ry stworzy? histori?, On nas motywuje, aby gra? w t? gr?. To On powinien widnie? na samym pocz?tku tej listy!

Akurat ten gracz jest na tej liscie ....
Mi brakuje na liscie Astronisa. Legendarny annihilator :P

Notka moderatorska:
Nie cytujemy zdj??!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Astronis ma 413 lv LOL? my?la?em ?e on ju? nie gra a tu taka niespodzianka pewnie bot :(
co do jego ani fakt ?adnie zrobione ;o nie wiem czy s?yszeli?cie ale kole? pu?ci? plote ?e to na bocie... przecie? to by?o nie mo?liwe bo bota na poty na 7.6 nie da?oby rady zrobi?

Astronis ma 413 lv LOL? my?la?em ?e on ju? nie gra a tu taka niespodzianka pewnie bot :(
co do jego ani fakt ?adnie zrobione ;o nie wiem czy s?yszeli?cie ale kole? pu?ci? plote ?e to na bocie... przecie? to by?o nie mo?liwe bo bota na poty na 7.6 nie da?oby rady zrobi?
bo to prawda on to na bocie zrobil
widziales moment gdy mial bordo hp? jakim cudem zszedl tak nisko a potem tak szybko sie wyleczyl? to nie jest zbyt normalne nie uwazasz?

ale wtedy hot?w nie by?o to jak niby bot mia?by go leczy?? :o mo?e i mo?liwe nie wiem mi si? wydaje ?e wtedy boty by?y nieznane
obejrza?bym jeszcze raz ale tera s? ju? tylko same g?wniane podr?bki :(

brakuje mnie

Do waszej wiadomo?ci Astronis nigdy nie u?ywa? bota. Pomimo tego, ?e ma 400+ lvl nigdy nie u?y? bota, wszystko wbi? r?cznie, jednak jedyne co robi to biega po frostach i wita wszystkich swoim przywitaniem tj. "cze?? ?o?nierzyki". Jak dla mnie powinien znale?? si? na li?cie legendarnych postaci tylko dlatego, ?e ma on ponad 60 lat. Gra z nim r?wnie? jego wnuk Kagonesti.

Nie wypowiadajcie si? je?eli nie wiecie nic na temat danej postaci.

Name: Kagonesti
Sex: male
Vocation: Master Sorcerer
Level: 213
Achievement Points: 119
World: Astera
Residence: Yalahar

:P
60 latek graj?cy w tibie? ;o
je?eli jest jak Constantine m?wi to... Astronis jest chycha najwieksza legenda tibi ;o

Rank Name Level Points
1 Maurolkit 544 2659203993
World - Magera
Jak wida? rodzi nam si? kolejna tibijska legenda
Name: Maurolkit
Sex: male
Vocation: Elite Knight
Level: 544
Achievement Points: 382
World: Magera
Residence: Thais
House: Fortune Wing 1 (Yalahar) is paid until Jul 19 2011
Guild membership: Mauroxz of the Nonplus
Last login: Jul 02 2011, 11:17:16 CEST
Comment: Thank you dear Neostrada and Cipsoft for all my deaths, this would be too wonderful if that didn't happen.
30/09/2007 You advanced from Level 199 to Level 200.
24/07/2008 You advanced from Level 299 to Level 300.
02/10/2009 You advanced from Level 399 to Level 400.
09/12/2010 You advanced from Level 499 to Level 500.
0b91ceb5d702
Account Status: Premium Account
Astronis i tak najwi?ksza legenda tibii , a zw?aszcza jego legendarny anni quest ;]

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie i pewnie dla paru innych os?b to Koti Conqueror z Seleny. Pierwszy 180 na serwerze. Oj dawno temu to by?o.

dla mnei najwiekszy respekt rodzinka Del'Toro
a jesli chodzi o poszczegolne postacie... Eli Stormstriker albo Nemtor

bardzo fajna lista! :D
?adne levele ?adne itemy ...
tylko ju? ?aden z nich nie gra ;)
opr?cz Tomurki ..

Maurolkit ju? 554 wyboci?...

Ja uwa?am, ?e lista na pocz?tku powinna zosta? zaktualizowana do tera?niejszych leveli poniewa? ?miesznie to wygl?da Tomurka 400lv.

Wed?ug mnie najwi?ksz? legend? tibi jest Nemtor.
Nikt inny jak on.
Najlepsze pvp w tibi, na test serverze zabi? solo Victerona (viteron mia? innego hara wtedy). Gdzie nemtor mia? 170~lvl a Victeron 214. (ms vs ms)
Nemtor r?wnie? stworzy? najbardziej pot??n? gildie w ca?ej tibi o nazwie Chosen Ones.
Pokona? on jedne z najsilniejszych gildi tamtych czas?w takich jak:
-Eternal March
-Anima
-Krishna
-Black windows.
Obecnie Chosen ones podzieli?o sie na: Chosen Ones oraz Alone ones.
Wpiszcie sobie na youtube: Nemtor Died to wam wyskoczy 10 filmik?w jak pad? na warze, pami?tajmy i? jest to ms, wi?c ?atwo jest go ubi?, jednak nemtor musia? by? na kacu i przeciwny team go pingowa?.
W warach 2003-2010 pad? 4 razy jak nie mniej. Kiedy nemtor pada? od ludzi robili o tym artyku?y, wi?c nie pier*olcie mi tutaj, ?e osoba kt?ra wbi?a 300lvl jako 1 lub 500 na npvp jest legend?.
+ nemtor ma 300lvl ms i 280lvl ms na hardcore pvp ;)
Zapomnia?e? doda? jeszcze jednego z najlepszych MS w Tibii - Nemtora.
Wg. mnie jest on legend?, on i jego gildia "Chosen Ones" do kt?rej niegdy? nale?eli m.in Friiko Pall czy Trevert.
Nie mo?na te? zapomnie? o Masakrowcu.
Friiko i trevert nadal s? z nemtorem poprostu CO podzieli?o sie na CO i AO, w AO s? ludzie kt?rzy graj? a w CO reited nielicz?c nemtora bo ma to tej gildi sentyment takzw. do nazwy.

Masakrowiec te? legenda, ale sprzeda? posta? i zmienili nick :(

Ostatnia edycja:

Wed?ug mnie najwi?ksz? legend? tibi jest Nemtor.
Nikt inny jak on.
Najlepsze pvp w tibi, na test serverze zabi? solo Victerona (viteron mia? innego hara wtedy). Gdzie nemtor mia? 170~lvl a Victeron 214. (ms vs ms)
Nemtor r?wnie? stworzy? najbardziej pot??n? gildie w ca?ej tibi o nazwie Chosen Ones.
Pokona? on jedne z najsilniejszych gildi tamtych czas?w takich jak:
-Eternal March
-Anima
-Krishna
-Black windows.
Obecnie Chosen ones podzieli?o sie na: Chosen Ones oraz Alone ones.
Wpiszcie sobie na youtube: Nemtor Died to wam wyskoczy 10 filmik?w jak pad? na warze, pami?tajmy i? jest to ms, wi?c ?atwo jest go ubi?, jednak nemtor musia? by? na kacu i przeciwny team go pingowa?.
W warach 2003-2010 pad? 4 razy jak nie mniej. Kiedy nemtor pada? od ludzi robili o tym artyku?y, wi?c nie pier*olcie mi tutaj, ?e osoba kt?ra wbi?a 300lvl jako 1 lub 500 na npvp jest legend?.
+ nemtor ma 300lvl ms i 280lvl ms na hardcore pvp ;)
Friiko i trevert nadal s? z nemtorem poprostu CO podzieli?o sie na CO i AO, w AO s? ludzie kt?rzy graj? a w CO reited nielicz?c nemtora bo ma to tej gildi sentyment takzw. do nazwy.
Masakrowiec te? legenda, ale sprzeda? posta? i zmienili nick :(

Czesciowo masz racje, ale mozna znalesc kilka tak ogarnietych osob ktore moga byc na tej liscie. Ale pryiorytety nowych graczy ktorzy sa teraz na tej nowej "tibii" sa calkiem inne.
W podobny sposob mozna mowic o taifunie z furory, bardzo szybko expil a pvp tak ogarnial, ze ja pierdole...
Fakt jest na tej liscie, ale tylko przez to, ze szybko expil w dodatku w czasie wojen gdzie mu ciagle przeszkadzali...
Na przynajmniej polowie swiatow mozna znalesc taka osobe, o ktorej pisali, krzyczeli robili filmiki jak tylko padl. I takich ludzi powinno sie tu umieszczac.
Tych ktorzy naprawde potrafili grac, a nie byli uzaleznieni na tyle, zeby wbijac 500 lvl przez 3 lata bijac te same frosty w kolko, albo stawiac bota przez te 3 lata...
Pamietam jak pierwsze 300 wbijali, mozna dodac kogos kto wbil pierwszy 100, 200, 300, 500. Ale nie kazdego tylko za to ze lvle wbijali i taka mala ta lista...
Dorzuce troche statystyk...
300 lvli jest teraz grubo ponad 500. Pamietam jak bylo pierwszych 10.
400 lvli jest teraz 88...
500 lvli jest teraz 5...

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie legend? jest Taifun Devilry. Te filmiki na YT z nim w roli g??wnej, ahh, dobre czasy :D

1# A wiec dopisze cos od siebie, Etenus jest to aktualnie najwiekszy lvl na swiecie kyra gdzie toczy sie ciagle wojna powiedzialbym najbardziej krwawy swiat bez zasad jednak high level woli expic i byc ciagle top 1.
2#Dempah jeden z najlepszych komanderow w tibii
3#BSP rowniez znany komander obecnie grajacy 200+edekiem na infernie liduje do teraz
4#Sykuuss swego czasu postrach kyry, swego czasu na kyrze liczba ludzi online zadko siegala 300 osob...

Wed?ug mnie Dempah, podobno najlepszy komander na ?wiecie.

Back
Do góry