-Inne Lordaeron.eu :: Revolution -- WypasOTSv2, custom map, custom klient, RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Lordaeron.eu :: Revolution -- WypasOTSv2, custom map, custom klient, RPG

Z reklam moze sie utrzyma ? sponsor ? Kto wie, zagram! :)

@@Down
Ddos podobno juz leca ;d

Ostatnia edycja:

hah, na stronie serwera pisze
Starting in: 23h, 39min, 39sec
pozdro,
po co wychodzi?em z COD'a

serwer jest online odliczanie sie po prostu na nowo wlaczylo

Stronka nie dziala, a mialo nie byc zadnego niewypalu...

Stronka nie dziala, a mialo nie byc zadnego niewypalu...
Za co najmocniej w imieniu ca?ej ekipy przepraszam, poniewa? po prostu zaistnia? mankament z naszym serwerem DNS i do godziny 6 rano prawdopodobnie nie b?dzie strona dost?pna.

Mam jeszcze pytanie, czy bedzie mozna wysylac sms na pacc z zagranicy?

Super Ots dawna ods?ona sprowadzi?a setki graczy kt?rzy umieli si? bawi?.
Pvp jest dobrze zbalansowane
Polecam i pozdrawiam
Mistyczna Palka

Dlaczego nie moge zalogowac na server, a jak chce wejsc na strone to wyskakuje komunikat ze jest nie aktywna tak jakby jej nie bylo? Prosze o szybka odpowiedz bo chcialbym wkoncu znow zagrac na tym servie.
Za co najmocniej w imieniu ca?ej ekipy przepraszam, poniewa? po prostu zaistnia? mankament z naszym serwerem DNS i do godziny 6 rano prawdopodobnie nie b?dzie strona dost?pna.
nie wiem kolego w jakiej strefie czasowej mieszkasz ale u mnie jest juz 10:30...

Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Poprawi?em pierwszy link (nie dzia?a?).

@
Gra?em na Wypasie, zagram i tu. Strasznie zach?ci? mnie klient gry, raty i stara mapa, kt?ra by?a idealna. Ju? tworz? posta?!

gdy wpisuje w przegladarce lordaeron.eu wyswietla mi sie :Program Internet Explorer nie mo?e wy?wietli? witryny sieci Web. Client tez nie dziala ;(

no tak, ale sciagalem mozille, google chrome i nic to nie daje, a client dalej nie dziala, stronka tak samo ;<

Wg. mnie lekki fail, jak wychodzisz z rooka to nie masz podstawowego eq(np jak na rl tibii) co jest bardzo duzym utrudnieniem dla sorca/druida.

Wg. mnie lekki fail, jak wychodzisz z rooka to nie masz podstawowego eq(np jak na rl tibii) co jest bardzo duzym utrudnieniem dla sorca/druida.

Wanda i roda otrzymasz od sprzedawcy potk?w na Karmii.
Hi --> first wand/rod --> yes

Hmm, dlaczego nie mog? wbi? na server ? To po 1.
Po 2, nie mog? kupi? pacca, po wybraniu opcji Purshase>m?j nick GIVE, wy?wietla si? komunikat, ?e Invalid name format. Please try again. Ile mo?na razy "try again" ? Rozmawia?em z tutorem, ale on m?wi ?e u siebie ma wszystko ok, wi?c jakby kto? wiedzia? o co kaman, niech da zna?.

@offtop
Mapa rooka przypomina mi ca?kiem ca?kiem map? rooka z dbworld.com 7.92, jak kto? gra? to wie :P

pozdro,

@@EDIT
Problem 2 rozwi?zany, mia?em zbugowan? posta?, zrobi?em drug? i wszystko ok. ;)
Ale problem 1 wci?? mnie dr?czy.

@@@EDIT2
Ok, problem 1 rozwi?zany...
Sorry za spam :D

Ostatnia edycja:
Dlaczego nie moge ani zalogowac sie na server ani nie wlacza mi sie strona ots moze mi ktos pomoc o co biega?
Opeq skoro miales podobny problem to powiedz co zrobiles ze wszystko ci dziala bo ja probuje zalogowac sie na server od 2 w nocy i caly czas mi wyskakuje tak jakby ten server wogole nie istanial strona nie dziala i zalogowac mi sie na postac tez nie chce mimo ze zanim server wystartowal to zrobilem sobie postac.
Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dlaczego nie moge zalogowac na server, a jak chce wejsc na strone to wyskakuje komunikat ze jest nie aktywna tak jakby jej nie bylo? Prosze o szybka odpowiedz bo chcialbym wkoncu znow zagrac na tym servie.

Witam wszsystkich mam podobny problem jak kolega na g?rze... Nie moge zalogowa? si? na konto w grze... ani wej?? na stronke...

Gdy wpisuje passy pisze ze nie mozna poloczyc sie z serverem a gdy w operze wpsiuje link storny nie w?acza si? ... !!!!!!

Bardzo Prosze o szybk? pomoc za kt?ra serdecznie Dzi?kuje nie moge znale?? post?w zwi?zanego z tym dzia?em... ; )

Bring up my post!

Zapraszam wszystkich ch?tnych przygody graczy!

#

To ju? nie to samo co wypas, jako? szaro buro na tej nowej wersji, bez rewelacji.
a co do sms shopu, Purchase Points to nie sms shop?

offtop,
Co by nie by?o to i tak jedyny ots nad kt?rym kto? naprawd? si? napracowa?, w?asna mapa, sprity.
Przez ostatnie kilka lat nikt si? nie ruszy? w stron? a? takiej edycji serwera, wszyscy tylko download i odpalaj? a szkoda ;/

Ostatnia edycja:

Za pomoc? tych punkt?w wymieniasz na ile? dni pacc.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry