Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wszystko dziala.hah, na stronie serwera pisze
Starting in: 23h, 39min, 39sec
pozdro,
po co wychodzi?em z COD'a

Za co najmocniej w imieniu ca?ej ekipy przepraszam, poniewa? po prostu zaistnia? mankament z naszym serwerem DNS i do godziny 6 rano prawdopodobnie nie b?dzie strona dost?pna.Stronka nie dziala, a mialo nie byc zadnego niewypalu...
nie wiem kolego w jakiej strefie czasowej mieszkasz ale u mnie jest juz 10:30...Za co najmocniej w imieniu ca?ej ekipy przepraszam, poniewa? po prostu zaistnia? mankament z naszym serwerem DNS i do godziny 6 rano prawdopodobnie nie b?dzie strona dost?pna.
| Notka moderatorska: |
| Sklejone |
rogram Internet Explorer nie mo?e wy?wietli? witryny sieci Web. Client tez nie dziala ;(Wg. mnie lekki fail, jak wychodzisz z rooka to nie masz podstawowego eq(np jak na rl tibii) co jest bardzo duzym utrudnieniem dla sorca/druida.

| Notka moderatorska: |
| Sklejone |
Dlaczego nie moge zalogowac na server, a jak chce wejsc na strone to wyskakuje komunikat ze jest nie aktywna tak jakby jej nie bylo? Prosze o szybka odpowiedz bo chcialbym wkoncu znow zagrac na tym servie.