Los mytyngos Jaworzno 2011 - 8.07-11.07

Status
Zamknięty.
Odp: Los mytyngos Jaworzno 2011 - 8.07-11.07

Potwierdzam, sprawa jest priorytetowa, wi?c piszta szybko co s?dzicie. Od siebie dodam tylko, ?e mo?e by? problem z wpuszczeniem na o?rodek 15 os?b do jednego domku. xd Ja osobi?cie przychylam si? w kierunku dw?ch, ale to zale?y od wi?kszo?ci.

Popieram pomys? z dwoma domkami. (:

YouTube - ‪Decree - Death Pig‬‏

za du?o gadania za ma?o robienia. Pomys?y zajebiste, jak kto? ma mo?liwo?? by? dzie? wcze?niej, albo co? to zapraszam do siebie ;x orgie mile widziane.

dwie chaty ( ale tylko jak b?d? spa? z dacomosem)

za du?o gadania za ma?o robienia.
Przecie? kurwa dzia?am jak pojebana, ?eby?my mieli gdzie spa? i coby nam dupy nie zmarz?y. DDD:

Ej no kurwa, po co dwa domki.
My w nim nie b?dziemy siedzie?, tylko tam plecaki trzyma?. Jak b?dzie zimno to ju? lepiej grza? dupe przy wielkim ognisku ni? siedzie? w domku.
Zabieram ze sob? ma?y toporek, jak kto? ma siekier? to jeszcze lepiej, ognisko b?dzie wyjebane.

Domek ma pos?u?y? tylko do schronienia w czasie tsunami i parugodzinnego snu na jakich? g?bkach czy gazetach. Jak dali?my rade w malutkiej piwnicy napstera to damy rade i w takim domku.

Problem w tym, Dacomosie, ?e mog? nas nie wpu?ci? hord? na o?rodek, je?li b?dziemy wynajmowa? tylko jeden domek czteroosobowy. ;]

Problem w tym, Dacomosie, ?e mog? nas nie wpu?ci? hord? na o?rodek, je?li b?dziemy wynajmowa? tylko jeden domek czteroosobowy. ;]

- We? dwa
- No ale po co nam dwa?
- No we? dwa na moj? odpowiedzialno??
- No ale i tak b?dzie tylko tam spa?
- Ale nas nie wpuszcz? na o?rodek do jednego domku
- No dobra, 15 ludzi b?dzie - dwa domki prosz? xd

Jak nas maj? zmusi? do u?ycia teleskop?w z powodu za du?ej ilo?ci os?b na metr kwadratowy to faktycznie bezpieczniejsz? opcj? jest rezerwacja dw?ch chatek, tak jak napisa? Miki.

to b?dziemy wchodzi? na o?rodek turami kurwa =D

Dacomoss napisał:
Ej no kurwa, po co dwa domki.
Dwa, bo ka?dy si? boi z Tob? spa?!

Jutro potwierdz? swoj? obecno?? lub nie, tak?e jutro na 100% b?dziesz Beo wiedzie? czy masz mnie dopisa? do listy czy nie, sorrki za op??nienia.

Ostatnia edycja:

@up
Spox.

Zawsze mog? te? zrobi? tak, ?e wp?ac? zaliczk? za jeden domek, a je?li 8 lipca b?d? jeszcze jakie? wolne od rezerwacji i nas b?dzie spora gromada, to si? dokupi. Te? dobrze Oser m?wi, ?e mo?na robi? rotacj?, szefostwo i tak si? o kt?rej?-tam zmywa, a p?ki b?d? to i tak si? nie po?api? kto do kt?rej chatki idzie. ;)

Ja i Vrael jeste?my ninja, jeszcze jak po aco ogarniemy moce to w og?le b?dziemy niewidzialni, wi?c ju? s? -2 osoby widoczne dla admin?w campingu.

ravegon jest malutki to mo?na go w plecaku wnie??.

Baku zrobi w?lizg koniem pod ogrodzeniem.

Damy rade.

Dwa, bo ka?dy si? boi z Tob? spa?!

B?d? spa? z wami tylko dwie noce i u?yj? lubrykantu, wytrzymasz.

Nie jestem a? taki malutki. :<

Ja si? nie boj? z nim spa?, nie przesadzaj. xd

Hah.
Fajne b?d? przywitania.
Poka?e wam jak to b?dzie wygl?da?:
- Kto ty?
-Help3R
-A no siema , a ty?
-Dacomos

Interesuj?ce :p

@down

No dobra. A co z reszt?? ;>

Ja jestem ciekaw tylko jak to wszystko wyjdzie.
?ycz? udanej zabawy.

Ostatnia edycja:

Hah.
Fajne b?d? przywitania.
Poka?e wam jak to b?dzie wygl?da?:
- Kto ty?
-Help3R
-A no siema , a ty?
-Dacomos
Interesuj?ce :p

Mnie od razu poznacie.
Jak twierdzi beo, jestem najbrzydszym organicznym tworem na tej planecie i mam wzrok meksyka?skiego gwa?ciciela.
Poza tym b?dzie mnie mo?na rozpozna? te? po vraelu kt?ry b?dzie skaka? jak suka wok?? moich n?g z rado?ci ?e mnie widzi ^^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry