Losowe postacie do Tibii za sms (3.66)!

Status
Zamknięty.
Odp: Losowe postacie do Tibii za sms (3.66)!

Niby wszystko ?adnie cacy ale tu pojawia si? kilka w?tpliwo?ci (refleksji):
-8 lvl bez pacca (a w wi?kszo?ci przypadk?w i bez r-keya) to stare (niechciane), oddane albo shackowane br konta. Takimi sobie pogracie d?u?ej o ile nikt tam nie ustawia? bota, bo mo?ecie dosta? bana.
-wy?sze lvl bez paca to na 100% hacki. O ile nie jest wyrobiony r-key i zmienicie poczt? to wszystko w porz?dku (cho? zastanawia mnie czy granie na shackowanym koncie to grzech? :p)
-trzeci i zarazem ostatni typ konta to pacce (w tym wysokie lvl) r?wnie? na 100% hacki albo postacie po kt?rych wyexpieniu przez was zostan? wam odebrane (przez kogo to przemilcz? ale wi?kszo?? z was wie przez kogo). Posta? przejdzie przez kilku graczy i jest pro. Skoro posta? ma pacca to i ma r-keya. O ile w przypadku gdy posta? to hack a pierwszy w?a?ciciel pogodzi? si? ze strat? postaci to OK, ale gdy ma r-keya (albo zam?wi sobie nowy w momencie gdy wy b?dziecie expi? w najlepsze) to jest ju? przypa?.

Wniosek: Jak na cen? sms-a to jest to zabawa przednia. Jednak wiedzcie ?e z ka?dym wys?anym sms'em w?a?ciciel serwisu jest coraz bogatszy. Jednak jest druga, a zarazem ciemna strona medalu - je?ll kt?rakolwiek przedstawiona przeze mnie hipoteza jest prawdziwa to ten proceder mo?na uwa?a? za nielegalny (mo?e to troch? wyolbrzymienie), a na pewno za nieuczciwy.

Oczywi?cie, ?e postacie s? hackowane. Jak mog?oby by? inaczej? X.x

(cho? zastanawia mnie czy granie na shackowanym koncie to grzech? )

Do ko?ca ?wiata zosta?y dwa lata, le? do konsfe... konfse... no, wyspowiada? si?!

Wy?l? SMSa, ciekawe, co mi si? trafi :p

95% kont jest nieu?ywanych te 5% nale?y do PACC i low lvl (wiekszo?? +50 lvl jest nieu?ywana od co najmniej miesi?ca!) wi?c mo?na spokojnie zmieni? email

Ja ju? wys?a?em sms i co teraz gdzie wpisa? itp???
Prosz? o szybk? odpowied?!!

czekamy do 20 , jeszcze godzinka xd zobaczymy co dalej b?dzie , ja ma 97 z? na koncie , ciekawy jestem czy to naprawde dzia?a i na jakiej zasadzie , widz? tutaj jakiegos 110 + palla , co trzeba zrobi? zeby zdobyc taki lvl ?? czy to jest losowe ?

Pozdrowienia do wi?zienia ;)

Ej a po co tam wyswietla nasze IP?
Wiem od kumpla..ze jak ktos zna czyje? IP to moze go ?atwo schakowac :D wiec...nie wiem czy wysylac tam sms'a. Zeby nie bylo ze np: wylosuje tam jakiegos 40 knighta...po nie calym miesiacu wbije 50 i bedzie hacked.. bo on go spowrotem odzyska;/ ( bo np:mial re-keya)

Gratuluje inteligencji twojemu koledze bo dzieci kt?re maj? 10 lat i ucz? si? hakowa? my?l? ?e da si? co? zrobi? po ip.
Ip jest do programu partnerskiego!

@up Lvl postaci jest losowy nie masz wp?ywu jaki Ci si? trafi... albo 8 lvl albo 100 to ju? jest jak trafi? 6-stk? w totka :P A sms'a z ch?ci? wy?l? :)

wys?a?em sms i nic mi nie przysz?o co jest?

Jestem ciekaw co wam sie trafi, ja osobiscie nie wy?le sms'a poniewa? nie mam kaski. Napiszcie co wylosujecie. I mam pytanie bo chyba ziomek wysle sms, to gdzie ten kod zwrotny podac? Bo nie widze na stronie gdzie to podac.

Jestem ciekaw co wam sie trafi, ja osobiscie nie wy?le sms'a poniewa? nie mam kaski. Napiszcie co wylosujecie. I mam pytanie bo chyba ziomek wysle sms, to gdzie ten kod zwrotny podac? Bo nie widze na stronie gdzie to podac.

Konta beda dostepne o 20:00 czasu CEST (warszawa)!
Kliknij aby zobaczyc godzine na zegarze atomowym!
Podaj KOD SMS: tu masz wpisac kod

..

Co? si? strona zje ... . uhehe!

ponad kilka tysi?cy os?b wbi?o i serwer mysql nie ogarnia ;p

Noo faktycznie. konta sprzedaja sie jak ?wie?e bu?eczki;d Zniknol juz 100+ lvl, ciekawe czy ma ktos go z tnp:)

ja mia?em 2 kody , pierwszy 20 lvl LUMINERA a drugi to 12 lvl an liberze ;/ liiipaaa powodzenia ch?opcy

OBA BEZ RECA ^ ^ na 20 lvl k set drag shield crown helemt , 9 k w depo i niezrobiony desert a na
12 noob eq xd

Ostatnia edycja:

OMG.. Co? nie tam wys?a?em 2 sms i pisze ze zle kody jak wpisuje na stronie .. Oszustwo!!

tym razem jakie? ma?e lvle ;[

?adne oszustwo dosta?em 15 palka skile 48/37 oraz 30 kina z bohami i c legami ze skilami 55/49 i haunted blade na nim;]

fajnie i polecam

za chwile pojawi sie mozliwosc sprawdzenia jakie dostales postacie!

Eh... dosta?em passy, ale z?e. Nie mog? w bi? na konto. Pisze ?e mam z?e has?o. :/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry