- Liczba reakcji
- 20
Odp: Losowe postacie do Tibii za sms (3.66)!
Niby wszystko ?adnie cacy ale tu pojawia si? kilka w?tpliwo?ci (refleksji):
-8 lvl bez pacca (a w wi?kszo?ci przypadk?w i bez r-keya) to stare (niechciane), oddane albo shackowane br konta. Takimi sobie pogracie d?u?ej o ile nikt tam nie ustawia? bota, bo mo?ecie dosta? bana.
-wy?sze lvl bez paca to na 100% hacki. O ile nie jest wyrobiony r-key i zmienicie poczt? to wszystko w porz?dku (cho? zastanawia mnie czy granie na shackowanym koncie to grzech?
)
-trzeci i zarazem ostatni typ konta to pacce (w tym wysokie lvl) r?wnie? na 100% hacki albo postacie po kt?rych wyexpieniu przez was zostan? wam odebrane (przez kogo to przemilcz? ale wi?kszo?? z was wie przez kogo). Posta? przejdzie przez kilku graczy i jest pro. Skoro posta? ma pacca to i ma r-keya. O ile w przypadku gdy posta? to hack a pierwszy w?a?ciciel pogodzi? si? ze strat? postaci to OK, ale gdy ma r-keya (albo zam?wi sobie nowy w momencie gdy wy b?dziecie expi? w najlepsze) to jest ju? przypa?.
Wniosek: Jak na cen? sms-a to jest to zabawa przednia. Jednak wiedzcie ?e z ka?dym wys?anym sms'em w?a?ciciel serwisu jest coraz bogatszy. Jednak jest druga, a zarazem ciemna strona medalu - je?ll kt?rakolwiek przedstawiona przeze mnie hipoteza jest prawdziwa to ten proceder mo?na uwa?a? za nielegalny (mo?e to troch? wyolbrzymienie), a na pewno za nieuczciwy.
Niby wszystko ?adnie cacy ale tu pojawia si? kilka w?tpliwo?ci (refleksji):
-8 lvl bez pacca (a w wi?kszo?ci przypadk?w i bez r-keya) to stare (niechciane), oddane albo shackowane br konta. Takimi sobie pogracie d?u?ej o ile nikt tam nie ustawia? bota, bo mo?ecie dosta? bana.
-wy?sze lvl bez paca to na 100% hacki. O ile nie jest wyrobiony r-key i zmienicie poczt? to wszystko w porz?dku (cho? zastanawia mnie czy granie na shackowanym koncie to grzech?
)-trzeci i zarazem ostatni typ konta to pacce (w tym wysokie lvl) r?wnie? na 100% hacki albo postacie po kt?rych wyexpieniu przez was zostan? wam odebrane (przez kogo to przemilcz? ale wi?kszo?? z was wie przez kogo). Posta? przejdzie przez kilku graczy i jest pro. Skoro posta? ma pacca to i ma r-keya. O ile w przypadku gdy posta? to hack a pierwszy w?a?ciciel pogodzi? si? ze strat? postaci to OK, ale gdy ma r-keya (albo zam?wi sobie nowy w momencie gdy wy b?dziecie expi? w najlepsze) to jest ju? przypa?.
Wniosek: Jak na cen? sms-a to jest to zabawa przednia. Jednak wiedzcie ?e z ka?dym wys?anym sms'em w?a?ciciel serwisu jest coraz bogatszy. Jednak jest druga, a zarazem ciemna strona medalu - je?ll kt?rakolwiek przedstawiona przeze mnie hipoteza jest prawdziwa to ten proceder mo?na uwa?a? za nielegalny (mo?e to troch? wyolbrzymienie), a na pewno za nieuczciwy.

wiec...nie wiem czy wysylac tam sms'a. Zeby nie bylo ze np: wylosuje tam jakiegos 40 knighta...po nie calym miesiacu wbije 50 i bedzie hacked.. bo on go spowrotem odzyska;/ ( bo np:mial re-keya)