• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Lubicie Czytac?

Status
Zamknięty.

Ragga

User
Styczeń 24, 2010
Liczba reakcji
0
je?eli by? ju? taki post to sry :p

Siemka czy lubicie czyta? ksi??ki ??
typu lektury itp... czy macie urazy z dzieci?stwa i nie czytacie ?:D

a jak czytacie to jakie by?cie polecili innym ?;>:):)

Odp: Lubicie Czytac?

Ja nie nawidze lektur.
Ale nad innymi ksi??kami typu fantasy potrafi? siedzie? do 2 w nocy.
A tak og?lnie to lipa z czytaniem ;D

Noo ja te? nie cierpi? lektur . Jedynie czyta? mog? komiksy bo od tych innych to mnie jako? g?owa zawsze boli a w komiksach si? co? dzieje :P.

Nie wszystkie lektury lubi?.
Pami?tam 2 klasa "Akademia Pana Kleksa" to by?o co? ;)
1 klasa, "Dzieci Z Bullerbyn" (moja pierwsza lektura ;D)
Z tych lepszych to te pami?tam ;)
Lubi? czyta? Fantasy aczkolwiek gustuje te? w RealLife.
Tak jak kolega wy?ej czyta?em "Saga Wied?min" i to bardzo fajna ksi??ka, polecam.

taa moja pierwsza ksi?zka to byla Ma?a Ksi??niczka wof to bylo ;dd

tez nie lubie lektur czytac wole jakies inne ale na razie niemam czasu czytac jedynie to takie z szkoly "Instalacje i urz?dzenia elektryczne" to taa k ;d

Imo, najlepsze lektury s? w podstaw?wce i ostatniej klasie liceum (co prawda mniej ni? dawniej, ale i tak). W gimnazjum pojawiaj? si? mo?e ze 2-3 ciekawe tytu?y, reszty przetrawi? si? nie da.

Czyta? lubi?. Mog? chwyci? za niemal ka?dy gatunek z wyj?tkiem fantastyki. Nudzi mnie niemo?liwie. Co bym poleci?a? Sk?adaj?cy si? z sze?ciu tom?w cykl Marka Krajewskiego o Breslau. Uczta dla mi?o?nik?w krymina??w i nie tylko :)

lubie czytac, ale nie wszystkie ksiazki
jak czytalem Krzyzakow to po pierwszych piecu stronach odlozylem ksiazke
z Pustyni i w puszczy szlo lepiej, az takie nudne nie bylo

lubie ksiazki typu "Hoolifan" albo ksiazki grozy Lovecrafta, Poe'ma, Blackwooda
czasem sie przy nich boje ale dziennie potrafie pol ksiazki przeczytac, wolno czytam (inaczej nie umiem)
lubie takze ksiazki przygodowe typu Harry Potter, sporadycznie je czytam, zwykle nie mam czasu (ksiazki czytam na noc), spac mi sie chce albo zapominam lub mam czytac lekture
obecnie czytam "Skapiec" Moliera, to ma 120 stron, szybko przeczytam i bede kontynuowal Lovecrafta i "Lige chuligan?w" (Zieli?skiego)

PS: co do szkolnych lektur to w podstawowce mialem "Obcy" i "Tomek w krainie kangurow", takze pare innych ksiazek i tylko te naprawde mnie wciagnely, Krzyzakow czytalem zeby przeczytac, ostatnio przy nich zasnalem

No to mam jedyne wyjscie dla was jak sa nudne lektury to najlepiej odwiedzi? wujka sciaga.pl ;dd

Osobi?cie z lektur szkolnych to przeczyta?em tylko jedn? bo stwierdzi?em ?e inne b?d? dla mnie nudne. Poza lekturami to du?o czytam w internecie na forach internetowych i czasami jak mi si? chce to ksi??ki kryminalne albo sensacyjne.

Osobi?cie rzadko czytam za zwyczaj czytam tylko, gdy musz? XD Tzn gdy W szkole zadadz? nam jak?? lektur?...Najwi?cej chyba czytam na forum wi?c sami wiecie :) Cz?sto zagl?dam do dzia?u Opowiadania i sobie czytam co tam Tibijczycy pisz? lol

Lubi? czyta?, ale bardziej ksi??ki fantasy ni? lektury. Wiadomo, nic nie smakuje dobrze je?li si? do czego? przymusza. Ksi??ki rozwijaj? mow?, wyobra?nie oraz kszta?c? (zale?y jakie) :p

Moje ulubione to:

- Harry Potter (wszystkie cz??ci)
- W?adca Pier?cieni (wszystkie cz??ci)
- Zmierzch (ca?a saga)

Raz przeczyta?em ksi??k? i zosta?y po niej mi?e wspomnienia, mimo ?e jestem leniwy do czytania to by?o przymusowe czytanie lektury i nie ?a?uj? bo po czasie mnie wci?gn??o w t? ksi??k?, ale po przeczytaniu zapomnia?em o ca?ej sprawie i dalej olewa?em czytanie. =]

Ch?opie nie wspominaj mi o ksi??kach lekturach i tym podobnych !. Jak ja nie nawidze lektur to takie nudnee ! NIE NA WIDZE !

typu lektury itp... czy macie urazy z dzieci?stwa i nie czytacie ?
Tak, raz ksi??ka mnie ugryz?a xD
@t
Nie lubi? czyta?, lubi? czyta? to, co jest w necie: fora, ciekawostki, wiadomo?ci ;<

Og?lnie lubi? czyta?, ale musz? to robi? dobrowolnie. Nie mog? czyta? lektur chyba, ?e sam si? do tego zabior? bo nic z tego nie zrozumiem. Pozdrawiam!

Nawet nie mam czasu na czytanie. wracam ze szkoly o 15 -> deska do 21 -> myje sie,jem cos i ide spac. i tak dzien w dzien -.^

Nawet nie mam czasu na czytanie. wracam ze szkoly o 15 -> deska do 21 -> myje sie,jem cos i ide spac. i tak dzien w dzien -.^
Kolega popad? w na??g ;d? ?? ale lepsze to ni? szkola do 14>komputer do 23:50>spac>4:00(rano)>komputer >7:00 szkola.

Czytam praktycznie wszystko, co mi wpadnie w r?ce. Od fantastyki, do pozycji technicznych, kt?rych nie mam nawet prawa zrozumie? ;P. ?rednio ksi??k? na jeden - dwa dni, w zale?no?ci od ilo?ci wolnego czasu (znaczy ilo?ci podr??y i nudnych wyk?ad?w i okienek). Nienawidz? jedynie lektur.

Kocham czyta?. Od pierwszej klasy podstaw?wki przeczyta?em wszystkie lektury, nie dosta?em gorszej oceny ni? 4.

prima aprilis : D

o w morde...
ja zawsze mialem 2 ze wszystkiego tzn z lektur
nigdy nie dostalem lepszej oceny, jeden jedyny raz mialem 4 z Ani z Zielonego Wzgorza i 3 z Bajek Robotow, Lema

Status
Zamknięty.
Back
Do góry