Odp: Ma?a Galeria :) Lepiej ci juz wychodza custom mapy z DB spritami. Stop autobordering
Arts18 Signed... Joined May 7, 2009 Messages 2,888 Reaction score 227 Age 33 Feb 13, 2019 #101 Odp: Ma?a Galeria Lepiej ci juz wychodza custom mapy z DB spritami. Stop autobordering
KadreZ Advanced User Joined Aug 18, 2015 Messages 443 Reaction score 6 Feb 14, 2019 #102 Odp: Ma?a Galeria Arts18 said: Lepiej ci juz wychodza custom mapy z DB spritami. Stop autobordering Click to expand... to bait xD?
Odp: Ma?a Galeria Arts18 said: Lepiej ci juz wychodza custom mapy z DB spritami. Stop autobordering Click to expand... to bait xD?
Nush Advanced User Joined May 10, 2012 Messages 379 Reaction score 11 Feb 15, 2019 #103 Odp: Ma?a Galeria o widz? ?e jest idealna odpowied? kt?ra mi najbardziej pasuje do mojej obecnej oceny twoich prac. dblsonline said: amatorka Click to expand... a co do tej pracy to nie bait tylko ci??ko odr??ni? map? kt?ra jest celowo zjebana do twoich codziennych map
Odp: Ma?a Galeria o widz? ?e jest idealna odpowied? kt?ra mi najbardziej pasuje do mojej obecnej oceny twoich prac. dblsonline said: amatorka Click to expand... a co do tej pracy to nie bait tylko ci??ko odr??ni? map? kt?ra jest celowo zjebana do twoich codziennych map
DenZ Zasłużony Joined Feb 23, 2011 Messages 867 Reaction score 31 Age 29 Feb 15, 2019 #104 Odp: Ma?a Galeria Chujowe, bez obrazy ale by? si? bardziej postara? i zrobi? map? 3d. A nie tylko p?askie sprity w Realu te? lubisz wszystko co p?askie?
Odp: Ma?a Galeria Chujowe, bez obrazy ale by? si? bardziej postara? i zrobi? map? 3d. A nie tylko p?askie sprity w Realu te? lubisz wszystko co p?askie?
KadreZ Advanced User Joined Aug 18, 2015 Messages 443 Reaction score 6 Feb 15, 2019 #105 Odp: Ma?a Galeria DenZ said: Chujowe, bez obrazy ale by? si? bardziej postara? i zrobi? map? 3d. A nie tylko p?askie sprity w Realu te? lubisz wszystko co p?askie? Click to expand... Mowisz o cave czy miescie xD?
Odp: Ma?a Galeria DenZ said: Chujowe, bez obrazy ale by? si? bardziej postara? i zrobi? map? 3d. A nie tylko p?askie sprity w Realu te? lubisz wszystko co p?askie? Click to expand... Mowisz o cave czy miescie xD?
Arts18 Signed... Joined May 7, 2009 Messages 2,888 Reaction score 227 Age 33 Mar 6, 2019 #106 Odp: Ma?a Galeria Nie. PRAWDA