Magic Ots! Rekrutacja!

Status
Zamknięty.
Odp: Magic Ots! Rekrutacja!

Do?wiadczenie: 2 lata
Pozycja: Mapper
Kontakt: gg - 183875
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: brak.
Dlaczego Ty: Chcia?bym uczestniczy? w projekcie dot. tematyki Harrego Pottera. Pozatym robie ?adne zabudowania jak i expowiska. Nie oczekuj? wynagrodzenia pieni??nego - pozycja w grze mi wystarczy. :p

Gdyby mnie nie by?o na gg to pisz na PW. ;)

Do?wiadczenie: Spore, pisa?em w Bootle of Wine, ustna matura z polskiego zdana 18/20 a pisemna 89%.
Pozycja: Pisarz
Kontakt: GG 8151246
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: Bottle of Wine
Dlaczego ty : Doros?y, mi?y oraz odpowiedzialny i uczynny cz?owiek - to moje najbardziej odznaczaj?ce si? cechy. Przeczyta?em wszystkie cz??ci Harrego Pottera, co powinno u?atwi? mi prac?.

Keseyy : Niestety nie wystarczajace umiejetnosci

Blacker napisane na gg.

Ciagle poszukujemy ludzi do projektu! Jesli jestes skrypterem, pixle artysta lub mapperem napisz juz dzis, dolacz do nas i pomoz nam w tworzeniu czegos niesamowitego!

Imi?:Kuba
Posada:Mapper
Sta?:3 lata
Dlaczego ty: Dlatego iz mam duzo czasu , milo sie ze mna pracuje i jestem "napalony" na takie projekty ^^
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?:Pisalem rowniez w botlle of wine . A po za tym bralem udzial w paru evo , zrobilem wlasny noobwar . Planowalem rowniez stworzyc wlasny projekt rpg :)
Prace:
Kontakt:8580848

Ostatnia edycja:

Do?wiadczenie: ju? nie wiem kiedy zaczo?em
Kontakt: 23480261
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: Bior? udzia? w jednym projekcie ju? na wyko?czeniu/jak zostan? przyj?ty nie zaniedbam swoich obowi?zk?w poniewa? tamten serv b?dzie wojenny wi?c map? ju? mam prawie sko?czon? a my?l? ?e tam ju? du?o pracy nie b?dzie sami zobaczymy zreszt? jak to wypadnie
Dlaczego ty: Mam du?? wyobra?nie, a wydaj? mi si? ?e przy takim serverze jest to bardzo wa?ne gdy? jest to ?wiat eliksir?w czar?w.

zdj?cia :
http://tibia.net.pl/zespoly/309364-mapper-od-zaraz-napisz.html
...
http://tibia.net.pl/zespoly/392207-8-54-zostane-mapperem.html

od tego czasu co wystawi?em te zdj?cia [pierwszy link] przesta?em u?ywa? auto bordera ;}

Kubq : Przykro mi stwierdzic iz twoje umiejetnosci sa nie wystarczalne.

Veni Vida Vici : Napisze na gg.

Nabor ciagle otwarty, nie zwlekaj zloz podanie juz dzis, i pomoz na stworzyc cos niezwyklego!

:Imi?: Kamil
:Posada: Mapper
:Sta?: 2 lata
:Kontakt: 23215378
:Prace:
screenshot2010072773115.png

screenshot2010072773120.png

screenshot2010072773127.png

screenshot2010072773133.png

@Up : Nie wystarczajace umiejetnosci.

Do ekipy dolaczyl Fasii. Prosze o nieskladanie propozycji dolaczenie jako Mapper.

Poszukujemy Pixel Artystow i Skrypterow!

Ostatnia edycja:

~~☻Refresh☻~~

Poszukujemy pilnie Skrpyterow i Pixel Artystow!
Nie czekaj, zglos sie juz dzis!

~~Refresh~~
Poszukujemy skryptera i pixel artyste!

Do?wiadczenie: Pisz? ju? od kilku lat - chocia? dalej si? ucz? , nie robic podstawowych b??d?w .
Kontakt: Gg.7536899
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: Nie pami?tam ju? nazw serwa . Chyba Neravia.pl - lub co? w tym stylu .
Dlaczego ty Dlaczego ja ?? Hmmm... My?l? , ?e jestem z nielicznych os?b , kt?ra lubi pisac opowiadania , newsy , dbac dobrze o forum - aby ka?dy czu? si? tam bardzo dobrze . Nie jestem noobkiem , kt?ry za nie wykonane ani jedno zlecenie chce od razu Game Mastera albo co? podobnego . Mam ma?e wymagania i wynagrodzenie co do mojej pracy i my?l? , ?e dobrze si? ze mn? wsp??pracuje . Czekam na odpowiedz . Pozdrawiam

Ziom303

@Up : Odezwiemy sie na gg.

Dalej poszukujemy Skryptera i Pixel Artyste!

~~Refresh~~
Zapraszam do zglaszania sie!

Do?wiadczenie: Pisz? od d?u?szego czasu (opowiadania, nawet pisa?em ksi??k?), wsp??pracowa?em z kilkoma serwerami.
Kontakt: Gg.7712615
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: Kilka ich by?o.
Dlaczego ty: B.dobrze znam ?wiat Pottera, znam nie?le angielski, mam wyobra?ni?, a brak b??d?w j?zykowych to moje drugie imi? :)

@d??
odsy?am na gg :)

Ostatnia edycja:

Do?wiadczenie: 2 Lata Grafik.
Pozycja: Grafik
Kontakt: Gadu 516405
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: By?o ich par? ale przewa?nie RPG.
Dlaczego ty: Mam wyobra?nie co do grafik. Wiem co tworze i wiem, ?e dobrze to robi?.

U?ytkownika Punky <33 nie polecam. Dlaczego ? Dlatego, ?e pracy przyk?adowej nie dosta?em od 29 Sierpnia do Dzisiaj...

Praca Przyk?adowa :
bow3ds.png

Ostatnia edycja:

Do?wiadczenie: Pisarz
Pozycja:Pisarz
Kontakt:gg:4320789
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?:Du?o razem z kumplami robili?my otsa i tam by?em gmem tutorem :P
Dlaczego ty:Mam du?e do?wiadczenie i zarobki pieni??ne mnie nie interesuj? tylko to by pomaga? graczom :P

@Up: niestety pisarzy nie potzrebujemy.

Trwaja poszukiwania Mapperow, Skrypterow i Pixel artystow!

Jesli nie wiesz czy warto dolaczyc do nas, zapraszam cie do obejrzenia tej oto zapowiedz [W?asny klient] Magic: In Noctem - Harry Potter online!

Do?wiadczenie: 1.5 roku (troch? wi?cej;])
Pozycja:Mapper
Kontakt:gg:8673168
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?:C17 (Vanila jak i Atlantis. Mapa w atlantis by?a zaje.. ale co z tego jak ots sta? dla kasy;/
Dlaczego ty:Patrz?c na wiek mam du?e do?wiadczenie w mappowaniu ( auto border jak i bez co ??dniej wychodzi) Po raz pierwszy widz? co? co nie pisze najlepsze rpg;/ To jest co? bardzo zajebistego w czym chcia? bym mniec jaki? udzia? swojich prac ;]
Praca przyk?adowa: http://img412.imageshack.us/img412/879/mapa2bz.png

Do?wiadczenie: 1 rok (no mo?e odrobin? wi?cej)
Kontakt: GG: 25912628
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: narazie ?adne
Dlaczego ty: Mog? mappowa?, a na pieni?dzach mi nie za?e?y po prostu zale?y mi na tym aby pom?c otsowi :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry