Magic Ots! Rekrutacja!

Status
Zamknięty.
Odp: Magic Ots! Rekrutacja!

Do?wiadczenie: Og?lnie 3 lata w progrmowaniu C++ / C#. 2 lata skrypty do OTS, g??wnie lua
Pozycja: Skrypter
Kontakt: GG: 6623113
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: Silas-Ots.pl (Na pocz?tku tworzenia, serwer w?asny, 130+ graczy) oraz kilka innych wi?kszych mniejszych projekt?w. Obecnie doszkalam si? w programowaniu c#/c++/lua
Dlaczego ty: poniewa? my?l? i? do??cz? do zespo?u i razem stworzymy ?wietn? ekip?, kt?ra odmieni ?wiat Tibii. Poza tym znam si? na tym :)

Ostatnia edycja:

@Up, napisalem na gg.

@Tutti Frutti: Czemu zdjecie jest podpisane John?

@Vbio: Brak pracy pokazowej.

Dalej szukamy zdolnych ludzi! Nie czekaj dluzej zglos sie juz dzis! Potrzebujemy Skrypterow, Pixel Artystow i Mapperow!

Do?wiadczenie: 5lat
Pozycja:Maper
Kontakt: gg 11996403
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: tiberia.pl , Tiscal.pl
Dlaczego ty : jestem maperem ju? od 5 lat Robi? dobre mapki i Dobrze one wp?ywaj? na Reputacje ludzi. Hmmm je?li to ma by? co? w stylu Hogwart to si? naprawd? przydam by?em w tym zamku i mam z niego du?o fotek mog? je przerobi? w gre

O kurwa own3d tak dla waszej info nie ma takiego zamku XD To jest makieta a film nagrywali gdzie indziej HOGWARD nie istnieje wiec nie wiem jak ty sie tam znalazlem a makieta ma rozmial okolo 2m srednicy ;) Poczytaj w necie to sie dowierz a nie pieprzysz glupoty ;]

Do?wiadczenie: ---
Pozycja:Maper, Grafik, Skrypter (php, c++, lua- dawno sie nie bawi?em)
Kontakt: Priv Msg here
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: ---
Dlaczego ty : ---
Pierw dlaczego w 3 miejscach jest "---" bo te rzeczy w istocie nie maj? ?adnego znaczenia, ten nak?amie ten ?ci?gnie tamten nie wiadomo co wymy?li tak to si? tu odbywa, wiem nie jeden projekt robi?em w nie jednym bra?em udzia?, nie b?d? tu walczy? s?owami "We? mnie !". Je?eli jest zainteresowany powa?nym cz?owiekiem to napisz mi na priv na forum.. aa to trzeba doda?.
Programowanie Php, MySql, C++, Vbs, Batche :P, Html, Lua- z tym nie zbyt okazale cho? wszystko jest w necie :P funkcje-opisy itp.
Grafika 2d, Animacje, Flash, Proste projekty 3D (bo niestety detaliczne projekty zajmuj? mi za du?o czasu)
Mam obecnie wolnego czasu troch? wi?c mog? pobawi? si? og?lnie pasowa?o by mi miejsce w team takiego jakiego nie widz? u ciebie //PHP-MySql-Site\\ zapytasz ale po co jak jest 100 gotowych Acc Maker?w ?
Proste....
Acc Maker si? nie zmienia ci?gle g?sior zmieniaj? si? "sk?rki" i czasem napisze kto? dodatki ja widz? to ca?kiem inaczej.
Zainteresowany ? Click here <-

Ostatnia edycja:

Bo m?j nick to john! ;D tak na mnie m?wi? John! Mia?em kiedy? nick john na forum lecz ban ;/ i z braku laku wysz?o TuttiFrutti mam wi?cej fotek;D a i na forum mam galerie podaj?e z jedn? z wysp;D This is my :D full

@Maly Glod dobrze pisze :D Nie ma takiego zamku jak HOGWARD... Ja by?em na tej wielkiej sto??wce i na schodach(to jest w Oxfordzie) a reszta (komnaty, dw?r) s? kr?cone na innych zamkach w Anglii

~~Refresh~~
Dalej szukamy Skrypterow, Pixel Artystow i Mapperow.

Nadal mi nie odpisa?e?? Czy przyj?ty czy odrzucony nic ;/

@Tutti Frutti

Nie dosta?e? si? do projektu

~~Refresh~~
Poszukiwany Skrypter, Mapper i Pixel Artysta.

~~Refresh~~
Poszukiwany Skrypter, Mapper i Pixel Artysta.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry