- Liczba reakcji
- 110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wezm? to sobie do serca.A HH to nie jest zwykle mowienie??k flow, po prostu m?wienie do bitu.
zmiana barwy g?osu.
#pan jedziemy ko?c?wkami
<ziew>
#topic
Tw?j angielski jest powalaj?cy, a humorystyka powoduje, ?e kiedy jestem smutny, to s?ucham twojego kawa?ka by si? bardziej dobi? debilstwem ludzi maj?cych dost?p do internetu, kt?rzy mieszkaj? niestety w Polsce. "LABEL" - kurwa LEJBEL DEBILU, "ma?y ?arcik" - he ma?y ?arcik, to zrobili twojemu ojcu przebijaj?c kondoma w aptece.
Nie masz czasu, a mo?e szkoda ci klawiatury? Co tam jeszcze wymy?lisz? Sranie, kutasy, hejtowanie, morda, wyci?ganie.. bogate s?ownictwo masz drogi Machu, ale powiedz mi czy m?wienie prawdy, to hejt? Czy jak twoja "dziewczyna" by ci powiedzia?a szczerze zdanie np: "we? zacznij si? my?, bo nie da si? wytrzyma? z tob?", to odpowiesz jej "zamknij t? mord?, a sory nie mo?esz, bo masz starego kutasa w mordzie, we? si? wyloguj i nie hejtuj nowicjuszy" - a? sam si? za?mia?em czyli dobre.My?lisz ?e jeste? fajny kurwa, wchodzisz na forum hejtowa? nowicjuszy, samemu nie nagrywaj?c bo stary nie chce ci kutasa z mordy wyci?gn??. Pocz?tki to pocz?tki nikt od razu nie staje si? b?g wie kim, ach ty przecie? tego nie wiesz bo kutasa w mordzie masz. Nie chce mi si? pisa?, szkoda czasu na takich frajer?w jak ty a wi?c po?egnam ci? skromnym wypierdalaj.
A warnujcie kurwa, sram to.
Kurwa, musz? ci przekaza? pewn? wa?n? informacj?. Przez ciebie straci?em par? sekund mojego ?ycia na za?o?enie maila bo niecodziennie spotyka si? takich idiot?w jak ty, w?a?ciwie? To chyba nawet dobrze. Gdybym codziennie spotyka? si? z takim imbecylem jakim jeste? w?a?nie ty to chyba bym kona? ze ?miechu 24 na dob?. Mam wra?enie, ?e czasami wr?cz musisz zarejestrowa? si? na tym popieprzonym forum i zacz??, a raczej po?wiczy? swoje umiej?tno?ci hejtera. [...]Nie masz czasu, a mo?e szkoda ci klawiatury? Co tam jeszcze wymy?lisz? Sranie, kutasy, hejtowanie, morda, wyci?ganie.. bogate s?ownictwo masz drogi Machu, ale powiedz mi czy m?wienie prawdy, to hejt? Czy jak twoja "dziewczyna" by ci powiedzia?a szczerze zdanie np: "we? zacznij si? my?, bo nie da si? wytrzyma? z tob?", to odpowiesz jej "zamknij t? mord?, a sory nie mo?esz, bo masz starego kutasa w mordzie, we? si? wyloguj i nie hejtuj nowicjuszy" - a? sam si? za?mia?em czyli dobre.
#down
Po pierwsze na tym forum nie ma tylu kont, po drugie jak jeste? g?upim, to g?upim zostaniesz Fragsie, hipokryto i tak?e to samo pytanie czy prawda i szczero??, to hejt? Jako? Virtelio ejkeej ?wirek nie zbluga? mnie za to, ?e jego ostatni track troche jebie s?oniem jak o tym z nim gada?em na VT, ale co tam hejt or die - moja zasada, przez was do g?owy mi wpychana.
PS. chyba dw?ch "-" ci zabrak?o przy liczbach
PS2. Dasz mi tabel? z poziomem hejtingu? Chc? zobaczy? ile expa mi brakuje do next levela.
Kurwa, musz? ci przekaza? pewn? wa?n? informacj?. Przez ciebie straci?em par? sekund mojego ?ycia na za?o?enie maila bo niecodziennie spotyka si? takich idiot?w jak ty, w?a?ciwie? To chyba nawet dobrze. Gdybym codziennie spotyka? si? z takim imbecylem jakim jeste? w?a?nie ty to chyba bym kona? ze ?miechu 24 na dob?. Mam wra?enie, ?e czasami wr?cz musisz zarejestrowa? si? na tym popieprzonym forum i zacz??, a raczej po?wiczy? swoje umiej?tno?ci hejtera. [...]
NAGRAJ CO? W KO?CU ZAMIAST HEJTOWA? INNYCH.
Skoro ju? tak napisa?e?, we? to sobie do serca.Mam wra?enie, ?e czasami wr?cz musisz zarejestrowa? si? na tym popieprzonym forum i zacz??, a raczej po?wiczy? swoje umiej?tno?ci hejtera. [...]
| Notka moderatorska: |
| Je?eli ten flame si? nie zako?czy, zamkn? temat...//?wirek |
Hueheh, przecie? ja tutaj z nikim nie "fajtuje", a ty wr?cz przeciwnie poza tym je?li masz we mnie wbite to po chuj wypowiadasz si? na m?j temat, na dodatek w dw?ch postach. To dopiero beka.dlatego pierdol, cynna, mistrz nad mistrzami twierdzi, ze tylko hejtuje to moze pozostac w swoim przekonaniu ja leje cieplym moczem na takich fajterow forumowych wiec i w niego mam wbite.
Za to ty jeste? tak zajebistym jakim SAM si? malujesz, beka. =dTy te? nie robisz nic innego ni? hejtowanie ludzi na forum.
Skoro ju? tak napisa?e?, we? to sobie do serca.
@Topic
Jak dla mnie jebie kawa?kiem "A pami?tasz jak?". Miejscami rymy s?abe, ale nie jest najgorzej.
Notka moderatorska: Je?eli ten flame si? nie zako?czy, zamkn? temat...//?wirek
Zaden inny powod dla ktorego napisal tak, a nie inaczej jak brak innych argumentow raczej tutaj nie istnieje. dlatego pierdol, cynna, mistrz nad mistrzami twierdzi, ze tylko hejtuje to moze pozostac w swoim przekonaniu ja leje cieplym moczem na takich fajterow forumowych wiec i w niego mam wbite.Beka 2, bo Rybol swoje nagra? xddd
Archi, odpu?? sobie to forum, powaga, nie chce znowu zaczyna? k??tn, ale na chuj tu wracasz, na chuj robiz zamieszanie, skoro masz pono? wbite?
@top
Jebie S?oniem, jak w zoo (OHOHOHOHOH). Bardzo ?adny track, ale ksywe to sobie tak chujowo chujow? da?e?, ?e <hlip>
Ciebie te? zapytam:Kurwa, musz? ci przekaza? pewn? wa?n? informacj?. Przez ciebie straci?em par? sekund mojego ?ycia na za?o?enie maila bo niecodziennie spotyka si? takich idiot?w jak ty, w?a?ciwie? To chyba nawet dobrze. Gdybym codziennie spotyka? si? z takim imbecylem jakim jeste? w?a?nie ty to chyba bym kona? ze ?miechu 24 na dob?. Mam wra?enie, ?e czasami wr?cz musisz zarejestrowa? si? na tym popieprzonym forum i zacz??, a raczej po?wiczy? swoje umiej?tno?ci hejtera. [...]
NAGRAJ CO? W KO?CU ZAMIAST HEJTOWA? INNYCH.

Jak kto? chce si? dopierdoli? do tego posta, bo chce pokaza?, ?e jest dobry i fajny, to niech wie, ?e zostanie zignorowany. Wiedzcie, ?e oboj?tnie co napiszecie, to mnie g?wno to rusza.Wbite mam w uczestniczenie w rozwoju tego forum, a pisz?c takie posty nie robi? nic dobrego, a lubi? sobie z wami "porozmawia?".Archi, odpu?? sobie to forum, powaga, nie chce znowu zaczyna? k??tn, ale na chuj tu wracasz, na chuj robiz zamieszanie, skoro masz pono? wbite?
Nom wida? jak masz wbite. Wbite to ty masz chyba w istnienie takie czego? jak m?zg i trze?wa orientacja w sytuacji, kt?ra powoduje, ?e ?amiesz palce napierdalaj?c w klawiatur?, a o zalanym potem biurku ju? nie wspomn?. Wiesz co mistrzu? Jeste? dobry raper, wi?c id? sta? na bloku z ziomkami i sobie na wolno jedzcie jak to robi nasz FluosMC(pozdrawiam).ja leje cieplym moczem na takich fajterow forumowych wiec i w niego mam wbite.