Ciebie te? zapytam:
szczero?? = hejt? Co mam mu s?odzi?, ?e jest zajebi?cie? I co z tego wyjdzie? Zero progresu wyjdzie^^ 24 na dob? by? kona? ze ?miechu? Chujowa metafora mistrzu, bo cz?owiek ma te? w ci?gu dnia obowi?zki i naturalne potrzeby fizyczne i psychiczne, wi?c ?ycz? ci powodzenia w konaniu nie ze ?miechu raczej z b?lu wywo?anego przez g?upot?. Zak?ada?e? maila? No patrz jaki? ty bystry, lecz gdyby? my?la?, to by? nie musia? go zak?ada?, lecz jak ka?dy wie internet/komputer nie dla ka?dego jest. Dodatkowo czemu ja mam nagrywa? co?? Co ja jaki? raper jestem? Nigdy nie pisa?em, ?e jestem raperem, a to ?e mog?em napisa?, ?e chc? by?, to mo?e si? spe?ni? za rok, a mo?e dwa, trzy, czy te? za kilkadziesi?t lat, wi?c szanowny Rybolu poca?uj mnie w dup?, bo to b?dzie jedyna trafna decyzja w tej sytuacji z twojej strony, bo inteligencj?, to ty nie grzeszysz za bardzo. Dissuj i kompromituj si? jak chcesz
PS. Jak masz zamiar odpisa?, to odpisz na wszystko nie na to co potrafisz
Jak kto? chce si? dopierdoli? do tego posta, bo chce pokaza?, ?e jest dobry i fajny, to niech wie, ?e zostanie zignorowany. Wiedzcie, ?e oboj?tnie co napiszecie, to mnie g?wno to rusza.
Wbite mam w uczestniczenie w rozwoju tego forum, a pisz?c takie posty nie robi? nic dobrego, a lubi? sobie z wami "porozmawia?".
Nom wida? jak masz wbite. Wbite to ty masz chyba w istnienie takie czego? jak m?zg i trze?wa orientacja w sytuacji, kt?ra powoduje, ?e ?amiesz palce napierdalaj?c w klawiatur?, a o zalanym potem biurku ju? nie wspomn?. Wiesz co mistrzu? Jeste? dobry raper, wi?c id? sta? na bloku z ziomkami i sobie na wolno jedzcie jak to robi nasz FluosMC(pozdrawiam).