What's new

Mahu - Wiekowa Szesnastka

Status
Not open for further replies.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Odp: Mahu - Wiekowa Szesnastka

Kawa?ek ?rednio mi si? podoba, miejscami wydaje mi si?, ?e nie wyrabiasz z oddechem *np. "przy pokazuje klase"*

A co do hejter?w to nie czyta?em, ale ->

peace

Rybol1

New User
Reaction score
0

Ciebie te? zapytam:
szczero?? = hejt? Co mam mu s?odzi?, ?e jest zajebi?cie? I co z tego wyjdzie? Zero progresu wyjdzie^^ 24 na dob? by? kona? ze ?miechu? Chujowa metafora mistrzu, bo cz?owiek ma te? w ci?gu dnia obowi?zki i naturalne potrzeby fizyczne i psychiczne, wi?c ?ycz? ci powodzenia w konaniu nie ze ?miechu raczej z b?lu wywo?anego przez g?upot?. Zak?ada?e? maila? No patrz jaki? ty bystry, lecz gdyby? my?la?, to by? nie musia? go zak?ada?, lecz jak ka?dy wie internet/komputer nie dla ka?dego jest. Dodatkowo czemu ja mam nagrywa? co?? Co ja jaki? raper jestem? Nigdy nie pisa?em, ?e jestem raperem, a to ?e mog?em napisa?, ?e chc? by?, to mo?e si? spe?ni? za rok, a mo?e dwa, trzy, czy te? za kilkadziesi?t lat, wi?c szanowny Rybolu poca?uj mnie w dup?, bo to b?dzie jedyna trafna decyzja w tej sytuacji z twojej strony, bo inteligencj?, to ty nie grzeszysz za bardzo. Dissuj i kompromituj si? jak chcesz;)
PS. Jak masz zamiar odpisa?, to odpisz na wszystko nie na to co potrafisz;) Jak kto? chce si? dopierdoli? do tego posta, bo chce pokaza?, ?e jest dobry i fajny, to niech wie, ?e zostanie zignorowany. Wiedzcie, ?e oboj?tnie co napiszecie, to mnie g?wno to rusza.
Wbite mam w uczestniczenie w rozwoju tego forum, a pisz?c takie posty nie robi? nic dobrego, a lubi? sobie z wami "porozmawia?".
Nom wida? jak masz wbite. Wbite to ty masz chyba w istnienie takie czego? jak m?zg i trze?wa orientacja w sytuacji, kt?ra powoduje, ?e ?amiesz palce napierdalaj?c w klawiatur?, a o zalanym potem biurku ju? nie wspomn?. Wiesz co mistrzu? Jeste? dobry raper, wi?c id? sta? na bloku z ziomkami i sobie na wolno jedzcie jak to robi nasz FluosMC(pozdrawiam).
Wiesz kurwa czytaj?c te twoje wypociny zastanawiam si? czy pisz?c je u?ywa?e? m?zgu czy mo?e raczej dupy bo co ty, idiota i chuj wie kto jeszcze mo?e wiedzie? i o inteligencji danego cz?owieka? Przecie? przylaz?e? tutaj tylko pohejtowa? czy tam porozmawia? - a zaczynasz prawi? jakie? mora?y dotycz?ce inteligencji, sko?cz, pierdolnij si? w ?eb i wreszcie ocknij bo mam wra?enie, ?e... Zreszt?.

Ewentualny

User
Reaction score
1

Wiesz kurwa czytaj?c te twoje wypociny zastanawiam si? czy pisz?c je u?ywa?e? m?zgu czy mo?e raczej dupy bo co ty, idiota i chuj wie kto jeszcze mo?e wiedzie? i o inteligencji danego cz?owieka? Przecie? przylaz?e? tutaj tylko pohejtowa? czy tam porozmawia? - a zaczynasz prawi? jakie? mora?y dotycz?ce inteligencji, sko?cz, pierdolnij si? w ?eb i wreszcie ocknij bo mam wra?enie, ?e... Zreszt?.
Hue du?o wnios?e? do tego wszystkie, grzecznie le? na ziemi i nie szczekaj wi?cej. Pozdrawiam wszystkich znudzi? mi si? ju? ten temat, pozdro drugi raz. PIS JO? SKURWYSYNU BEZ SMARKNI?CIA JAK COP ROBO - to jest hejt tumany w?a?nie, ale wy g?wno wiecie, wi?c nie zrozumiecie; )

Rybol1

New User
Reaction score
0

Hue du?o wnios?e? do tego wszystkie, grzecznie le? na ziemi i nie szczekaj wi?cej. Pozdrawiam wszystkich znudzi? mi si? ju? ten temat, pozdro drugi raz. PIS JO? SKURWYSYNU BEZ SMARKNI?CIA JAK COP ROBO - to jest hejt tumany w?a?nie, ale wy g?wno wiecie, wi?c nie zrozumiecie; )
okej mistrzu.

Status
Not open for further replies.