• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Marcin24 - Chcia?em dac fajn? nazw? tematu, ale nie mam pomys?u.

Status
Zamknięty.
Odp: Marcin24 - Chcia?em dac fajn? nazw? tematu, ale nie mam pomys?u.

Je?eli wcze?niej pisa?em, ?e w?adza jest dla niego najwa?niejsza, wi?c prawdopodobnie celem r?wnie? jest posiadanie wi?kszej w?adzy. Nie odpowiedzia?e? na pytanie.

Wi?ksza w?adza to tak?e wi?ksze obowi?zki, je?eli dla kogo? wa?na jest tylko w?adza, a nie potrafi ich wykona? tak jak nale?y to jest to sprawa do przedyskutowania.

Wiele os?b m?wi, i? jeste? .... (wykropkowane miejsce to jakie? wyzwisko). Je?eli to nawet 'k?amstwo' to czy nie s?dzisz, ?e w ka?dym k?amstwie jest odrobina prawdy.

Jak ju? kiedy? napisa?em, ?yjemy w wolnym pa?stwie, mamy wolno?? s?owa i my?li, dlatego ka?dy mo?e mie? w?asne zdanie, ale nie wiem czy do ko?ca prawdziwe. Dlatego tutaj warto przytoczy? pewn? sentencj? "Nie oceniaj ksi??ki po ok?adce"

Wiesz, ?e zabrzmia?o to jak by? by? nietykalny, albo zbyt pewny siebie. Co by? zrobi? jak by Ci zabrano rang? bezpowrotnie? Nadal siedzia? by? na forum i walczy? o jej odzyskanie czy da? by? sobie spok?j?

To tak nie dzia?a, jestem ju? w kadrze p?? roku, na pewno nie zosta?bym wyjebany bez ostrze?enia, na pewno m?g?bym napisa? jakiego? po?egnalnego posta na fm. C??, musia?bym si? z tym pogodzi? i odpocz?? troszeczk?, na pewno nie stara?bym si? o rang?, je?eli zosta?bym wyjebany z konkretnych powod?w, to po co blokowa? miejsce ?wie?ej krwi?

1. Jakie masz cele w ?yciu?
2. Ile masz lat?
3. Lubisz gra? w Tibi??
4. Masz jakie? zwierz?tko?
5. Dlaczego akurat Global Mod?
6. Masz zamiar zosta? Menagerem czy Administratorem?
7. Jakie lubisz piwo?
8. Tw?j komputer spe?nia wymagania na tibie?

Pozdrawiam
~Coore

Dlaczego nie wychodzi ci bycie fajnym??

1. Jakie masz cele w ?yciu?
2. Ile masz lat?
3. Lubisz gra? w Tibi??
4. Masz jakie? zwierz?tko?
5. Dlaczego akurat Global Mod?
6. Masz zamiar zosta? Menagerem czy Administratorem?
7. Jakie lubisz piwo?
8. Tw?j komputer spe?nia wymagania na tibie?
Pozdrawiam
~Coore

1. -
2. -
3. -
4 - Nie, zdech?o.
5. -

Dlaczego nie wychodzi ci bycie fajnym??

By? mo?e Tw?j iloraz inteligencji nie pozwala na rozumienie tego.

1. Co si? sta?o, ?e z potulnego lizodupa sta?e? si? ironicznym lizodupem? Doros?e?? Kto? bliski Ci umar?? Poczu?e? w?adz?? Uzasadnij swoj? odpowied? w spos?b obszerny i zadowalaj?cy moj? intelektualn? rz?dz?.

2. Czemu zamiast prowadzi? dyskusj? na Sb, pr?buj?c obali? ha?bi?ce Ci? prawdy i mity uciekasz do banowania? Przecie? tnet zmieni? si? niby i nie nadu?ywacie w?adzy, tak jak to robi?em ja, Speeder, czy ktokolwiek inny. Dlatego te? licz?, ?e odpowiedz w spos?b r?wnie zadowalaj?cy mnie, co i kadr?.

3. Wyra? swoje obawy, spostrze?enia na temat starych u?ytkownik?w, kt?rzy obecnie poza Sb nie uczestnicz? w ?yciu forum.

Licz?, ?e mimo, i? powszechnie uwa?amy jeste? za idiot? i pajaca dasz rad? odpowiedzie? na te pytania w wi?cej ni? 3 zdania. Mo?esz to potraktowa? jako szans?, kt?ra pozwoli Ci odpru? od siebie par? niepochlebnych ?atek.

P.S
Zdaj? sobie spraw?, ?e powy?sze pytania s? sformu?owane na troch? inny poziomie ni? reszta i zrozumienie i odpisanie na nie mo?e Ci zaj?? troch? wi?cej, ni? 10 minut, dlatego te? poczekam do jutra, a jak nie, to pozostaniesz Tym, kim jeste?.

Pozdrawiam.

1. Co si? sta?o, ?e z potulnego lizodupa sta?e? si? ironicznym lizodupem? Doros?e?? Kto? bliski Ci umar?? Poczu?e? w?adz?? Uzasadnij swoj? odpowied? w spos?b obszerny i zadowalaj?cy moj? intelektualn? rz?dz?.
2. Czemu zamiast prowadzi? dyskusj? na Sb, pr?buj?c obali? ha?bi?ce Ci? prawdy i mity uciekasz do banowania? Przecie? tnet zmieni? si? niby i nie nadu?ywacie w?adzy, tak jak to robi?em ja, Speeder, czy ktokolwiek inny. Dlatego te? licz?, ?e odpowiedz w spos?b r?wnie zadowalaj?cy mnie, co i kadr?.
3. Wyra? swoje obawy, spostrze?enia na temat starych u?ytkownik?w, kt?rzy obecnie poza Sb nie uczestnicz? w ?yciu forum.
Licz?, ?e mimo, i? powszechnie uwa?amy jeste? za idiot? i pajaca dasz rad? odpowiedzie? na te pytania w wi?cej ni? 3 zdania. Mo?esz to potraktowa? jako szans?, kt?ra pozwoli Ci odpru? od siebie par? niepochlebnych ?atek.
P.S
Zdaj? sobie spraw?, ?e powy?sze pytania s? sformu?owane na troch? inny poziomie ni? reszta i zrozumienie i odpisanie na nie mo?e Ci zaj?? troch? wi?cej, ni? 10 minut, dlatego te? poczekam do jutra, a jak nie, to pozostaniesz Tym, kim jeste?.
Pozdrawiam.

1. Miki, sam dobrze wiesz jak to dzia?a, chyba nie musz? m?wi? tego Tobie, ex adminowi. W kadrze s? pewne zasady, kt?re s? respektowane. pajacujesz - wylatujesz. Sam przyznam, ?e w okresie listopada zesz?ego roku zachowywa?em si? infantylnie co te? skutkowa?o tak?, a nie inn? opini?. Jednak, mimo wszystko dojrza?em i po prostu nie przystaje mi teraz pajacowanie.
2. Ostatnimi czasy rzadko bywam na sb i prosz? Cie, powiedz kogo zbanowa?em dla w?asnego widzimisi?? Banowa?em tylko tych, kt?rzy wybitnie ?wiecili g?upot?, a tak?e pr?bowali si? popisa? przed innymi, wyzywaj?c kadr?.
3. Boje si? o ich g?owy, poniewa? ich zachowanie na sb jest do?? cz?sto por?wnywane do pajacowania, nie wiem kogo masz teraz na my?li. Jednak osoby, kt?re przychodz? mi na my?l b?a?ni? si? na sb i nie zas?uguj? na rang? zas?u?onego, kt?ry przecie? powinien by? przyk?adem dla nowych i nieco mniej do?wiadczonych.

1. ?l?sk ?
3. harmonia ?
4. kasha to pajac ?

1. Jestem twoj? myszk??
2. Lubisz pieczarki?
3.
880e4b4ca8ef506076bd5df11b009d32.gif

Obliczysz?
4. Co robisz poza tibi??
5. To ju? ostatnie 9 pytanie, czy polnix to rolnix?

1. Jestem twoj? myszk??
2. Lubisz pieczarki?
3.
Obliczysz?
4. Co robisz poza tibi??
5. To ju? ostatnie 9 pytanie, czy polnix to rolnix?

1. Nie.
2. Tak.
3. Tak =D.
4. Moderuje ;/
5. ofc.

1. pyta?em si? o ?lask Wroc?aw...
2. znasz stolice Mongolii nie szukaj?c jej w googlach itp. ?
3. nie s?uszne to upomnienie bo slaby jestem z matmy, a tobie jak idzie ?

Ostatnia edycja:

1. pyta?em si? o ?lask Wroc?aw...
2. znasz stolice Mongolii nie szukaj?c jej w googlach itp. ?
3. nie s?uszne to upomnienie bo slaby jestem z matmy, a tobie jak idzie ?

1. aaa
2. Tak, moje rodzinne miasto U?an Bator.
3. Te? s?abo ;/

znasz lua?

Cze??.
1. Przywitasz si?? =(

Status
Zamknięty.
Do góry