Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
1. Kiedy ostatni raz by?e? w kinie?
2. Idziesz na HP? W pi?tek jest premiera.

Trinusiu skoro murzyni to jedna grupa to ?ap pytania ;p
1. denerwuje ci? jak pisz? "trinusiu" ?
2. dasz jakie? itemy ??
pozdro Trinusiu
Dlaczego wstajesz o 5 rano? Nie chcesz spa? d?u?ej p?ki mo?esz? Potem b?dziesz narzeka? na brak snu![]()
1. Dlaczego wys?a?e? mi link do odpowiedzi w tym temacie?
2. I jakie? m?drzejsze pytanie, co by warna nie wy?apa?, co s?dzisz na temat yy... powiedzmy aborcji. Uwa?asz, ?e w Polsce powinna by? legalna, czy mo?e powinno si? j? pot?pia?, a matki i lekarzy, kt?rzy si? takich czyn?w dopu?cili wiesza??
1.Czy aby przypadkiem nie usi?ujesz by? kim? kim nie jeste? ?
(chodzi o to ?e pami?tam Cie z wcze?niej i inaczej si? zachowywa?e? -.- )
2.Dlaczego szukasz przyjaci?? na si?? ?
3.Co chcia?by? zmieni? na forum ?

* Hmm... czyli kiedy? by?e? pajacem, mog?by? powiedzie? dlaczego tak uwa?asz? ; D1. Nie b?d? kurwa ca?e ?ycie pajacem![]()
* Hmm... czyli kiedy? by?e? pajacem, mog?by? powiedzie? dlaczego tak uwa?asz? ; D
* Podoba Ci si? m?j avatar, je?li nie to dlaczego?

Ja tam twierdz?, ?e jedyne co mo?esz zmieni? na forum to kolor swojego nicku. Z czarnego na taki szary z kresk?.1. Nie b?d? kurwa ca?e ?ycie pajacem
2. To przyjaciele szukaj? mnie.
3. to jest moja s?odka tajemnica.
Ja tam twierdz?, ?e jedyne co mo?esz zmieni? na forum to kolor swojego nicku. Z czarnego na taki szary z kresk?.
Jaki masz rozmiar majtek?
Poza tym licznik zaraz si? powi?kszy.Zmieni?e? avatar, ju? nie jeste? jak Bear Gryllz. Masz nowego idola? ;p
Czemu 216 left? Czemu dzi?kujesz za to, ?e jeste??
1. Czemu nie zmieni?e? opisu? M?wi?em, ?e zaczn? pyta?..
2. Do czego odliczasz w opisie?
3. Jak idzie w szkole?
4. Plany na przysz?o???
5. Celujesz w moderatora?
Le?e...pozna m?j gniew.