• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mewa - potw?r legeda

Status
Zamknięty.

AdixXx Tibian

Active User
Liczba reakcji
3
Siemka;)
Mam pytanie na stronie internetowej
znalaz?em co? w dziale potwory jest tam mewa by?a zaznaczona w potwory legendy
OPIS:
Seagull.gif
Ta mewa znajduje si? na Pacc Zone na skale.
co prawda nigdy o niej nie s?ysza?em ale nie rozumiem dla czeogo zosta?a ona oznaczona legendom chcia? bym si? dowiedzie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Mewa potw?r leg?da, Dla czego

Jest ona oznaczona jako legenda, poniewa? jest na skale i nie da si? do niej dosta?. Kiedy? co? czyta?em, ?e jest ona te? zwi?zana z jakim? mitem ale jakim to ci teraz nie powiem :D

Jak by kto? wiedzia? o tym micie to prosz? o napisanie co? o nim :)

Dziwne niedawno przechodz?c przy Goblinach spotka?em tak? ow? mew?.Dziwne prawda?

Widzia?em t? mewe i powiem ci ?e to nie jest nic specjalnego... Poprostu lata sobie tam na ska?ce na dole :P og??em pacc arena jest ma?a ale zato jest du?o expowisk i s? one bardzo blisko wi?c wbicie 8 lvl to chwila.

Ja raz by?em na Pacc zone bo raz mia?em na "rooku" Pacc'a dobra i spotka?em tam mew? przypadek wydaje mi si? ?e nie tak samo jak bym pisa? ?e na "rooku" jest bear : o

Bylo cos (przynajmniej ja tak sadze) ze Mewa zjad?a zdech?a ryb? w ktorej ukryty by? jaki? item. Tyle o ile pami?tam wiec mo?ne co? poki?ka?em ;p

Bo?e, po prostu j? tam dali, ?eby ?adnie wygl?da?o.
No bo chyba nie zjad?a spike sworda, i polecia?a na g?rk?, z kt?rej mo?e si? wydosta? (polecie? ;O?)

mewy na rooku nie widzia?em by? mo?e jest zwi?zana z jakim? mitem ale na wyspie "starych" ^^ nie raz si? j? widzia?o :)

Mewa na rooku jest tylko jedna, nie do zabicia, umieszczona na skale. Ot ca?a legenda.
ps. "Dlaczego" pisze si? razem.

Dziwne niedawno przechodz?c przy Goblinach spotka?em tak? ow? mew?.Dziwne prawda?
Nic dziwnego...Do niej nie da sie dostac na rooku nie na mainie ;]

O jacie g?upi temat...Mewa to ptak.Ptak ?yje z natur?.Natura to te? ska?y.Tibia te? ma nature.I mo?e kto? chcia? urozmaici? realistyczno?? Tibii???Dajcie se spok?j Temat o MEWIE ?!:confused::confused::confused:

Mewa , daje jaki? urok wyspie nowym i tak nie da si? jej zabi?.
Pozdrawiam,
Arts

Co takiego specjalnego jest w tej mewie? :P Chyba tylko to, ?e nie da si? jej zabi?, zwyk?e upi?kszenie :P

S?dz? ,?e ta mewa to tylko dla dekoracji, ?eby tibia przypomina?a troch? ?redniowiecze.
Wiem ?e w ?redniowieczu nie by?o GSs?w, wi?c prosz? bez komentarza:)

Jezu to logiczne ze ta mewa sobie poleciala na maina i podpierdo.lila orshabaalowi Magic longsword i tera weszla tam i sie boi zejsc !!!
wydaje mi sie ze widzialem tego wiecej O.o :confused:
Czekajmy tylko az ktos wyskoczy z tekstem ze to czesc questu na spike sworda to mnie zalamie ..
Hail tematy o mewie na Rooku.
Biedny ten ptaszek, nie do??, ?e jest jedynym przedstawicielem swojego gatunku na tej wyspie, to jeszcze wszyscy chc? j? zabi?, bo "mo?e wypada z niej klucz do pokoju Mino Maga". Chlip.
Cwane zagranie tych z CipSoftu - waln?? na ska?ce ptaszka, kt?ry nie daje expa, ale kt?rego wszyscy b?d? chcieli uwali?. Z tym, ?e tego nie zrobi?. Uahaha! C?? za brutalna perwersja, ogl?da?, jak banda noobk?w pr?buje dosta? si? do mewy, rzucaj?c jej danin? z item?w, b?d? podk?adaj?c skrzynki.
Cu.
Afff S?dz? ?e temat powinno zamkn?? -,- przcie? to oczywiste jak to by?o -,- Mewa po?kn??a klucz do mino mage i ma zatwardzenie.Spike sworda po drodze do kibla str?ci?a do wody.My?l? ?e to wszystko wyja?nia :P

<spad?a z krzes?a> Hahaha xDD nie mog? xDDD <turla si? po pod?odze ze ?miechu>
@Topic
O jacie g?upi temat...Mewa to ptak.Ptak ?yje z natur?.Natura to te? ska?y.Tibia te? ma nature.I mo?e kto? chcia? urozmaici? realistyczno?? Tibii???Dajcie se spok?j Temat o MEWIE ?!:confused::confused::confused:
Ja si? w pe?ni zgadzam ze zdaniem Adi970. Dla mnie te? dziwne, zak?ada? temat o mewie... Jest, bo jest. ?eby by?o ?adnie. W tym samym celu zrobiono koty. Dla udekorowania i urealistycznienia tibijskiego ?wiata. Tyle mam wam do powiedzenia :D

Ostatnia edycja:

Hail tematy o mewie na Rooku.

Biedny ten ptaszek, nie do??, ?e jest jedynym przedstawicielem swojego gatunku na tej wyspie, to jeszcze wszyscy chc? j? zabi?, bo "mo?e wypada z niej klucz do pokoju Mino Maga". Chlip.
Cwane zagranie tych z CipSoftu - waln?? na ska?ce ptaszka, kt?ry nie daje expa, ale kt?rego wszyscy b?d? chcieli uwali?. Z tym, ?e tego nie zrobi?. Uahaha! C?? za brutalna perwersja, ogl?da?, jak banda noobk?w pr?buje dosta? si? do mewy, rzucaj?c jej danin? z item?w, b?d? podk?adaj?c skrzynki.
To ptak. Zwyk?y. Zwyczajniutki. Kiedy? podejrzewano, ?e to NPC, ale. Pff.

@ile?tam down
Wielu NPC wygl?da jak monstery, np. nasz drogi Puffels z Edron.
Puffels.jpg

Cu.

Ostatnia edycja:

Ale nikt niema pewno?ci ?e CipSoft nie zrobi? tam jakiego? haka... Ja te? s?dze ?e to tylko ozd?bka ;] Raczej to nie jest NPC...

Ja widzia?em j? i wydaje mi si? podobnie jak Kate Sayuki i adi970, ?e jest ona zrobiona tylko dla ozdoby i nalezy raczej do zjawisk typu spike sword, czyli mia?a ona podnie?? grywalno?? aby pewne osoby na n...za wszelk? cen? pr?bowa?y to zdoby?. Reasumuj?c nie jest to jaki? super monster z kt?rego looci sie spike sword etc. wydaje mi si? ?e nie jest to te? NPC, wi?c to zwyk?a ozd?bka

Z tego co chyba mi si? zdaje to nie "Leg?da" tylko "Legenda"..

Mewy normalne potworki ale nigdy na rooku nie widzia?em mo?e dlatego te? i legenda ale na main to lata ich do?? du?o.

Boeska
Kiedy? podejrzewano, ?e to NPC, ale. Pff.

Nie mo?e by? NPC (chyba) bo znajduje si? w spisie Monster?w to chyba uch zgniot?o z lekka ^.^

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry