• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Misq011] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Misq011] Galeria

Po przerwie od?wie?am!
TP room!
tp-r00m_hnraaqq.PNG

Trainers ( wersja pr?bna ^^)
trainers_hnraqpe.PNG

Ku*wa komentujcie!:)

Fajny TP room i te trainery, nawet mi si? podoba ale moim zdaniem te pomieszczenie z TP ?adniej by wygl?da?o na jakim? expowisku ni? w TP room ale fajny pomys?.

Bardzo fajny tp room og?lnie twoje mapki mi si? podobaj?.Trzymaj tak dalej!
Pozdrawiam

Teleport Room jest nic nadzwyczajnym, ale podoba mi si? jego wn?trze. Detalizacja, ca?okszta?t jest na dobrym poziomie.

Pozdrawiam.

Na od?wie?enie expowisko z mojego Fun Otsa.
hellordy_hnrqara.PNG

hell-lord_hnrqaxh.PNG

Pozdrawiam.

?adne ale ma?o pokaza?e?, poka? wi?cej pracy w tym stylu bo tak to si? za bardzo oceni? nie da.

Jednym s?owem " Pi?knie " . Robisz dobre mapy pod gr? jak i pod show off. Ch?tnie bym na nich pogra? :). Czekam na dalsze prace.

Expowisko jest dobre, detale s?, wszystko na swoim miejscu. Staraj si? tylko troch? wi?cej detali dodawa?.

Pozdrawiam.

To, ?e shit to racja. To pole uprawne mog?e? zrobi? inaczej, ?adniej na wszystkie sposoby, a tu taki kwadrat... Podoba mi si? kszta?t domku, dodawaj jakie? mocne mapki a nie natur?.

Witam.
W?a?nie przerabiam g??wne miasto do serwera NivirOTS.
Oto dwa screeny.
Temple
Nivir1_hnnsaxs.PNG

Depo
Nivir2_hnnsaxa.PNG

Pozdrawiam!

Teraz Wolf i inni teraz mog? powiedzie?, ?e b?dzie du?o przestrzeni. Z pocz?tku waha?em si? z tym miastem, ale jest okay. Przer?bka g??wnych obiekt?w bardzo mi si? podoba. Doda?e? wiele ciekawych element?w. Zobaczymy jak Agard spisz? si? w grze

Wszystko by?oby idealne, gdyby nie ta przyt?aczaj?ca ilo?? kamieni na drogach. We? 3/4 usu?.

Witam.
Powy?szymi screenami udawadniasz to, i? znasz sie na rzeczy i jeste? w tym dobry. Mapy r??norodne, umieszczasz na nich wiele ciekawych obiekt?w, jednocze?nie nie przesadzaj?c z ich nat?okiem. S? sp?jne i je?li serwer odpali , napewno tam zagram.
Powodzenia.

Skoro tego chcesz, to ok. Twoja praca to du?a mieszanina border?w z r??nymi zakurwistymi dodatkami, kt?re przyci?gaj? oko. Jestem tylko ciekawy jak to b?dzie wygl?da?o podczas gry. Ka?dy pomys?, to i nawet zajebi?cie Ci wyjdzie. Nic nie mam do zarzucenia, tworzysz wszystko z gracj? i masz od chuja pomys??w. Witaj w klubie!

wodospadd_hnewqxx.PNG

Bo?e ludzie zacznijcie co? komentowa??

Prace s? bardzo ?adne. Dobrze przemy?lane, ciekawie wykonane.
Co tu du?o m?wi?, podoba mi si? : D

Tw?j pomys? ciekawie wyszed?, gdzie chocia? pokaza?e? mi zarysy. A stwierdzi?em, ?e nic z tego nie b?dzie. Czekam na nast?pne prace, sko?cz wulkan i miasto :)

Nie no twoje prace mnie zachwycaj?, s? na bardzo wysokim poziomie i masz bardzo fajne pomys?y na nast?pne prace. Najbardziej mi si? podobaj? 2 prace Wyverny 1,2 :D Powodzenia w nast?pnych pracach.

Status
Zamknięty.
Do góry