• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Misq011] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Misq011] Galeria

1_hnwxwnr.PNG

No ch?opie zadziwiasz mnie, masz fajne pomys?y na nast?pne prace, bardzo mi si? podoba most i te wodospady po prostu bomba. Jedziesz dalej, czekam/y na nowe prace. Powodzenia :D

No no jaka architektura nie?le, ?adnie mieszasz bordery itp. Ka?da twoja praca mi si? podoba, b?d? chyba si? na tobie wzorowa? czekamy na nast?pne prace Mistrzu :D

Nie no ziomek ja po prostu lubi? tw?j styl mappingu, jak dla mnie to jeste? na poziomie Zaawansowanym z ka?d? prac? lepiej i ?adniej. Musz? do ciebie napisa? na GG i dowiedzie? jak to robisz :D
Powodzenia w nast?pnych pracach ziomek :D

Architektura tego miasta jest zachwycaj?ca, zw?aszcza ta brama jest bardzo ciekawie zrobiona. Jestem ciekawy jak ona b?dzie si? sprawowa? w Nivirze. Doko?cz to miasto :)

Mi?ki nie s? zbyt ciekawie zrobione, ale nadaje si? do gry. Co? mi tam w nich brakuj?, niekt?re bordery, zw?aszcza te - mam tu na my?li - typowy ground zielony. Za ma?o szczeg???w, detalka w sam raz, jak do gry.

Most w kolejnej pracy jest bardzo s?abo zdetalizowany, brakuj? tam border?w i kamyczk?w. Paprocie tam kompletnie nie pasuj?. Jestem ciekawy, po co je tam w og?le dodajesz? Chyba ju? masz tak, nie? ;d

Og?lna ocena to :

• mi?ki - 6,5/10

• miasto wraz z architektur? - 8,5-9/10

• Most z widokami - 7/10

Pozdrawiam.

Zajebiste. Walisz troch? za du?o element?w na niekt?re budynki, a poza tym to wszystko wygl?da (jak dla mnie) wr?cz idealnie. Nie wiem o co chodzi Artsowi z tymi bearami, mo?e ma jaki? bardziej wyszukany gust, wed?ug mnie s? one zrobione ?wietnie, wszystko jest na swoim miejscu i znakomicie nadaj? si? do gry.

Przek?adaj?c strony tematu samemu mo?esz zobaczy? jak si? rozwin??e?. Na samym pocz?tku mappowa?e? bardzo dobrze, o czym pewnie wiesz, ale teraz to naprawd? robisz cudowne mapy. Popraw troch? architektur? albo po prostu nie mieszaj tak ?cian lub nie dodawaj do nich ro?linek, a b?dzie sw33t.

Mam nadziej?, ?e nie spoczniesz na laurach i b?dziesz si? nadal rozwija?. Z twoimi umiej?tno?ciami bez problemu mo?esz zamieni? swoje projekty w pieni?dz.

Pozdrawiam!

Good idea :) Nadaj? si? do questa, a tym bardziej do Sniper Skeleton?w :) Dla r??nych potwor?w, wr?cz. Zr?b jaki? quest tam, najlepiej final room :)

Pozdrawiam.

Moje Evolutions RPG/FUN
Evolution_hepxhax.PNG

Edycja Dwarf?w
dwarfs-ev_hepswhw.PNG

Wszystko bardzo ?adnie, temple s?ita?ne. Nie trawi? tych dwarf?w tylko. Nie lubie takich ciasnych dr?g w klimacie ska?.
Reszta ujdzie na amatorskim poziomie =)

?artuje mi?qu;). Wszystko pi?knie i ?adnie. Pracuj dalej.

?adnie, ?adnie, ale ty sko?cz te Anni i wy?lij te mapy co robi?e? dla mnie, sam je doko?cz? ;d

Status
Zamknięty.
Do góry