Mix Dem [Gallery]

Status
Zamknięty.
Odp: Mix Dem [Gallery]

Je?eli chodzi o sam? architektur? na tej mapie, to nie ulega ona jakiej? presji, jest stworzona ze stoickim spokojem i dzi?ki temu wygl?da przyzwoicie. Detalizacja klimatu umar?ego jest bardzo bardzo trudnym elementem w mappingu, dlatego nie dziwi? si?, ?e tak s?abo wysz?o Ci otoczenie.
Pozdrawiam!

Mapy sa ladne i estetyczne, w 1 poscie ciekawie wyglada podziemie, ale moglo by byc wiecej earth squarow. Rowniesz zdjecie z gs'em jest fajne. Mapy sa ladne i porzadne.

Jak dla mnie twoje mapy sa 4/5.

Natura i jeszcze raz natura. Trudna rzecz jak m?wi? pan Fluos.
Oto efekt:

Ale zer?ni?te :D
Prace ?adne, chocia? te prace tera (te zer?ni?te, s? brzyydkie) Wida?, ?e ?wiczysz, ?wiczysz i jeszcze raz ?wiczysz. Prace ?adne, poziom poprawi?e?. Powodzenia w mappingu =]

Dzi? po zabalowanej nocy mia?em ch?? do stworzenia czego?. Na pocz?tku mia?a to by? katedra, zrobi?em bram? (Nie wiem dlaczego^^)

Ostatnia edycja:

Co? prosto z mojego piekarnika map:

G?ra:

D??:

G?ra mierna, lecz d?? do mnie pozytywnie przemawia. By?o by jeszcze lepiej, gdyby? u?y? innej pod?ogi, wtedy wszystko wygl?da?o by du?o, du?o lepiej.

Z tego wzgl?du ?e pisze do mnie du?o ludzi abym wst?pi? do ich projekt?w zaczne sw?j mini projekcik. Oto m?j aktualny SHAPE kt?ry b?d? zape?nia? moimi nowymi pracami. Ka?dy nowy skrawek mapy b?d? dodawa? tutaj wraz z mini map? aby?cie widzieli post?py moje mappingu oraz projektu.

P.S Wiem ?e wie?niacki shape ;P
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Mix Dem na pocz?tek daj mi swoje GG, oj i nie pierdol, ?e shape jest chujowe. Jest ciekawe, ma dobrane kontury :) Ostatnia praca jest te? ciekawa, aha jakby co wy?lij mi te podziemia, jak mo?esz :)

G?ra s?aba, mia?e? racje w jednym w swoich post?w ?e natura ci nie wychodzi. Nie u?ywaj w niej dwarf tree ani ?adnej ro?liny z d?ungli, by nada? wygl?d daj kilka ro?linek z bagien. D?? mo?e co? i do mnie przemawia ale jest on zbyt ma?y... Paj?czyny troch? ?le rozstawione (powtarzaj? si?), i ja bym tam dorzuci? troch? ???tych k?pek traw (znikoma ilo??).​

Tutaj zaczynamy nasz? przygod?!

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca fajna, jednak?e bordery nie s? ciekawe. Nie dawaj tyle tych pla?, bo wygl?da to amatorsko. Na statku m?g? by? da? pirack? flag? a nie bia??, bo z czego widz? jest to piracki statek (ten taki mostek do wywalania ludzi). Og?lnie jest dobrze ocena moja to 7/10!​

Mo?e oceni? tylko ostatnie prace , bo dalej nie chc? si?ga? :

Statek - OK
Ta [ jak to napisa? kolega wy?ej ] "deska do wywalania ludzi " psuje klimat , nie ma tam bordera , wygl?da jakby sam border wisia? powietrzu , pla?a - OK , tylko troch? kwadratowy brzeg ko?o statku , my?l? ?e z natur? te? jest dobrze xd , og?lnie to tylko ta deska jest do poprawy ; )

Ten shape jest te? ciekawy ale mog?e? da? jakie? ma?e wysepki gdzie? wko?o

Co do pierwszej pracy na tej stronie , d?? zbyt prostok?tny [ ka?dy ] , g?ra te? troche kwadratowa , natura - OK ; i tak trzymaj ; )

Pozdrawiam - Nivek

Bardzo dobrze to wygl?da. Mankamentem na pewno jest ta deska, o kt?rej m?wili poprzednicy. U?yj tej z id 9682, b?dzie wygl?da?o lepiej.

Ostatnia edycja:

Dalsza cz???. Tutaj powiedzmy b?dzie NPC z misjami ;-)

No jest ju? lepsze, tylko ?e za du?o tych lin da?e?, ale reszta mo?e by?. Og?lnie jest bardzo ciekawe, bordery ciekawie wymieszanie, nie podoba mi si? jedynie to ?e ten budynek stoi na tych belkach (ten po prawej).

ladnie widze ze niezle ci idzie jak na moje oko nic dodac nic ujac chyba tez zaloze swoja galerie ladne te prace serio PIEKNE

Ostatnia edycja:

Bez TOTALNEJ weny, nie mia?em internetu wiec takie wypociny ;o

W ostatniej twojej pracy troch? kiepsko z natur? chodzi tu o drzewka, kamienie, i par? innych rzeczy. Mimo tego mapa i tak mi si? podoba, poniewa? ?adnie dobierasz pod?o?e jak i szczeg??y, oby tak dalej, a na pewno ka?dy komentarz do twojej pracy b?dzie pozytywny.
Ocena: 9/10

Pozdrawiam!

Gdzie nie gdzie brak border?w ; d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry