Mix Dem [Gallery]

Status
Zamknięty.
Odp: Mix Dem [Gallery]

Jaskina z gs'em Ci fajnie wysz?a. Ma?a i dopracowana. Te ?agle na statku s? za du?e jak na taki ma?y stateczek. Wodospady strasznie sztucznie wygl?daj? i to bez border?w, te kamienie co to chyba bordery zast?puj? to tam jako? nie pasuj?. G?ry kwadratowe, g?ry to nie same ?ciany... og??em na pierwszy widok fajnie to wygl?da, lecz jakby si? przyjrze? dostrzec mo?na sporo b??d?w.

Powodzenia!

Z ostatnich dziesiejszych wypocin!
Kr?tki Quest ze Skryptami :)

Pozdrawiam!​

Ostatnia edycja:

Mapy super czekam na cos nowego!!!
Nie ma sie co przyczepic chyba co do wielkosci!!
Wielki potencjal mappera!1
pozdrawiam

R-E-F-R-E-S-H

Pozdrawiam :P
Komentowa?!

Przyznam Ci, ?e Twoje prace s? ca?kiem ?adne.
Nie widz? na nich ?adnych b??d?w, s? starannie wykonane i dobrze dopracowane.
Nigdzie nie brakuje szczeg???w, ale zawsze mo?e byc lepiej.
Og?lnie bardzo dobrze Ci idzie.

Ri-Fri-Shi
:)

Znaczki dodaje znaczki, ale super!

Jaskinia z rotem jest ciekawa, ale jedno - mog?e? tam da? wi?cej border?w, wtedy by?o by ciekawie. Nic nie mam do zarzucenia, r?b dalej.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam!
@Down.
Mi?o jak kiedy? kto? dosra :)

Ostatnia edycja:

Nie podoba mi si? roz?o?enie pomnik?w, br?zowa pod?oga na dachu tej 'bramy', ale i tak wszystko to chowa si? przy i?cie zajebistych wodospadach, kt?re tutaj ni chuja nie pasuj?.
Najbardziej w me gusta uderzy?a tablica informacyjna, a tak?e samo wej?cie <?rodek> bramy.

:ops:

O cholera, zrobi?e? gigantyczne post?py! ?adne, czyste i pomys?owe prace, takie jakie lubi?. Poza tym, ?e twoje prace nie przedstawiaj? wi?kszych teren?w to wszystko mi si? podoba. Najbardziej w oko wpad?a mi ta brama.

B?d? z ciebie ludzie ;d

:hah:

Wiem ?e troche nasrane wszystkiego. Ale mia?em na my?li zrobienie g?stego lasu :)

Oto jak jaki? podr??ny zab??dzi?:

Oraz zaginiona brama do jakiego? kr?lestwa w d?ungli :)

Ostatnia edycja:

Czasami si? zastanawiam czy na tym forum s? jeszcze ludzie kt?rzy s? zainteresowani mappingiem i ocenianiem naszych prac. Bo widze ze ten dzia? Spi.

Fajne, podobaj? mi si? ostatnie screnny. In-game ssie, poka? raz prac? z poziomu map edytora. Potrzebujesz te korytarze z tymi merklinam? Bo s? ?wietne, m?g?bym je wykorzysta? do swojego projektu, je?li na to pozwolisz.

Pozdrawiam.

Odswie?am temacik : )

Pozdrawiam :p

Wiem ?e troche nasrane wszystkiego.
Te? o tym wiem ;d

Brama fajna, ale po prostu troch? tego za du?o. Pami?taj o zachowywaniu proporcji. Wiem, ?e to mia? by? g?sty las, ale daj nam si? bardziej nacieszy? i nie obrzucaj takiej ?adnej mapki spamem. No i mog?e? doda? jakie? ma?pie statuy dla klimatu :>

Merlkiny natomiast s? praktycznie idealne. Jedyne co mi si? nie podoba, to ciasnota w tym korytarzyku. Mo?e to showoff, mo?e nie, ale w ka?dym razie nie mo?e by? a? tak ciasno. R?b zawsze 2-3 kratki przesmyku, to nie tylko u?atwia gr?, ale tworzy prac? bardziej przejrzyst? i czyst?.

Na koniec mam tylko jedn? pro?b?. Spr?buj zrobi? jak?? ?redniowieczn? wiosk? albo ?redniowieczne miasto obwarowane grubym murem, otoczone basztami stra?niczymi z pi?knymi drewnianymi domkami. Zawsze chcia?em zobaczy? idealne medieval city, a wiem, ?e ciebie na to sta?, wi?c o to prosz? :D

Hmm, co tu doda?. Po prostu ?wicz.

Re_Fr_Es_H

:)

Zapraszam do komentowania!​

Witam.
Ostatnio d?ugo si? nie odzywa?em. Ale wr?ci?em do mappingu nie z 100% pomys?em na map?.
Przegl?da?em galeri? Chestera i w jego ostatniej mapie co? mi si? spodoba?o i spr?bowa?em zrobi? podobny klimat. Nie chcia?em robi? 100% kopi, lecz wysz?o i tak podobnie. My?l? ?e pan Chester nie poczuje si? ura?ony tym ?e wykorzysta?em jego pomys?.
Oczywiscie za to przepraszam, ale to m?j pierwszy taki klimat.
P.S. I tak s?dz? ?e praca nie jest tak strasznie podobna do jego :P

Pozdrawiam i prosz? o komentarze...

Pomys? bardzo ciekawy, jednak jako? tu tak za pusto. Mog?e? zrobi? troszk? wi?kszy ten budynek, bo nie wiadomo teraz do czego on s?u?y. Ni to twierdza, ni to karczma, ni to dom.

Za sam pomys? i styl masz plusy, minusy natomiast tak jak m?wi?em - pustka.

?adny domek ale otoczenie puste. Pomys? dobry. Jeste? dobrym mapperem wi?c r?b co do ciebie nale?y

Status
Zamknięty.
Back
Do góry