Moje 1 expowisko

Status
Zamknięty.

GoD Wielki II

Advanced User
Sierpień 28, 2010
Liczba reakcji
7
Siemka
Jest to moje 1 expowisko wi?c prosz? o wyrozumia?o?? Praca zosta?a robiona w RME lecz wi?kszo?? w Palecie RAW :D
1 ss
35801204.png

2ss
75916514.png

3ss
61138359.png

Powtarzam ?e to moja 1 praca :)

Odp: Moje 1 expowisko

Jak na 1 raz to bardzo fajnie. Natura widz? nie jest taka z?a, ale ustawiaj ro?linki w kupkach po 2-3 ko?o siebie. Ma?y krzaczek + drzewko + co? wi?kszego. Nie podobaj? mi si? te ?mieci na drodze typu: ko?ci ryby czy ten sple?nia?y ser. Popracuj nad borderami bo widz? tylko auto :( Ten wygl?d dach?w jest ju? troch? przechodzony, spr?buj co? innego, np. z poradnika Fluosa. Strasznie ma?o k?pek trawy i kamieni ;(
Za du?a wyspa, zr?b co? mniejszego a dok?adniejszego. Brzegi s? kwadratowe. Dodaj jakie? deski ko?o domu, ognisko. Sp?jrz do pallety Others lub najlepiej dok?adnie przegl?dnij ca?? palette RAW - tam znajdziesz du?o ciekawych rzeczy.

Powodzenia!!

@down
No ja my?l? ;d;d

Ostatnia edycja:

Od?wie?am !!!​

Prosz? o komentarze ;)

Notka moderatorska:
Zabrak?o Tobie 37 minut aby? m?g? od?wie?a? - ale spoko tym razem Ci si? upiecze :P

@up

sorry nie zauwa?y?em :D srry :)

Ostatnia edycja:

Nasz kochany amatorze.
Je?eli chcesz komentarzy to musisz si? wyslici? cho? troch? gdy? Twoje aktualne mapy sa bardzo slabe!
Wykorzystaj dobro naszych profesjonalist?w i skorzystaj z ich poradnik?w ktore s? wlasnie dla Amator?w!

Po kilku przeczytanych poradnikach mozesz sie cieszy? wieksz? ilosci? komentarzy.
Bo teraz? Ludzie nie maja czego komentowa?!
Wybacz za troch? pocisku, ale chce abys by? lepszym mapperem!

Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia!​

Jak na pierwsze expowisko to jest ca?kiem nie?le, ale kszta?t mapy m?g?by? zmieni?. Taki za okr?g?y on jest. Stawiaj wi?cej k?pek trawy. I co? mi si? wierzy? nie chce, ?e wi?kszo?? w RAW robiona. <kszta?t, bugi na mapie>. Jednak nie jest ?le. Pozdro&Po?wicz.

A mi si? bardzo podoba jak na Twoje 1 expowisko jest bardzo ?adne nawet Ci powiem ?e nie wida? ?e jest to Twoje 1 expowisko. Jedyny - to to ?e natura si? ci?gle powtarza. A wszystko inne jak na 1 raz dobrze wi?c daje ocen? 7/10 mog?o by? lepiej ale sprawiedliwie masz dobry i za ch?ci dam Ci tego "+" wi?c ostateczna ocena to 4+

Od?wie?am !!!

Dzi?ki za komentarze i prosz? o wi?cej ;)

Zr?b porz?dn? prac? to b?dzie ich znacznie wi?cej, ?w dzie?a nie przykuwaj? zbyt du?ej uwagi. Skorzystaj z licznych artyku??w zamieszczonych tutaj na forum kt?re napisa? Fluos.
Pozdrawiam Serdecznie

(...) Praca zosta?a robiona w RME lecz wi?kszo?? w Palecie RAW

Ahahahahahahahaa... Dawno si? tak nie u?mia?em.

Poka? mi jedn? rzecz, kt?ra jest tutaj zrobiona w RAW'ie. Full autoborder, zero 'fantazji'.

Tak jak powiedzia? wcze?niem Mix Dem, poczytaj poradniki innych mapper?w.

Regards ~
Jakes

Praca nie dopracowana tak ?e mi oczy razi

1.U?ywasz auto-bordera czyli ?e nie dobrze.
2.Naucz si? dobiera? natur?.
3.Dodawaj k?pki trawy

Jedyne co tu dobrze wygl?da to dachy ?adnie je pomiesza?e?.
:lol:
Ale bior?c pod uwag? ?e to twoje pierwsze expowisko
7/10

http://tibia.net.pl/galerie-mapperskie/468043-galeria-wiroos.html

Ostatnia edycja:

U?yj wyobra?ni. Od razu w oko wpada auto-border. Nie podobaj? mi si? te ?mieci na ?rodku drogi. Ale jak na pierwsze expowisko to dam ci 6/10

Mi si? podoba. Oby tak dalej. Jak na pierwsze expowisko to dobrze Ci posz?o.. ; ) Jedna rada.. :D Nie u?ywaj AUTO BORDERA.. Pozdrawiam.

Og?lnie wszystko jest OK, ale troch? ma?o szczeg???w. Dodawaj wi?cej k?pk?w trawki.. Nie wiem, mo?e gdzie? jaki? ma?y ob?z koczownik?w z ogniskiem (gdzie? tam na tych g?rach). Moja ocena 7.5/10. Og?lnie jest OK.

Witam!
Na pro?b? autora tematu GoD Wielki II, zamykam temat.
Je?li GoD Wielki II b?dziesz chcia?, aby galeria Twoja by?a ponownie otwarta, napisz na gg.

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry