What's new

Muzyka metalowa - jedyny s?uszny temat!

Status
Not open for further replies.

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14
Odp: Muzyka metalowa - jedyny s?uszny temat!

Koncertu w oryginalnym sk?adzie nie b?dzie. Downing odszed? z zespo?u, a Dave Holland dalej przebywa w wi?zieniu.

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

akysz szatany ;d

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

Edziu, poczytaj dok?adnie na stronie :D. 7 dni i wyruszam!

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Gdyby K.K.Downing gra? to by by? wielki szum, ?e powr?ci? do zespo?u. Nie ma? Wi?c nie ma oryginalnego sk?adu. Zobaczysz natomiast Richie Faulknera. I nie sprzeczaj si? ze mn?.

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

Dobra tam, jad? ze wzgl?du na Morbid Angel i Exodusa, reszta mnie wali :p.

@edit
?ap ;p:
ac72f1363b0f76da9507b33c9e2046f7.jpg

W grudniu zesz?ego roku, formacja og?osi?a, ?e w 2011 roku wyruszy na po?egnaln? tras? Epitaph World Tour, kt?ra rozpocznie si? 7 czerwca w holenderskim Tilburgu, tournee ma potrwa? do 2012 roku. W?a?nie w ramach tej trasy formacja pojawi si? po raz pierwszy i jedyny w Polsce, na Metal Hammer Festival, podczas kt?rego Halford z kolegami wykonaj? najwi?ksze hity z historii grupy!

Always

Advanced User
Reaction score
103

BMTH, czyli metal/deathcore. Typowe screamo, nie ka?dy za nimi przepada.

I co? spokojniejszego, a zarazem najbardziej emocjonalna piosenka, jak? kiedykolwiek mia?em przyjemno?? s?ysze?. W ko?cu o to chodzi w muzyce, no nie?

Van der Bany

Forum friend
Reaction score
103

A na dzisiaj lepszy The Four Horseman z innym tekstem nagrany przez Megadeth ale za to w t?pie 240 a nie 120!

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Pora na prawdziwy thrash.

kremator65

User
Reaction score
2

To i ja co? dodam od siebie :) Od black metalu poprzez bluesa do rocka a co do zespo??w to KAT,TSA,Turbo,Acid drinkers,Ilusion,Slipknot,the agony scene,Death,Judas Priest,Iron Maiden,Muschromshead (nie wiem czy tak si? pisze ;D)Motorhead,Vader,Stone Sour,Manson,Alice Cooper,Black sabbath, I to chyba wszystko....Tak patrz?c na temat to ludzie s?uchacie zespo??w a nawet nie wiecie co graja :D co taki offspring ma do metalu ;p

Last edited:

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Ca?kiem dobry hewi, ale perkusista m?g?by pomy?le? o wykombinowaniu lepszych gar?w. Te s? jakby kupione za 100z? w komisie.

A tu nowe odkrycie - Uncle Acid & The Deadbeats. DOOM ALL OVER THE WORLD!

@down
Sabaton ssie.

Last edited:

Jastro

Senior User
Reaction score
99

Co powiecie na muzyk? z pogranicza heavy i power metalu?
Szwedzki zesp??, wykonuj?cy muzyk? metalow? o tematyce wojen (g??wnie Polskich).

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

Mistrz bassu :D :

Tesla:

Wasp:

I edziu solowy wymiatacz Van Halen

a na koniec Frank Zappa!

marynarz20

User
Reaction score
0

Ja teraz tylko czekam na jaki? koncert Sabaton/Metallici/SOAD/Kiss/ACDC/ etc w spodku Katowickim :D Jest kasa, a koncert?w nie ma, nie ma kasy a koncerty jeden za drugim ;p

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

Z tego co wiem to ten jebany SOAD nie przyjedzie do polski prze Fan?w jak?e cudownego SLAYERA bo go wygwizdali ;D!
Metallica by?a, ale z tego co wiem to ma by? kolejna trasa europejska :D!

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Z tego co wiem to ten jebany SOAD nie przyjedzie do polski prze Fan?w jak?e cudownego SLAYERA bo go wygwizdali ;D!
Metallica by?a, ale z tego co wiem to ma by? kolejna trasa europejska :D!

SOAD w przysz?ym roku wydaje now? p?yt?, p?ki co Serj ko?czy projekt trzeciej p?yty solowej, ch?opaki graj? bez niego, a wokal b?dzie dograny do ich pracy i stworzy, mam nadziej?, nowe dzie?o za kilkana?cie miesi?cy.Ostatnia trasa odbi?a si? du?ym echem, byli najlepiej ocenionym zespo?em na Rock Am Ring czy Rock In Rio, a s? to znacz?ce festiwale.Na przysz?y rok zaplanowana jest tak?e nowa trasa, m.in. ju? 5 wyst?p?w w Australii, ale nie jest wykluczone, ?e zawitaj? tak?e do Europy, dlatego tak wa?nym jest by?cie podpisywali petycj? o koncert SOAD w Polsce (wklepujemy "Petycja We Want SOAD In Poland" w doktorze google i sk?adamy grzecznie sw?j podpis pod petycj?).
Co do incydentu z Katowic z 1998 r. to ju? nie raz, nie dwa w wywiadach Shavo, John, Serj i Daron podkre?lali, ?e nie maj? o to do nikogo ?alu, a sam Serj fantastycznie wspomina koncert w Warszawie, promuj?cy jego debiutancki album w 2010 roku, wi?c nie s?dz?, ?eby by?o to powodem odk?adania koncertu w Polsce, by? mo?e w tym roku nie by?o jeszcze takiego zapotrzebowania i gruntu, by zasia? ziarno tego wyst?pu...

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

SOAD w przysz?ym roku wydaje now? p?yt?, p?ki co Serj ko?czy projekt trzeciej p?yty solowej, ch?opaki graj? bez niego, a wokal b?dzie dograny do ich pracy i stworzy, mam nadziej?, nowe dzie?o za kilkana?cie miesi?cy.Ostatnia trasa odbi?a si? du?ym echem, byli najlepiej ocenionym zespo?em na Rock Am Ring czy Rock In Rio, a s? to znacz?ce festiwale.Na przysz?y rok zaplanowana jest tak?e nowa trasa, m.in. ju? 5 wyst?p?w w Australii, ale nie jest wykluczone, ?e zawitaj? tak?e do Europy, dlatego tak wa?nym jest by?cie podpisywali petycj? o koncert SOAD w Polsce (wklepujemy "Petycja We Want SOAD In Poland" w doktorze google i sk?adamy grzecznie sw?j podpis pod petycj?).
Co do incydentu z Katowic z 1998 r. to ju? nie raz, nie dwa w wywiadach Shavo, John, Serj i Daron podkre?lali, ?e nie maj? o to do nikogo ?alu, a sam Serj fantastycznie wspomina koncert w Warszawie, promuj?cy jego debiutancki album w 2010 roku, wi?c nie s?dz?, ?eby by?o to powodem odk?adania koncertu w Polsce, by? mo?e w tym roku nie by?o jeszcze takiego zapotrzebowania i gruntu, by zasia? ziarno tego wyst?pu...
G?wno mnie to obchodzi :d, soad to chujowy zesp??, bardziej chujowy ni? 30STM, Justin Bieber i Jonas Brothers. Pewnie teraz jestem dla ciebie trollem, ignorantem, debilem, idiot? kt?ry nie zna si? na muzyce, wi?c powiem jedno, spierdalaj :O!

Polski Oldschool :D

Status
Not open for further replies.