• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Muzyka metalowa - jedyny s?uszny temat!

Status
Zamknięty.
Odp: Muzyka metalowa - jedyny s?uszny temat!

Wokal tragiczny, perkusja s?aba, a brzmienie niedopasowane. Pomimo, ?e Twisted Transistor jest dobry to sam Korn ssie.

Ja niekt?re kawa?ki korna, takie jak Twisted Transistor czy Right Now to lubie czasem pos?ucha?, ale og?lnie nie przepadam. A to co poda?e? to mi sie w og?le nie podoba. Od razu co? od siebie dorzuce :)

Ten Death to kojarz? tylko z proto-punkowego wykonania. Ten kawa?ek, co zapoda?e? nawet nie wiem pod co podchodzi thrash czy pomyrdolony thrash metal. Takowej jako?ci nie ma.
Za to ja zapodam kawa?ek, kt?ry t?uk? od wczoraj.

Propoer heavy "rock 'n' roll" metal.

Mrrrau... zesp??, kt?ry brzmi podobnie do Venom.
Blackened thrash metal w czystej postaci.

To nie jest chyba metal ale kawa?ek godny polecenia :

Jaki gatunek ?
Zazwyczaj to slucham wszystkim odmian Metalu . Ale te kt?re najbardziej wpadaj? mi do ucha to : Metal alternatywny , hard rock , heavy metal .

Co do zespo??w to :
Na pewno Metallica oraz System of a Dwon
Z Hard Rocka to Skillet
No i mi tam jeszcze wpadnie do ucha :D

Dzisiaj (wreszcie) otrzyma?em paczk? z dwoma p?ytami TSA za £13.99
tsa11.jpg
i totalnie mnie zmia?d?y?. Heavy Metal World wbrew stwierdzeniom zespo?u, ?e nie brzmia? tak, jakby to chcieli dla mnie to jest prze?wietny album. Marato?czyk i Taniec Lunatyka po prostu arcydzie?a.

@down
Co za crap.

Ostatnia edycja:

S?ucham heavy metal, metal, havy rock, rock ... od dziecka nawet si? przyznam upodabniam si? do emo przesychajcie se te piosenki na tej stronie tamte s? moje ulubione nuty nie chce mi si? tutaj wypisywa? sorr

Ja s?ucham Black Metalu, Pagan Metalu i Thrash:
Najlepsze Black Metalowe zespo?y:

Pagan Metal:

A thrash to Metallica, Slayer, Testament, Anthrax i Megadeth.

Temat ?pi, przyda?oby si? troch? od?wie?y?.
Wi?c tak, w pi?tek poszed?em na koncert Frontside i Totem, supportowani byli przez Veal i Coffins, no i powiem, ?e by?o genialnie. Nowa p?yta Frontside po prostu mia?d?y d?wi?kiem. Po koncercie mam dosy? sporo siniak?w jak i straci?em kawa?ek z?ba, ale by?o warto. Je?li macie okazje p?j?? na ten koncert "Zniszczy? Wszystko", to polecam. Od razu troch? kawa?k?w wrzuc?.

i pos?uchajcie sobie r?wnie? na myspace:

Znacie TSA - Heavy Metal Swiat? Uwazam, ze angielska wersja tego utworu miazdzy.

A tak z prawdziwego metalu... Black Anvil. Bardzo dobry black metal.

Oraz Dimmu Borgir zachwycil mnie coverem Deep Purple.

@down
Nie jestem specjalnym fanem Dimmu Borgir, bardzo lubie black metal, ale thrashened bez zadnych prog/folk dupereli.

Ostatnia edycja:

Z tej p?yty "Abrahadabra" Track 12 jest jednym z najlepszych, ale mje gniecie to:

Zamowilem kolejny black metal (co prawda tydzien temu). Isengard <3

Lo-fi black metal jest dla mnie najlepszy. :d

Ostatnia edycja:

Nie mam nic przeciwko i lubi? sobie czasami pos?ucha? jakiej? l?ejszej odmiany muzyki metalowej, ale fanem nie jestem i nigdy nie b?d?. Po pierwsze dlatego, ?e w og?le nie ci?gnie mnie do takiej muzyki, a po drugie dlatego, ?e lubi? tylko jeden rodzaj metalu (symfoniczny), reszta jest dla mnie zbyt ci??ka. Do moich ulubionych zespo??w nale?? Within Temptation oraz Delain.

Mnie zastanawia tylko jeden fakt, dlaczego ten temat jest podklejony? Czy to przez fakt, ?e moderator dzia?u lubi ten rodzaj muzyki, czy po prostu prowadzicie propagand? i przekonujecie ludzi do tego gatunku? Kilka miesi?cy temu pisa?em temat o zb?dnych tematach podklejonych w odpowiednich dzia?ach i wed?ug mnie ten temat nie powinien by? przyklejony.

Mnie zastanawia tylko jeden fakt, dlaczego ten temat jest podklejony? Czy to przez fakt, ?e moderator dzia?u lubi ten rodzaj muzyki, czy po prostu prowadzicie propagand? i przekonujecie ludzi do tego gatunku? Kilka miesi?cy temu pisa?em temat o zb?dnych tematach podklejonych w odpowiednich dzia?ach i wed?ug mnie ten temat nie powinien by? przyklejony.
Mo?e dlatego, ?e temat ma a? siedem stron i co chwila pojawiaj? si? w nim nowe posty?

?artowa?em. To moja si?a perswazji. Wiesz, jestem przecie? Zas?u?onym i z moimi rozkazami liczy si? ka?dy w kadrze.

Guuuut band, Eldryzif. Szkoda tylko, ?e wokal jest po norwesku, bo jako? nie bardzo mi pasuj? te nordyckie j?zyki.

Tak, kiedy jeszcze by?em tematykiem, to kocha?em metal, w?a?nie dla tego go przyklei?em, omfglolnoob.

Mephisto, lofciam cie za Sworbearera. Blackened frasz pelna para.
A co do Isengarda to solowy projekt Ferinza z Darthrone.

Ale tez ma kawalki po angielsku spiewane.

Witam.
Niestey nie b?d? oryginalny - mam tak? ma?? list?:
1. Blind Guardien
2. Nightwish
3. Within Temptation
4. Hammerfal
5. Metalica
6. Lordi

Status
Zamknięty.
Do góry