- Liczba reakcji
- 69
Odp: My life on Reptera.net
Server dominando na otstatniej edycji mo?e na tej te? movie z ostatniej edycji:
I beka z typow kolejny trade team
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ej ?adne pekando bo nas by?o na poi co sami sie trapowali?cie a o pushu to juz nie powiemNo to si? gronciu bijemy
"Kolejny trade team"
nie wiesz to si? nie wypowiadaj, bo to sta?y sk?ad ju? od ponad roku ;c

Pekando by?o a p??niej,sp?akali sie o level...Mo?emy si? um?wi? na jakie? ob![]()
Noyko to ten co pad? bez bless?w i mu po?owa eq posz?a? taa, co? kojarz?.Tak pod 9.80-9.86
---------- Tre?? dodana o 13:46 ----------
Pekando by?o a p??niej,sp?akali sie o level...
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Mwale na bocie ch?opie co ty gadasz jak wy robicie takie luki ?e hoho jak nawet wybiegli?my w was tam wtedy to jak spierdalali ?e a? piasku na ankrahmun zabrak?o...My 100 levele kapcie a was by?o oko?o 7 200+ level wi?c sorry a to z mw na bocie i mc i cl to rozjeba?e? system.Pro rzeczywi?cie, ustawili?cie si? tak, ?e nawet nie by?o was wida? i jak kto? podszed? to m walle na bocie ; / serio pro
Wina teraz udaje chuj wie jakiego kozaka "co? kojarz?" chuj, ?e wie dok?adnie kim jestem ;x
Takich ludzi w?a?nie nienawidz?:
po 1. K?amie ile ma lat czyli pewnie ma si? czego wstydzi? ( m?wi, ?e 22 ; o ), a zachowuje si? jak zajebany 10-cio latek.
Poza tym nick ju? powinien m?wi? sam za siebie.
"Ten co pad? bez bless?w i mu p?? eq polecia?o" softy i 20 cc to p?? eq? Wida? nawet patrzy? nie umiesz ; /
I tak mam w to wyjebane bo wbijam tam tylko jak co? si? dzieje ;c
Pro rzeczywi?cie, ustawili?cie si? tak, ?e nawet nie by?o was wida? i jak kto? podszed? to m walle na bocie ; / serio pro
Wina teraz udaje chuj wie jakiego kozaka "co? kojarz?" chuj, ?e wie dok?adnie kim jestem ;x
Takich ludzi w?a?nie nienawidz?:
po 1. K?amie ile ma lat czyli pewnie ma si? czego wstydzi? ( m?wi, ?e 22 ; o ), a zachowuje si? jak zajebany 10-cio latek.
Poza tym nick ju? powinien m?wi? sam za siebie.
"Ten co pad? bez bless?w i mu p?? eq polecia?o" softy i 20 cc to p?? eq? Wida? nawet patrzy? nie umiesz ; /
I tak mam w to wyjebane bo wbijam tam tylko jak co? si? dzieje ;c