My life on Reptera.net

Status
Zamknięty.
Odp: My life on Reptera.net

Server dominando na otstatniej edycji mo?e na tej te? movie z ostatniej edycji:
I beka z typow kolejny trade team
0ou7s8.jpg

No to si? gronciu bijemy ;)
"Kolejny trade team"
nie wiesz to si? nie wypowiadaj, bo to sta?y sk?ad ju? od ponad roku ;c

?adny filmik, bardzo przyjemnie si? ogl?da.

No to si? gronciu bijemy ;)
"Kolejny trade team"
nie wiesz to si? nie wypowiadaj, bo to sta?y sk?ad ju? od ponad roku ;c
Ej ?adne pekando bo nas by?o na poi co sami sie trapowali?cie a o pushu to juz nie powiem :P

---------- Tre?? dodana o 13:24 ----------

A serwer ma oko?o 2,5tygodnia a w po tygodni mieliscie full seta bo transfer z hellzany zrobili?cie sobie.

---------- Tre?? dodana o 13:30 ----------

@Topic
Awans:
8957oi.jpg

Mo?emy si? um?wi? na jakie? ob :)

Wczorajszy komandir (bo nie by?o naszego)..Film dla beki

A? mi brakuje s??w na te kurwy, goscie kazdy 230+ dostaj? po pi?dzie a potem pierdol? swoje bajeczki.
Jebac was skajpaj team, tak po pi?dzie dostajecie ze si? ??czycie z inde kt?re tez klapsy zbiera.

A tutaj oak:

Gz oaka.
Ten server jest 9.80 tak?

Pro rzeczywi?cie, ustawili?cie si? tak, ?e nawet nie by?o was wida? i jak kto? podszed? to m walle na bocie ; / serio pro
Wina teraz udaje chuj wie jakiego kozaka "co? kojarz?" chuj, ?e wie dok?adnie kim jestem ;x
Takich ludzi w?a?nie nienawidz?:
po 1. K?amie ile ma lat czyli pewnie ma si? czego wstydzi? ( m?wi, ?e 22 ; o ), a zachowuje si? jak zajebany 10-cio latek.
Poza tym nick ju? powinien m?wi? sam za siebie.

"Ten co pad? bez bless?w i mu p?? eq polecia?o" softy i 20 cc to p?? eq? Wida? nawet patrzy? nie umiesz ; /
I tak mam w to wyjebane bo wbijam tam tylko jak co? si? dzieje ;c

Ostatnia edycja:

Pro rzeczywi?cie, ustawili?cie si? tak, ?e nawet nie by?o was wida? i jak kto? podszed? to m walle na bocie ; / serio pro
Wina teraz udaje chuj wie jakiego kozaka "co? kojarz?" chuj, ?e wie dok?adnie kim jestem ;x
po 1. K?amie ile ma lat czyli pewnie ma si? czego wstydzi? ( m?wi, ?e 22 ; o ), a zachowuje si? jak zajebany 10-cio latek.

"Ten co pad? bez bless?w i mu p?? eq polecia?o" softy i 20 cc to p?? eq? Wida? nawet patrzy? nie umiesz ; /
Mwale na bocie ch?opie co ty gadasz jak wy robicie takie luki ?e hoho jak nawet wybiegli?my w was tam wtedy to jak spierdalali ?e a? piasku na ankrahmun zabrak?o...My 100 levele kapcie a was by?o oko?o 7 200+ level wi?c sorry a to z mw na bocie i mc i cl to rozjeba?e? system.
@Topic
Tu pojawi sie screen z 195 levela.

---------- Tre?? dodana o 20:00 ----------

I jeszcze jak trejdowcy jakie? teamy z indepenesami po??czyli?cie sie jeszcze bloodlin3 z wami to masakra jak jakies trade hi>trade>yes..Spyta?em sie necrotica czy chcecie war mode a on mi z tekstem co to jest ... A p??niej spierdalaj i od kurw zacz?? mnie wyzywa? wiec...

---------- Tre?? dodana o 20:14 ----------

fbrcim.jpg

Po 1. ??czymy si? tylko dlatego, ?e lecicie w kulki panowie
Po 2. Nic nie wspomina?em o mc i cl ;) wkopa?e? si? ^^

O lol ale b?l dupy. Mw na bocie, to Cie ju? samo podsumowuje jakim jeste? zerem. Gosteczku co mnie obchodzi ile s?dzisz ze mam lat? Co masz do mojego nicku nol nejmie?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry