• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Ja przesy?am link ze swoimi mordami xD :d 60 msem.
zydy.png

3605186297e4e.jpg

Jedynie z sklepu zao, og?lny loot wyni?sl 180cc, wiec po 90cc na lepka.
Jezeli jest jakis 130+ EK i chcialby podexpic to pisac do mnie w Tibii na nick Ed Frohser w sprawie to chetnie podexpie.

loot nawet nawet ;d ja z solo huncenia na lizardach mam z 4 albo 3 bp armorow. focus cape zaoan armor i te fioletowe xD :p exp sobie na lizardach w tym city szybko lvl idzie i loot. Cho? czasami lekkie waste ;D

Loot wykurwisty, w 1h po 90cc na lepka? Jak mam sam expic w tym city jak ja moment padne tam a kasy takowej nie ma, na murach r?wniez sam nie podexpie. Jedyny dobry pomysl zeby pobocic to medusy/ss'y/gs'y/hydry dla kasy a dla expa to drakensy z ekiem. A tutaj taka ma?a dawka itemow w 1 minute:

97665627f1d2b.jpg

Jezeli ktos by chcial taki HUD do Ibota wystarczy wejsc na ten link i wkleic to do HUD'a :)
Og?lnie by?o 20cc na lepka, lecz bloker pad? 2 razy (nie moja wina) i sie poplakal i wyszedl :)

@up
S?abe... :D
Czasem jak mam dobry loot , to z jednego poziomu ( tak 6-8 mob?w ) zlec? mi po 2 rots'y, zao legi i focus robe

Ale oczywi?cie gratulacje i ciskaj dalej :D

Zalezy od szczescia, teraz wybralem sie na djinny w yalahar i przez godzine wyloocilem 100 blue piece of cloth i poszyly juz za 800k, wiec nadal postawilem bota i przez noc moze mi ok. 500 sztuk nazbiera i sie wszystko sprzeda. Tutaj macie screena, jezeli by ktos chcial wpt to moge oczywiscie udostepnic jednak to sa tylko waypointy + targeting + looting i tylko, nic zero refiller?w.

b1fc950d9c5e9.bmp

Ostatnia edycja:

ja od 150 chyba expilem solo na lizardach. do teraz boce. 2k sd biore i napierdzielam ;d np za???my ze zarobie te 200 czy 300k z czego 200 idzie na sd. wiec jestem tak s?abo do przodu. 100k czasami wi?cej. Moze ek postawie wiecej cap i wogole;d ale i tak ciezko. ed zdecydowanie lepiej sie gra.

Zalezy od szczescia, teraz wybralem sie na djinny w yalahar i przez godzine wyloocilem 100 blue piece of cloth i poszyly juz za 800k, wiec nadal postawilem bota i przez noc moze mi ok. 500 sztuk nazbiera i sie wszystko sprzeda. Tutaj macie screena, jezeli by ktos chcial wpt to moge oczywiscie udostepnic jednak to sa tylko waypointy + targeting + looting i tylko, nic zero refiller?w.

b1fc950d9c5e9.bmp

-A od jakiego lvla mozna si? tam wybra? ?:D tak z ciekawosci pytam :P
-Wstaw r?wnie? wpt napewno komu? si? przydadz? hehe;D

ja od 150 chyba expilem solo na lizardach. do teraz boce. 2k sd biore i napierdzielam ;d np za???my ze zarobie te 200 czy 300k z czego 200 idzie na sd. wiec jestem tak s?abo do przodu. 100k czasami wi?cej. Moze ek postawie wiecej cap i wogole;d ale i tak ciezko. ed zdecydowanie lepiej sie gra.

Knightem d?ugo trwa bicie lizard?w z exori ico/exori hur :D

exori gran ico exori hur exori ico ;d wolno idzie ale jako? idzie.ale i tak jest ci??ko ;D ja to ed nadaje;d juz 208 po ma?ej przerwie;d nie chce mi sie tego bota pilnowa? xD juz 2 full addony mam wkrotce bedzie 3 :D

Expiac sobie na moim knighcie na yalahar gs'y przyszedl jakis BR i zacza mnie bic. Jako ze mialem 80 lvl to padlem, to relognalem sie na ED'ka i postanowilem go zabic. Lecz nie by?o to takie ?atwe gdyz to by? 150ms a ja jako sam 160 ed nie ubije kolesia z botem na leczenie sam. Wiec zacza stakowac na gs'ach a przez ten czas wbilem przypadkiem skulla a on juz gubil PZ'ta. Zacza mnie bic 130 EK'a a zarazem jego kolega ten MS'ik. Po 20 minut ucieczki ucieklem na nightmary i tak sie z nimi bawilem, wiec postanowilem ze zgubie sobie PZ'ta i pojde na EK'a mojego to poszedlem na grimy tak aby sie odemnie odwalili. Lecz ku mojemu zdziwieniu poszli za mna na grimy, uzylem krzaka na 1 sqm i tak zatrzymalem grimy za soba, lecz to nie dzialalo gdyz oni posiadali machete. Po 5 minutach chcialem wlaczyc utamo vite kt?ra mam na F4 to omy?kowo w stresie szybko wcisnalem przypadkowo F5 i co z tego wynik?o? Uzylem UEka :<, lecz nie wiedzialem ze sie skonczy jeszcze gorzej i ucieklem juz na grimach zostawiajac ok. 6-7 grimow za plecami i moich przeciwnik?w. Po 2-3 minutach dostalem niespodziewanego fraga gdyz ten 130 EK'a padl na grimach a zarazem dostalem RS"a... Unikajac smierci od grimow, ze co slucham? Unikajac smierci od grimow, a nie ms'a? A jednak unikajac smierci od tegoz MS'a ucieklem g?ebiej w grimy i juz nie bylo za ciekawie gdyz tam sie respi ok. 16 grimow... I co z tego wyszlo?:

d4e088d6f88a3.jpg

66903f1b693d0.jpg

Lecz po nocce na djinnach rezultaty:

98c0fe1679167.jpg

@up
Masz sianka jak lodu, graj hardkorowo na rs :D
Truskawka pasuje Ci do nicku :p
@Zeksio
SS plax

ha ha co Ci spad?o ?:D

@
HateThisSite jakie ss?:D

91544459.png

Spam uekow od koleg?w z gildi ;d
30339963.png

G?upie sucze ktore tylko defy i staki.
94568547.png

Boss serpent?w sorry za z?y obraz ale grafa cos mi pada;d
88379186.png

@up tez mialem problemy z grafa ostatnio

@guardiaseller
ja akurat odwrotnie z tego otsa na rl :D

No coz pozdrawiam i zycze dalszej milej gry.
Ps. Ibot crack czy kupiony?:>

@edit
Ja sram otsem i wole rla :D!

Ostatnia edycja:

@up
Masz sianka jak lodu, graj hardkorowo na rs :D
Truskawka pasuje Ci do nicku :p

Wiec tak, siana jak lodu? Kupilem nowe eq i juz zostalo z 200k, ale i tak nie mam pelnego eq, rs juz mi zniknal ok. godziny 12, a nie wiem czy truskawa mi pasuje do nicku, wszyscy mnie bija, to chyba dlatego :D

ha ha co Ci spad?o ?:D

Spad? mi sam syf typu zaoan legs, to eq warte max 100k :p

@GuardiaSeller
ja akurat odwrotnie z tego otsa na rl :D

No coz pozdrawiam i zycze dalszej milej gry.
Ps. Ibot crack czy kupiony?:>

Ja juz sram RL'em wiec wole OTS'a
Ibot oczywiscie scracowany.

f03be59fb9c70.jpg

bb72dd0d4d3f4.jpg

Te itemy skreslone to znaczy ze itemy do wymiany :)
Piszcie na co mam wymienic i co, mozecie pisac tez z eq :)

Ostatnia edycja:

Dawno mnie tutaj nie by?o, ale gra? nie przesta?em. Drobne problemy z komputerem. Wklejam stan postaci na razie.

25sxzic.png

fnwg2.png

Regards,
Xinum

Gram te?. Nick Constantine, profa ms. Chwilowo nie mog? wklei? screen?w, bo co? mi si? pieprzy z paintem!

Cos dorzuce:

a00d402cca927.jpg

eq nawet dobre;d mam podobne;d ja nosze zaoan armor bo ?adnie wygl?da xD wkurzam sie bo jestem w noobskiej gildi. przegrywamy ci?gle ob bo taki pro commander.

@xinum wariacie zapoda?e? ss ;D ?adnie ?adnie xD

Sluchaj, ja z kolega (Rumunem) co wczesniej opowiadalem zrobilismy gildie, narazie nie invitujemy bo brak czasu spowodowany tym ze ciagle expimy albo kogos z nas nie ma. Odezwij sie w grze teraz pod moj nick i dostaniesz inva, narazie jestesmy sami w gildii lecz prowadzimy rekrutacje. Posiadamy w?asny kana? TS3 wiec bez problemu bedzie porozmawianie, jedyna wymagana rzecza jest rozumienie jezyka angielskiego. Na dzisiaj koniec mojego expa, w banku przeszlo 2,4kk jest i zbieram na royal scale robe i dwarven legs.

98cad4a3df9a7.jpg

Widze, gdy ja zacza?em wrzucac ss'y to zrobil sie w miare ruch w temacie i o to wlasnie chodzi! Komentujcie zdjecia bo nas, moze nie nas ale mnie bardzo to motywuje do gry, i wiem ze mam duzo opini na temat mojej gry :)

Back
Do góry