Nab?r na moderator?w Tibia.net.pl - Wyniki!

Status
Zamknięty.

Eturl

We shall know no fear!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
438
Witajcie,

Przyszed? czas na og?oszenie wynik?w naboru na moderator?w tematycznych Tibia.net.pl. Wiem, ?e musieli?cie troch? na te wyniki poczeka?, ale by?o to spowodowane do?? poka?n? liczb? poda? jakie nades?ali?cie. Po zapoznaniu si? ze wszystkimi podaniami oraz wys?uchaniu opinii pozosta?ych kadrowicz?w odno?nie kandydat?w podj?li?my decyzj? o przyj?ciu na stanowisko moderatora tematycznego, a? dziewi?ciu os?b. Oto oni:

• Afrati
  • Drags
  • iSanto
  • kondzio959
  • Navigation
  • Quomak
  • Sco
  • Sourbi
  • Xinum

Gratulujemy wszystkim, kt?rzy zostali przyj?ci. ?yczymy im wytrwa?o?ci oraz rzetelno?ci w wykonywaniu swoich obowi?zk?w i pomy?lnego zaliczenia okresu pr?bnego, kt?ry ich czeka zanim stan? si? pe?noprawnymi moderatorami forum.

Pozdrawiamy,
Administracja Tibia.net.pl

Odp: Nab?r na moderator?w Tibia.net.pl - Wyniki!

Serdeczne gratulacje wszystkim przyj?tym.

Gratuje awans?w.
Wytrwa?o?ci w pracy.
Powodzenia.

Mam nadziej?, ?e du?o wniesiecie w ?ycie forum i ?e w przysz?o?ci awansujecie na wy?sz? rang?. Mi?ej pracy :)

Gratuluj? wybranym i licz? na udan? wsp??prac? ; )

Do roboty panowie, do roboty! =D

Nied?ugo po?owa zalogowanych u?ytkownik?w na tnet to b?dzie kadra xD
Gratuluje wybranym.

Gratulacje!
Sam bym chcia? napisa? podanie ale nie mam wymaganych post?w ^^

Gratki , dla wszystkich.
Teraz tylko czeka? i patrze? jak si? wy?amuj? po kolei. ^^

Gratuluj? tym, kt?rzy si? dostali na to stanowisko, ?ycz? dobrej pracy.

Wi?kszo?? nick?w widz? pierwszy raz na oczy.
Ale ok, ok.. jak wolicie.

Gratuluje wszystkim zobaczymy na jak d?ugo zostaniecie albo jak szybko uciekniecie.
?ycz? mi?ych wra?e? z now? plakietk? !

Pozdrawiam
Kahras

No w?a?nie wysz?o kim si? okaza? Navigation... Reszcie gratuluj? i ?ycz? powodzenia.

W imieniu nowych "Pr?bnych" chcia?bym podzi?kowa? za wszystkie mi?e komentarze.
Postaramy si? was nie zawie??.
Pozdrawiam, Quomak
(Tak, zmienie avatar :) )
@edit Po zmianie :)

Ostatnia edycja:

Zobaczymy jak wam pojdzie, tylko pamietajcie ze mod to nie zabawka. Ale cos powaznego, no i gratulacje.

Navigation pokaza? rogi : D. Reszcie gratuluje. ?ycz? udanej wsp??pracy, ma?o roboty i oby wam nie odbi?o jak temu pierwszemu ; >.

Navigation pokaza? rogi : D. Reszcie gratuluje. ?ycz? udanej wsp??pracy, ma?o roboty i oby wam nie odbi?o jak temu pierwszemu ; >.

Jemu nie odbilo. To byl jego "super misterny plan" :O
W kazdym razie gratulacje i powodzenia wszystkim. A tych wszystkich cos duzo tym razem sie zebralo.

Gratuluj? wszystkim, takiego zb?a?nienia jak Navigator to chyba w ca?ej historii tnetu nie by?o. Wszystkie statuetki za najlepszy plan obalenia forum powinny pow?drowa? do niego, cya.

Aktualnie na forum jest 192 u?ytkownik?w online. 36 zalogowanych oraz 156 go?ci
Jest prawie po?udnie, do tego s? wakacje a na forum coraz mniej u?ytkownik?w. Po co Wam a? 9 tematyk?w, skoro przy obecnym stanie 4 modk?w spokojnie by wystarczy?o? Zamiast mydli? oczy u?ytkownikom, ?e co? tam robicie, zacznijcie ratowa? to forum nim ca?kiem upadnie, bo samo ?wiecenie kolorkiem i lansowanie si?, ?e ma si? admina nic nie oznacza, to przede wszystkich obowi?zki, kt?rych nie dotrzymujecie w 10%

Gratulacje tez ode mnie! Powodzenia w okresie probnym i wytrwalosci na przyszlosc wam wszystkim zycze :]

Jest prawie po?udnie, do tego s? wakacje a na forum coraz mniej u?ytkownik?w. Po co Wam a? 9 tematyk?w, skoro przy obecnym stanie 4 modk?w spokojnie by wystarczy?o? Zamiast mydli? oczy u?ytkownikom, ?e co? tam robicie, zacznijcie ratowa? to forum nim ca?kiem upadnie, bo samo ?wiecenie kolorkiem i lansowanie si?, ?e ma si? admina nic nie oznacza, to przede wszystkich obowi?zki, kt?rych nie dotrzymujecie w 10%

Jeste? na prawd? ?mieszny. Kazia, Eturl oraz Korzonek maj? tylko dost?p do panelu administratora. Wszystkim innym zarz?dza TRO Media, a jak wida? oni si? nie interesuj? tym co si? dzieje na forum i nie s?uchaj? czerwonych wi?c nie wiem do kogo masz pretensje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry