• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nabory do rodzinek/gildii/teamów na wszystkich światach!

Odp: Nabory do rodzinek/gildii/team?w na wszystkich ?wiatach!

M?j nick: Yooze
Profesja: Paladin
Poziom: 112
?wiat: Nerana
Cel: expic , wykonywac questy wspolnie itp
Kr?tki opis: jestem po hacku lecz sie pozbieralem , mam nawet dobre eq i kaske na exp , pacc zamowiony wiec niedlugo dojdzie
Dodatkowe informacje: szukam zgranej ekipy co pomaga sobie , oddaje zycie za swojego towarzysza , nie zaluje pomoc znajomym , kolega , i zeby czesto grali ;]

Ostatnia edycja:

M?j nick: Loniak Jabredisch
Profesja: Sorcerer
Poziom: Rosnie..
?wiat: Inferna
Cel: Pk / Hunty / Questy (moze war w przyszlosci)
Kr?tki opis: Gildia na infernie cel wyzej, powstala 2 dni temu kilka osob ma pacc wiecej info na gg: 4567789.. lvl nie wazny i tak sie wyexpimy
Dodatkowe informacje: osoby ktore nie chetnie chodza na akcje i uczestnicza w rozwoju gildii moge nie pisac

M?j nick: Zale?y od ?wiata
Profesja: Zale?y od ?wiata
Poziom: Zale?y od ?wiata
?wiat: Antica, Fortera, Jamera, Guardia, Luminera, Harmonia
Cel: Wsp?lne polowania, expienie, robienie quest?w, w zale?no?ci od ?wiata - pk.
Kr?tki opis: Szukam osoby/os?b do wsp?lnej gry w tibie, oboj?tnie jaki ?wiat, wymieni?em kilka ?wiat?w, na kt?rych mam postacie i ewentualnie m?g?bym co? pobloka?, pom?c troch? z kas?/eq. Nie szukam s?p?w i nie mam zamiaru sko?czy? gry po 3 dniach. Szukam konkretnej osoby/os?b do wsp?lnej gry.
Dodatkowe informacje: GG 12911549 - zawsze niewidok.

M?j nick:Czarnnula
Profesja:Knight
Poziom:33
?wiat:Xerena pvp
Cel:wbi? 100 lvl
Kr?tki opis:Wsp?lne hunty questy skilowanie pogaduchy itp xD
Dodatkowe informacje[/b]:b?de dopiero za tydzien w srode ale prosze podac gg na pw jak cos

M?j nick: Aves Gharia
Profesja: Sorcerer
Poziom: 21
?wiat: Refugia
Cel: Poszukuj? Guildi.
Kr?tki opis: Poszukuj? Guildi na wsp?lne, hunty, questy, rozmowy itp.
Dodatkowe informacje: Brak pacc, b?dzie mo?e w przysz?ym miesi?cu.

Ostatnia edycja:

M?j nick:Miotaczz Sledzii
Profesja:Druid
Poziom:24
?wiat:Xerena
Cel:Wspulne hunty questy itp
Kr?tki opis:Szukam osoby do grania bo samemu to nuda

M?j nick : Cherry Beril
Profesja : Elder Druid
Poziom : 25
?wiat : Antica
Cel : Za?o?enie teamu jakiego? dobrego <vt 2.1.4 albo teamspeak to si? wybierze jeszcze>
Kr?tki opis : Szukam tak jakby gildi lecz nie doko?ca szukam ludzi do wsp?lnego hunta expa pk i tak dalej.
Najlepiej z paccem lecz nie koniecznie :) pisa? na gg 2406705.
Jak bd nas 3+ to wybierzemy vt albo ts'a ja moge kupic na vt gorzej z ts'em :).
Pisa? na gg kto ch?tny.

Witaj [you] !

M?j nick: Kaciokar
Profesja: Palladyn
Poziom: 11
?wiat: Celesta
Cel:Questy, wsp?lne expienie. (Hunty nie bo celesta to NoPvP)
Kr?tki opis: Poszukuje kolegi do expienia a takze pisania. Pisac w tibii lub tutaj pw.

Witam

Moj nick: Patolog Leblanc
Profesja: Ms
Poziom: 46
Swiat: Solera
Cel: Znudzily mi sie europejskie serwery, szukam teamu na Solerze glownie dla dobrej zabawy, pk. Gdy tylko bede mial team kupie znowu pacc. Mam ogromne doswiadczenie w pvp jak i w samej grze, nie szukam teamu na pare tygodni. Kazdy w teamie powinien posiadac vt czy ts jak i mikro. Jezeli jestes osoba dobrze znajaca gre i spelniasz wyzej podane warunki pisz smialo na gg: 36935706

wiek-17

M?j nick: Calverr
Profesja: Elder Druid
Poziom: 25+
?wiat:Harmonia
Cel: Wsp?lnie expi?, hunci? potworki, questy itp
Kr?tki opis: Posiadam dobre eq jak na sw?j lvl, je?li chodzi o kas? to ci?gle mam jej przyp?yw
Dodatkowe informacje: Szukam dobrego teamu, nie szukam teamu na miesi?c tylko na d?u?ej do upadku gildi lub mojej kariery tibijskiej.. Chcia?bym do??czy? do teamu gdzie ziomki cz?sto graj?, gdzie sobie nawzajem pomagaj?..

Jak co? to pisac na GG: 17394670 lub w tibi: Calverr

M?j nick: Thori Guarder
Profesja: Paladyn
Poziom: 28
?wiat: Secura
Cel: Pogadanie , poexpienie razem
Kr?tki opis: Szukam kogos kto bedzie spoko ;)
Dodatkowe informacje : Skype Lub Vt + Mikro

M?j nick: Krakers Payne
Profesja: Druid
Poziom: Rosnie
?wiat: Titania
Cel: Witam wraz ze znajomymi postanowili?my powr?ci? i zregrupowa? "Goth Familie v2".
Poszukuj? ludzi maj?cych czas. Nie chc? ?eby kilka dni od powstania rodzinki rozpad?a si? ona. R?wnie dobrze, b?dziemy wykonywa? wszelakie Questy oraz pomaga? sobie wzajemnie w trudnych sytuacjach oraz Expieniu.
Rodzinka, ta b?dzie inna ni? wszystkie, gdy? osoby, kt?re b?d? si? w niej znajdowa?, b?d? dawali co? od siebie by poprawi? nie tylko klimat gry, ale r?wnie? wszystkie inne ( jak najbardziej ) istotne rzeczy.
Dodatkowe informacje : Ventrillo 2.1.4 - obowiazkowe
Zainteresowanych prosze o kontakt pod nr gg - 12962059

M?j nick: Repidawyn Drayn
Profesja: Palek
Poziom: Rosnie
?wiat: Nebula
Cel:osignac duzy lvl , pk,questy
Dodatkowe informacje :Musi byc przynajmiej vt

M?j nick: Gofox Racrifos
Profesja: Knight
Poziom: 10
?wiat: Isara
Cel: Wsp?lne robienie quest?w, w przysz?o?ci panowanie nad serwerem i wiadomo te sprawy.
Kr?tki opis: Jestem otwarty, szukam os?b 15+ lat z mutacj?, ogarni?tych w tej grze.
Dodatkowe informacje: Oczekuje kogo? z klientem Ventrilo 2.1.4 b?d? 3.0+. Kontakt na gadu-gadu.

M?j nick: Bumbas
Poziom: 12 (skilluje)
?wiat: Xerena
Cel: Niedawno ponownie zacz??em gra? i szukam ludzi do wsp?lnych hunt?w i zabicia czasu. Je?eli za?o?ysz now? posta? to na starcie sypn? groszem, ?eby nasza gra mia?a sens

M?j nick: Sosei
Poziom: 129
?wiat: Nerana
Cel: expic , wykonywac questy wspolnie itp
Kr?tki opis: jestem po hacku lecz sie pozbieralem , mam nawet dobre eq i kaske na exp , pacc zamowiony wiec niedlugo dojdzie
Dodatkowe informacje: szukam zgranej ekipy co pomaga sobie i zeby czesto grali ;]

Nick :Cypi
?wiat : Kyra
Profesja : ED
Poziom :43
Cel : Stworzy? ciekaw? gildie i poszerza? j? o nowych cz?onk?w , wsp?lne zarabianie , expienie , questy . Oraz z racji , ?e to server pvp wsp?lne radzenie sobie z przeciwnikami.

M?j nick: Bloodferno
Profesja: Druid
Poziom: 14
?wiat: Olympa
Cel: Expi?, wykonywa? wsp?lnie questy...
Kr?tki opis: Pr?buje stworzy? ekip? z kt?r? sp?dz? du?o czasu nie tylko na questach czy expieniu lecz na wsp?lnej zabawie. Nudzi mnie granie samemu, pisz? r?wnie? dlatego ?e inni mog? si? czu? samotnie, zapraszam do wsp?lnego grania, emocje niezapomniane, mam niski lvl wi?c nie b?dzie problemem mi dor?wna?, na pocz?tek mog? was za sponsorowa?. Posiadam posta? Facc gdy? nie kr?ci mnie wydawanie pieni?dzy na gr?.
Dodatkowe informacje: Pytania mo?ecie zadawa? mi na gg: 10888697(piszcie gdy niedost?pny) tam dowiecie si? jakich profesji szukam.
Info o sobie: Imi?: Marek, Lat: 16, Jaki jeste?: Ogarni?ty, kole?e?ski, zawsze znajd? czas dla przyjaci??, szybko nawi?zuje nowe znajomo?ci.

M?j nick: Peneluiz
Profesja: nie wybrane
Poziom: na roku
?wiat: Antica
Cel: Chodzi? razem na questy,razem expic i oczywi?cie robi? ostre pk :)
Kr?tki opis: Szukam grupy ludzi kt?ra by razem chodzi?a expi? robi? questy i oczywi?cie robi? to co lubi? najbardziej czyli pekowa? :) Nie szukam ludzi na 3 dni kt?rzy mi powiedz? w czasie expa ze np. znudzi?a mi si? tibia.Narka....szukam ludzi kt?rzy maj? ch?? do grania i troch? wyobra?ni :) moje gg:11246036
Info o sobie: Jestem Jacek mam 14 lat jestem przyjazny i dosy? dobry w pk :D wiecej informacji dowiecie si? gdy zaczniemy razem grac :)

Ostatnia edycja:
Nabory do rodzinek/gildii/team?w na wszystkich ?wiatach!

M?j nick: Detoxmen
Profesja: Paladyn
Poziom: 39
?wiat: Nebula
Cel: Budowa teamu do grania
Kr?tki opis:Szukam os?b w miar? ogarni?tych (vt 2.1.4 wymagane + mikro) powy?ej 16 lat (ja mam 23) kontakt gg 9094635 lub w tibi jak robicie nowe chary dobrze aby na ko?cu by? men przyk?ad u mnie w nicku

Do góry