Najgorsza sytuacja w ?yciu

Status
Zamknięty.
Odp: Najgorsza sytuacja w ?yciu

Dosta?em 8 jedynek w jeden dzie? :|

Pewnego dnia nie poszed?em do szko?y i spotka?em pedagoga szkolnego (wychowawc?) w sklepie, a by?o to centralnie po lekcjach 0_x By?o niezr?cznie...

@NiverX
Wielka wyobra?nia, lecz nie jeste? fajny jak co? wymy?lisz :)

Dosta?em kosza od dziewczyny(Zakochany)

I tak niezad?ugo Gimnazjum,wi?c mn?stwo laseczek :D

Raz Kto? Mnie Ro?mieszy? A Wtedy Pi?em Mleko I Wyplu?em Nauczycielce Na Twarz

Ja dzisiaj mia?em zast?pstwo z Dyrektork?(bo powinienem mie? historie), i dyra uczy polaka, no i mieli?my temat o Napoleonie. I ona si? nas pyta czy mielismy juz temat ze napoleon walczy? pod lipskiem i ca?a klasa m?wi ze nie. No a ona na to ze ona nam powie jak to bylo. A to ze ona uczy polskiego to nic nie wiedzia?a. I tak si? j?ka?a jak nie wiem co, i ja sie z niej tak zbija?em ze nie wiem co. A ona jest taka przejebana jak zaden inny dyrektor.. Ma krzywego ryja na dodatek, no i nie wiedzia?a co powiedzie? to powiedziala zebysmy przeczytli ten temat. Ha pompa by?a jak nie wiem co. Pozdrawiam he

Pewnego dnia stwierdzili?my z kolegami, ?e zrobimy sobie dzie? wolny od szko?y. Wi?c podeszli?my do reszty koleg?w i pytamy si? czy id? z nami na wagary. Niestety, za nami sta?a nauczycielka i wyda?a z siebie dziwne chrz?kni?cie. No c??, musieli?my zrezygnowa? z naszych plan?w i na dodatek przez pewien czas kontrolowa?a, czy chodzimy do szko?y.

Kiedy w przyjecha?em z Rymania ( wie? po?o?ona 34km od Ko?obrzegu ) do domku, okaza?o si?, ?e moich rodzic?w nie ma w Ko?obrzegu, bo s? w s?awenkowie (15 km za Rymaniem ), a do tego nie maj? samochodu i planuj? tam zosta? na noc. Szcz??cie chcia?o, ?e akurat wtedy nie mia?em w?asnych kluczy bo zostawi?em je w?a?nie w Rymaniu Wtedy musia?em ponownie wsi??? w autobus do Rymania i pojecha? po swoje klucze, niby nic, ale na bilety posz?o 25 z? ; /.

Hahahaa,hu?ta?em si? na krze?le i nauczycielka podesz?a i ca?ym cia?em przygniot?em jej stope hahahaha i mia?a z?amana !

@Mr Czechu
No pewnie. Potem ona wpad?a g?ow? do ?mieci i zacz??a p?aka? tak ?:|

Grali?my na szkolnym boisku, by?o to w 5 klasie podstaw?wki, strzela?em karnego, no i kolega dosta? z pi?ki w brzuch, a ?e by?o to po obiedzie, to on si? skuli?, gdy podszed?em do niego i zapyta?em czy mocno Ci? boli to on mi zwymiotowa? na spodnie, jeba?o kie?bas?. Pobieg?em do domu ( 20 metr?w od szko?y ), lecz nikogo nie by?o, a kluczy zapomnia?em, musia?em przebra? spodnie na jeansy, a by?o to latem +20 stopni. =)

pare jedynek to wszystko :D , p??niej ca?y dzie? nauki aby to poprawi? , pare razy spad?am z krzes?a ale nie z mojej winy tylko po prostu mia?am pecha ;]

Ostatnia edycja:

Ju? tu pisa?em, a ostatnio mia?em taki przypadek

Facetka bra?a na zawody, mnie akurat nie wzi??a wnerwi?em si? i wyszed?em, wtedy kiedy wchodzi?em do szatni ( by? to wf ) III gimnazjum skopa?a mnie i wywali?a z szatni ;d

Potem wszyscy my?leli, ?e porycza?em si? bo nie wzi??a mnie na zawody.

Na szcz??cie zd??y?em wzi??? ubrania

Przynie?li?my z kumplem laptopy do szko?y i grali?my w cs'a na ka?dej lekcji xd

W ko?cu ksi?dz si? wkurwi? i poszed? po dyrektora, to je schowali?my w kiblu. Jak po nie wr?cili?my - ju? ich nie by?o. ; o

Rzuci?em mlekiem ( w szkole mamy takie mleka w kartonikach ) w koleg?, on si? uchyli? i trafi?o w dyrektora...ca?e szcz??cie ?e si? odwr?ci?em szybko i nie by?o wida? ?e to ja, bo sie ca?e mleka rozpapla?o.

Moja najgorsza sytuacja to pojscie do szkoly mam ja prawie codziennie.xD

Najgorsze to chyba by?o wsadzenie szpilki w zamek od drzwi do naszej klasy ;D.
Wezwali kolesia ?eby to naprawil, ale to by? kompletny idiota, zniszczy? ca?y zamek, a ptem rozwali? drzwi, bo nie wiedzia? jak si? dostac do klasy...
P??niej m?j tata musia? robic drzwi, a ja mia?em szlaban.
Notka moderatorska:
Przepraszam, ?e si? wcinam, jednak chc? poinformowa?, ?e temat przenosz? ze szko?y do hyde parku. Od teraz, cho? i tak wcze?niej to robili?cie, mo?ecie opisywa? sytuacj? niezwi?zane ze szko??.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Je?dzi?em na hopkach :) I si? z qmpel za?o?y?em , ?e przeskocz? tak? du?a hopke :/ Jednak nie pyk?o. Przelecia?em przez kierownice na ... :) Bola?o uwierzcie.:/

Jakie to smutne, rzeczywi?cie ?ycie Was nie oszcz?dza ... 6 jedynek jednego dnia czy kosz od dziewczyny do kt?rej i tak nic nie czujemy to naprawd? straszne, ale ch?opaki trzymajcie si? i do przodu!!....

Gdybym mia? tylko takie problemy to by? bym chyba najszcz??liwszym cz?owiekiem na ?wiecie...

?eby nie by?o warna...

Raz poszed?em do sklepu po cole litrow?, ale akurat nie by?o i musia?em wzi?? 2x p?? litra ... mama by?a bardzo z?a :(...

Hmm... Ostatnio na WFie mielismy podciagniecia czas na mojego kumpla 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i b?k wszyscy na ziemi razem z pania ;p

Jakies 2 tygodnie temu poszedlem sobie z 2 lekcji. Odrazu wyszedlem na dwor pojechalem za szkole se pojezdzic pech chcial ze za szkola byla moja wychowawczyni ;( Wola mnie
-Przemek chod? tutaj na chwileczke, czy ty nie masz przypadkiem lekcji
-Noo... Nie mam :)
-Nie rob ze mnie glupi?. Za tob? polecialo po?owa klasy zostalo tylko 8 osob. Musialam wykonac telefon do rodzicow, ale ty akurat masz szczescie miales obecnosc

A ja usmieszek ;] I se pojechalem xF

Ulalal wi?c to by?o tak:
Hmm, idziemy z kumplem przez miasto, stoimy na pasach a obok nas taka lalunia ?e szook, m?j mi?y kumpel waln? j? w dup? ona si? od wr?ci?a popatrza?a jak mi nie przyje***a w ?eb a? mnie zabola?o, Zapali?o si? zielone ?wiat?o i posz?a dalej ( :( ) ,
taki ma?y psigus kumpla :P

Offtopic ;]
Pozdrawiam wszystkich bajkopisarzy, kt?rzy wypowiadali si? w tym temacie.ok. 90% tego wszystkiego to fa?sz.Czego Wy Dzieci si? podniecacie?Taka frajda dosta? 8 jedynek?Po co wymy?lacie historie nie stworzone? Swoje farmazony opowiadajcie kolegom nie TU;]

Topic ;]
Wi?c tak...Id? sobie korytarzem z otwart? butelk? napoju.Rozmawiaj?c z kolegami nie zauwa?y?em Pani, kt?ra si? potkn??a i na mnie wlecia?a. Ca?y si? obla?em,a ona mnie przeprosi?a. Koniec.

@Down
Po co piszesz w czasie przesz?ym je?eli Ty masz 12 lat? Pisa?em o korytarzu, ?eby nie by?o spamu...Naucz si? czyta?-nie pisa?em stanowczo 90% tylko ok. 90%.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry