• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Najgro?niejsze psy [waszym zdaniem]

Status
Zamknięty.

Seya

Senior User
Czerwiec 4, 2008
Liczba reakcji
83
Jakie jest Wasze zdanie na temat listy 12-stu najlepszych ras ps?w do walk oraz i o psie zajmuj?cym na niej pierwsz? pozycj???
A oto moja lista
Wszystkie wymienione poni?ej rasy zosta? stworzone do walk, polowa? na inne zwierz?ta jak i do str??owania
podam przyk?ad
Dog Argenty?sk -Zosta? stworzony by polowa? na du?? zwierzyn? pocz?wszy od Pumy sko?czywszy na
Pecari.

1.Kangal
kangal_kpekleri.jpg
r6.jpg

2.Alabay (w polsce znany jako owczarek ?rodkowo-azjatycki)
180px-Owczarek_%C5%9Brodkowoazjatycki.jpg
th_12456161.jpg

3.Owczarek kaukaski
Owczarek_kaukaski_65556.jpg

4.Pitbull
great-pitbull-pic.jpg

nie2.jpgksero.jpg

5.Akita
Akita.jpg

6.Tosa inu
Kopia%20SABURO-12-04-2007-4.jpg
http://www.tokyotimes.org/archives/tosafightingjpg.jpg
tosafightingjpg.jpg

7.Dog argenty?ski
5.jpg
250px-Dogue_argentin.JPG

8.Cane Corso
cane-corso-attack-leather-dog-harness_LRG.jpg

9.krzy??wka kaukaza i Bernardyna - Moskiewski str??uj?cy.
11893-moskiewski-pies-strozujacy-6.jpg

10.Rottweiler
rottweiler-431x300.jpg

11.presa-canario
presacanario111.JPG

12.Dogo
Toro___Belu_2-_1_dogo_man.jpg

Pierwsze miejsce mo?e was zdziwi? bo zapewne ma?o kto zna t? ras? ,wi?c mniej wi?cej wyja?ni? czego ona jest a? taka silna.
jak zapewne wiecie ma?e psy typu pitbull'e s? bardzo silne i szybkie ,przypominaj? ludzi z ADHD na Spidach
Lecz kangal mimo i? jest strasznie du?y i masywny to nie traci na szybko?ci i zwinno?ci jest bardzo ruchliwy i cz?sto usi?uje zadusi? swojego przeciwnika
najlepiej udowodni? wam to na filmie gdzie tocz? walk? dwa psy z tej samej rasy

Kangal Vs Kangal
http://www.kopekdovusu.com/izle-241...k-dovusu-videolarikopek-dovusu-vidyolari.html
dla mi?o?nik?w walk ps?w
The Truth: June 2009

obecnie posiadam:
2x Alabay'e (rodow?d)
2x Owczarki kaukaskie (rodow?d)
1x Pitbulla (rodow?d)
2x Kangala (rodow?d)
1x Moskiewskiego (bez rodowodu)

A o to m?j Amstaffik xDD
dsc02119ub.jpg

Odp: Najgro?niejsze psy [waszym zdaniem]

Ka?dy pies potrafi by? gro?ny, jak go wytresujesz taki b?dzie. Natomiast nie rozumiem os?b, kt?rych rajcuj? walki ps?w, kiedy taki pies zabija drugiego, to jest straszne a ludzie lubi? na to patrze?.

Tak ale nie ka?dy pies potrafi zrobi? drugiemu krzywd? musi mie? te? predyspozycje dobre :)

Haha ten 1 wielkuch to jaki? mutant
pitbull jest najlepszy ;0

Wed?ug mnie Amstaf kt?rego tutaj nie ma.
Tak jak powiedzia? "Woxy" na walki ps?w nie poszed? bym, nie m?g? bym patrze? jak psy si? zabijaj?...

Moim zdaniem to te psy spod 997 ;s A tak z tej listy to Rottweiler. Ale to zale?y jak kto? tam up wspomnia? jak go wytrenujesz i jak go nauczysz to taki b?dzie.:up:

Doberman, Amstaff, Rottweiler, Pitbull - s?dz?, ?e to s? najgro?niejsze i zarazem najg?upsze psy. Zagryz? ka?dego, je?eli tylko im co? odpali pod kopu??. Sam mia?em kiedy? krzy??wk? Amstaffa z Pitbullem, to musia?em go u?pi?, bo okaza? si? niezbyt przyjazny do ?ycia z cz?owiekiem.

#down
No s?, ale Amstaff to bzdetny eksperyment, tak jak wi?kszo?? ps?w do walk.

Ostatnia edycja:

Ale Amstafy s? uznawane za ras? pitbulli :D
Amstaff = Pitbull :D:D

Nie zgadzam si? z panem :up: to nie jest to samo ... przecie? pitbull to wog?le co? innego jest... a wracaj?c do tematu do wed?ug mnie jest amstaff najgro?niejszy ja widzia?em na w?asne oczy jak rozszarpa? wilka.

Wypierdalaj z tym g?wnem zasrany ?mieciu, nie szkoda ci tych ps?w? Je?li kiedy? dostan? od boga dubelt?wk? z niesko?czon? amunicj? przysi?gam, ?e g?wna i bezduszne zaka?y twojego pokroju rozpierdol? jako pierwsze. Wyobra? sobie, ?e ?lina l?duje ci na pysku, i ?e to ode mnie. Walki ps?w i innych zwierz?t to jedno z najwi?kszych upodle? cz?owieka, ci ludzie na tych filmach to zwyk?e ?mieci i zas?uguj? na utylizacj?.

Ostatnia edycja:

wida? ,?e jeste? upo?ledzony nigdzie nie napisa?em ,?e to pochwalam ale patrz na to z innej perspektywy jak zaczyna lecie? krew to automatycznie przerywaj? walk?...
i w og?le widz? ,?e jeste? psycholem kt?rego powinni zamkn?? w jakim? zak?adzie pierdolisz takie rzeczy a sam nie reagujesz jak tak kochasz te pieski to ci?nij do rosji/japoni czy gdzie tam s? te legalne walki i morduj sobie tych ludzi :)
ja osobi?cie te? jestem za tym aby zakazano w wszystkich krajach zn?cania si? nad psami i zmuszania ich do walk :)
Ale bardziej wkurwiaj? mnie tacy frajerzy jak ty gadaj? takie rzeczy a chuja w tym kierunku czyni?
ja osobi?cie wy kupuje psy kt?re s? postrzegane za niebezpieczne, kt?re si? dyskryminuje kt?rych nikt nie lubi nie wspominaj?c o mi?o?ci do nich ,wi?c ?mieciu nie pierdol bzdet jak si? nie znasz na rzeczy.
mam ma?? hodowle ,kupuje i sprzedaje pieski proste :)

Ps:najpierw b?g powinien ci? obdarzy? m?zgiem a nie dubelt?wk? :D
a w og?le to ogl?dasz boks?
jak tak to te? jeste? bydlakiem :)))
bokser bij? si? dla s?awy,pieni?dzy czy ta innych zachcianek a psy walcz? dla swojego pana albo dla satysfakcji ranienia innych zwierz?t ,taka po prostu jest ich i nasza natura

Ostatnia edycja:

@Casimi

Zobacz nazw? tematu, chodzi o to jaki pies jest wed?ug was najgro?niejszy, on nie popiera tych walk, gdzie to przeczyta?e?, czy po prostu pr?bowa?e? kojarzy? fakty?

@topic

Ja my?l? ?e to Pitbull jest najgro?niejszym psem, gdy? sporo ich nie znam, nie lubi? ps?w, bo zazwyczaj ja z nimi wychodz? na dw?r, co za mi?e nie jest, poniewa? zm?czony po szkole musisz i?? jeszcze z tym ma?ym gryzoniem.

Podsumowuj?c Pitbull, jest najgro?niejszy. =p

Nie przepadam za psami...bo gryz? i cz?sto jako dzieciak ucieka?em od nich...
Ale s?ysza?em,?e Pitbull to ostre psisko,u?ywany do walk itp.
Jak widze kogo? z Pitbullem na ulicy to a? mnie ciarki przechodz? AFF
widzia?em du?o filmik?w prezentujacych atakuj?ce pitbulle.

Wie kto? czy w Polsce jest zakaz hodowania Amsaff?w??
bo kiedy? by?a afera ,?e trzeba by?o amstaffa specjalnie szkoli? i p?aci? rocznie kilka set z? za jego posiadanie :D:D

Za amstafa dalej musisz p?aci? je?eli jest to zarejestrowany pies z rodowodem. Ma?o tego, wszyscy Twoi s?siedzi musz? wyrazi? pisemn? zgod? na to ?eby? m?g? takiego psa trzyma? i wychowywa? w ich pobli?u. Tak jest nie tylko z amstafem, ale ze wszystkimi psami zaliczanymi do grupy agresywnych. Nie znam si? na tyle ?eby wymieni? te wszystkie rasy, ale martwi? si? mo?esz tylko, gdy Tw?j pies ma rodow?d i tatua? na uchu. ;-P
No i g?osuj? na amstafa, bo skurczybyk jest szybki jak ferrari :-D

wow ten pies kangal przegiety jest jak ogl?da?em ten filmik takiego miec na podw?rku ma?o by ktos sie pr?bowa? wkrasc ;dd

bokser bij? si? dla s?awy,pieni?dzy czy ta innych zachcianek a psy walcz? dla swojego pana albo dla satysfakcji ranienia innych zwierz?t ,taka po prostu jest ich i nasza natura
Self owned, tak takie co? nazywam.

Pies nie bije si? dla pana tylko dlatego, ?e je si? odpowiednio napala przed walk? i s? w?ciek?e, w boksie jest masa zabezpiecze? i w og?le... zreszt? kurwa no nawet tych dw?ch rzeczy nie por?wnuj. Walki ps?w s? organizowane w 70% na ?wiecie nielegalnie, a twoje pierdolenie o "zasadach" tego "sportu" mo?esz sobie wsadzi? g??boko w zgadnij-gdzie, tego i tak nie ma w praktyce.

a ja sie boje jamnikow :/ nie pytajcie czemu... xD

mnie kiedy? pogryz? jamnik ,w wieku 9 lat mia?em szyt? nog? przez tego gryzonia :D
rypana kie?bacha

Status
Zamknięty.
Back
Do góry