Najlepszy horror jaki ogl?da?e??

Status
Zamknięty.
Odp: Najlepszy horror jaki ogl?da?e??

M?j najlepszy horror to 30 dni mroku.
Rzadko ogl?dam horrory ja tam wol? si? po?mia? ni? si? ba?, ale do tego czasu jaki ogl?da?em najlepszy horror to 30 dni mroku polecam.

Jak dla mnie to najlepszym horrorem jest 28 dni p??niej /lub/ 28 tygodni p??niej. Jako? nie mog? si? zdecydowa?.Oczywi?cie mam nadziej? ?e wyjdzie "28 miesi?cy p??niej" bo zako?czenie ostatniej cz??ci na to wskazuje :)
A? dziwne ?e nikt o tych filmach nie wspomnia?... Polecam wszystkim.
2ytw7sk.jpg

"Rec" bardzo mi si? podoba. Nie jest ani nudny, anie pod komedi? zaliczy? go nie mo?na (a wi?kszo?? "horror?w" tak w?a?nie ma).
Polecam! :D

Rec, to s?aby horror, jako? te zwroty akcji w nim zawarte nie zadzia?a?y na mnie, a szkoda, bo my?la?em, ?e warto zwastowa? te p??tora godzinki. =d

Najlepszy horror? Hmm, kr?l na mojej p??ce to oczywi?cie Frontieres, trzymaj?cy w napi?ciu, brutalny, z bardzo ciekaw? fabu??, co? dla koneser?w.
Kolejnymi wartymi uwagi s?; The last house on the left, The Devils rejects, The Amityville, The Ruins, Bloodletting, See no evil, Mirrors, Fritt Vilt, Captivity, itd.

Ah, jeszcze The Strangers, film kt?ry zadzia?a? na mnie jako? tak emocjonalnie, czy?by pierwszy dobrze wykonany film? : > Polecam.

Oczywi?cie nie uwzgl?dnia?em takich pere?ek jak Saw, Friday 13, Reeker, Hills have eyes, Wrong Turn, Scream, Teksa?ska masakra~, Hostele itd.

Teraz te horrory to Mnie tylko ?miesz? albo nudz?.
Signed x)

Ostatnia edycja:

Egzorcyzmy Emily Rose.

Hm mo?e nie doko?ca horror ale napewno wywiera na widzu spore emocje naprawde polecam.

Friday 13th ten z 2009
Saw V
My Blood Valentine
Oszuka? Przeznaczenie 1,2,3
Martyrs
Ring
The Last House On The Left
The Horseman

I to chyba wszystko a co do Horror?w to jestem ich fanem :)

Ostatni dom po lewej. Film, kt?ry nie jest nudny. Polecam. Jeszcze spodoba? mi si? horror, "poci?g z mi?sem", nie wiem czy dok?adnie jest to ten tytu?, ale co? takiego by?o ^^

Najlepszy Horrorjaki ogladalem to Saw V naprawde polecam obejrzec:up::up:

NiverX napisał:
"Rec" bardzo mi si? podoba. Nie jest ani nudny, anie pod komedi? zaliczy? go nie mo?na (a wi?kszo?? "horror?w" tak w?a?nie ma).
Polecam!
Rec jest taki se (jak dla mnie), denne zako?czenie. I akcja dziwnie nagrana. Jak dla mnie to nie jest jaki? super film i gdybym mia? ocenia? to daj? 3-4/10/

Rapsody napisał:
Egzorcyzmy Emily Rose.

Hm mo?e nie doko?ca horror ale napewno wywiera na widzu spore emocje naprawde polecam.
To chyba zalicza si? do Horror?w i powiem, ?e ?wietny film.

SwordFish napisał:
Ostatni dom po lewej. Film, kt?ry nie jest nudny. Polecam. Jeszcze spodoba? mi si? horror, "poci?g z mi?sem", nie wiem czy dok?adnie jest to ten tytu?, ale co? takiego by?o ^^
Tego 1 nie ogl?da?em, ale poci?g z mi?sem do dobry film(prawid?owa nazwa, to "nocny poci?g z mi?sem :)). S? ostre scenki, ale by?a 1 wada. Z g?ry mo?na by?o przewidzie? co si? stanie z osobami, kt?re s? w poci?gu. Jednak by?o kilka zaskocze?, np. kierownik zab?jca, potwory, itp. Fajne by?o zako?czenie i og?lnie film dobry.

asol10 napisał:
Najlepszy Horrorjaki ogladalem to Saw V naprawde polecam obejrzec
Dal mnie nie by? on taki super. Lepsze by?y poprzednie cz??ci.

Dla mnie najlepsze horrory, alby wywodz? si? z Japonii, albo ich akcja tam si? rozgrywa, albo po prostu s? tam kr?cone.
Ring
Grudge (kl?twa) 1 i 2
Ale nie tylko Japo?czykom nale?? si? brawa, np.
Koszmar z ulicy wi?z?w (wszystkie cz??ci) na prawd? bardzo dobry film, sk?ada si? z kilku cz??ci, ale warto go obejrze?.
Dobry jest film "zmierzch", ale to raczej nie horror a romansid?o.
I by?bym zapomnia? o super horrorze, Blade. Na prawd? bardzo dobry film, kt?ry polecam ka?demu. (nie chc? ura?a? kobiet, ale m??czyznom lepiej ten film przypadnie do gustu). Podobnie jak zmierzch, to jest w ma?ej mierze horror. Jest tu pe?no akcji i nie spodziewane zwroty wydarze?, og?lnie polecam.

Zdecydowanie "Pi?a" wszystkie cz??ci i "Szcz?ki".

Pi?a: 1, 2, 5
Oszuka? przeznaczenie 3
Dom na przekl?tym wzg?rzu
Dom Strachu
The Ring:up:

Ja najlepszy to Rec
ale fajne by?y te?:
Basen (swimming pool 2001) , Pi?tek 13 , avillage , silent hill ,

Ostatnia edycja:

Generalnie horror?w za du?o nie znam, ale ca?kiem (mo?e nie straszny, ale ciekawy oraz o interesuj?cej tematyce) film - Omen (wszystkie cz??ci), Katakumby, Je?dziec bez g?owy - mo?e nie straszny, ale ciekawy. Generalnie wi?cej nie znam, ale Hostel te? ciekawa fabu?a. Generalnie horrory s? spoko, tylko, nie b?d? ukrywa?, ?e bardzo cz?sto si? boje, ale przecie? tu o to chodzi ^^.

POLECAM BO OGL?DA?EM I JEST ZAJEBISTE XD:

Fatum
Pi?a 2,4

Ja zbytnio za du?o horror?w nie ogl?da?em i tak?e nie znam.
No ale polecam:
- The Ring
- Rec
- Oszuka? przeznaczenie wszyskie cze?ci
- Pi?e
- Labirynt fauna
- 13 duch?w (nie jestem pewien czy to horror)

Szczerze m?wi?c za horrorami nie przepadam, sporo z tera?nieszych polega tylko na bryzgaj?cej krwii i roz***nych flakach. Zdecydowanie moge poleci? Omen'a- wszystkie cz??ci i Resident Evil -r?wnie? wszystkie cz??ci.:)

Hostel i Hostel 2, najlepsze horrory ^.^
Zach?cam do ogl?dni?cia, film o m?odych ludziach, kt?rzy pojechali na wycieczk?, okaza?o si?, ?e stali si? przedmiotem aukcji itp. Gor?co polecam :P

ja ?
Straszny Film Wszystkie cz??ci
Wzg?rza maj? oczy(czy uszy ;/)
Smakosz 1 i 2

Moim zdaniem to Mord w kawa?kach jest dobrym horrorem .. nie ma takich moment?w ze co? si? dzieje co jakie? 30 min ... dzieje si? co chwilk? .
Facet ?wiartuje dziewczyny ... Ten horror jest zakazany w kilku krajach za to ,?e jest zbyt brutalny ... Polecam dla os?b z mocn? psychik?

Najlepszy horror jaki ogl?da?e??
Oszuka? przeznaczenie 4 ;D naprawde ten filmik mnie powali? na nogi : >
Pozdrawiam, Stelmach
//Gosciu, nie wiem, jakim cudem ogladales Final Destination 4, skoro w sierpniu jest dopiero premiera. No coz, niektorzy sa lepsi niz wytwornie.
ja to nie dawno ogl?da?em w kinie 3D, po takim czym? mo?na uzna? ?e to Horror, jaki mi film zaimponowa?? Chwilowo ?aden. Gra?em w jedn? gr?, co? ko?o p??nocy tam by?y takie odg?osy ?e si? ma?o nie poszcza?em. A film e... Final Destination 4 najlepszy, bo w 3d.
Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry