What's new

Narkotyk- Dezomorfina

Status
Not open for further replies.

Seya

Senior User
Reaction score
83
Witam ,ostatnio zaciekawi? mnie pewien narkotyk (Dezomorfina potocznie zwana Krokodylem).
Narkotyk ten dzia?a podobnie jak heroina ,tylko jest ta?szy i dzia?a kr?cej.

Pewnie zastanawiacie si? czym on si? r??ni od innych narkotyk?w ??
Skutki brania Dezomorfiny s? tragiczne ,osobi?cie jak pierwszy raz obejrza?em filmik to w to nie uwierzy?em ,by?em w totalnym szoku z pocz?tku my?la?em ,?e to jaki? fotomonta? ,lecz by?em w b??dzie...
Nie jestem specem od narkotyk?w ,ale chyba nie wszystkie powoduj? takie szkody jak "Krokodyl"?
Narkotyk ten by? bardzo popularny w Rosji! I z tego co wiem to te? na Ukrainie.
Powoduje on gnicie cia?a ,TOTALNA masakra... zapraszam ch?tnych do ob-lukania filmik?w...

Umieszczam par? filmik?w (s? strasznie obrzydliwe) sami si? przekonajcie.

Snoopie

Senior User
Reaction score
39
Odp: Narkotyk- Dezomorfina

Napisa?e?, ?e Dezomorfina jest ta?sza i kr?cej dzia?a ni? Heroina, lecz jest ona od tego du?o mocniejsza i efekt przedawkowania w przypadku 'tego czego?' jest nieodwracalny. Ten krokodyl to nawet nie wiadomo co to w?a?ciwie jest... Jest w nim pewnie prawie ca?a tablica Mendelejewa.
Pr?bowa?em wielu rzeczy, wiele mi zaszkodzi?o, ale od tego bede sie trzyma? z dala :p

Font

Active User
Reaction score
17

Kto co lubi.
Jest taki ciekawy narkotyk, ?e sikasz do butelki nie jestem pewien czy te? si? nie sra ale nie b?d? k?ama? wystawiasz na s?o?ce i w miejsce korka zak?adasz balon. W balon zbieraj? si? gazy ty to wci?gasz i jest odlot :).
Co do tematu:
"Narkotyk powstaje na bazie syntetycznej heroiny, ale w jego sk?adzie znajdziemy takie substancje jak kodein? wymieszan? z benzyn?, rozcie?czalnik, kwas solny, jod i fosfor czerwony."

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Wszystkie dragi szkodza, a niektore nawet w podobnym stopniu uszkadzaja cialo. Po heroinie podawanej dozylnie sa nie tylko strupy, ktore w pewnym czasie zaczynaja obejmowac prawie cale cialo, ale tez okropne skutki uboczne, ktore zmuszaja do ponownego brania (uzaleznienie fizyczne - wymiotowanie, rozwolnienie, ogromny bol, wlasnie strupy przez igle etc). O krokodylu mowil mi kiedys kolega, podobno straszne gowno, ale odlot niesamowity, uczucie nieporownywalne z zadnym innym.

Seya

Senior User
Reaction score
83

Og??em nie proponuje ?adnych narkotyk?w branych do?ylnie ,bior? je chyba najbardziej uzale?nieni...

Osobi?cie nie jestem fanem ?adnych narkotyk?w (lekkich i ci??kich)
Mo?e dwa razy w ?yciu zapali?em skr?ta i na tym sko?czy?a si? moja przygoda ;D

stripling

Active User
Reaction score
4

o masakra, nigdy w ?yciu nie dmucha?em ani bym nie bra? takich rzeczy.
Jedynie trawka chocia? teraz mam kr?tk? pami?? i jestem jak to opisa? osob? spokojn? i lajtow?, nie ci?gnie mnie do tego ?e musz? mi?? co dziennie trawk? jak mam to mam jak nie mam to nie mam, ale jaram ju? od 2 lat.
Ten narkotyk- Dezomorfia jest chuj wie czym, nie wiem jak takie co? mo?na bra?, naprawd? sami powaleni ludzie tylko mogliby to lykn?? lub wci?gn?? ...

Tyle ode mnie, filmik obrzydliwy...

Cynna

Senior User
Reaction score
107

"Narkotyk powstaje na bazie syntetycznej heroiny, ale w jego sk?adzie znajdziemy takie substancje jak kodein? wymieszan? z benzyn?, rozcie?czalnik, kwas solny, jod i fosfor czerwony."
Masa jak chuj xd. Kodeina z heroin? to musi by? odlot, do tego benza i kwas solny mm, smaki ?wiata. Ruscy to jednak maj? ?by xd.

Jedynie trawka chocia? teraz mam kr?tk? pami?? i jestem jak to opisa? osob? spokojn? i lajtow?, nie ci?gnie mnie do tego ?e musz? mi?? co dziennie trawk? jak mam to mam jak nie mam to nie mam, ale jaram ju? od 2 lat.
Nie wkr?caj, "jak mam to mam, jak nie mam to nie mam". To znaczy jak masz to jarasz, jak nie masz to kr?cisz, ?eby mie? i jarasz. I nie m?w, ?e nie jest Ci oboj?tne, czy zajarasz, czy nie, bo tak nie jest. Kilka razy zajebany zjesz jakie? po?ywienie, p?jdziesz spa?, innym razem zrobisz to samo na trze?wo i a to obiad niedobry, co? zasn?? nie mog?.

A jeszcze jedno co do tematu, nigdy nie wcisn??bym sobie ig?y w ?y?? do tego p?ac?c za to hajs, za kt?ry m?g?bym si? 3x najara? :D.

Btw. id? spa?.

Font

Active User
Reaction score
17

W takie u?ywki uciekaj? zazwyczaj nieszcz??liwi ludzie skrzywdzeni przez los, albo dzieciaki, kt?re chc? popisa? si? przed znajomymi + namawiaj? ich do tego. Szkoda, ?e tak wiele rodzic?w o tym nie wie. Gdzie? s?ysza?em, ?e to wcale nie ten narkotyk dzia?a tak na cia?o - cho? w jakim? stopniu - ale spos?b podawania i zazwyczaj br?d temu towarzysz?cy.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

S?ysza?em o tym i nie ma co tak jest jak si? chce ?pa?, a nie ma za co - krokodyl jest tani. Wol? kokain?.

Bboj

Active User
Reaction score
3

Bardzo ciekawe ,chyba ju? wcze?niej ogl?da?em w TV o tym reporta? ,ale nie s?dzi?em ,?e takie cuda si? po tym narkotyku dziej? ;oo

karmazynowy

Active User
Reaction score
1

Zadziwiajace co moze dziac sie z czlowiekiem po narkotyku :p Nawet na forum Tibii mozna sie czegos dowiedziec ;p

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Ten filmik to jedna z niewielu rzeczy w internecie, kt?re sprawi?y, ?e siedzia?am przed kompem z d?oni? przytkni?t? do ust, szeroko otwartymi oczami i obiadem niebezpiecznie cofaj?cym si? z ?o??dka. Ohyda. A ludzie, kt?rzy to ?paj?, to po prostu kretyni.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

no to czekam na telefon kiedy b?dzie dost?pny taki Drag <3 trzeba zaj****c w kana? co nie co :D
a tak na powa?nie
To jest do nocha ?? czy w kable ?
Gustatemplate-300x197.jpg

Ulfur

Senior User
Reaction score
105

@Beo

Ohyda. A ludzie, kt?rzy to ?paj?, to po prostu kretyni.
Niekoniecznie. Cz?sto ludzie uzale?nieni od grzania s? wra?liwi, maj? nisk? samoocen? i sk?onno?ci do popadania w depresj?. Ich psychika nie pozwala im normalnie ?y? i rozwi?zywa? swoich problem?w, wi?c topi? ?ale w procentach. Potem szukaj?c wra?e? zabieraj? si? za coraz to inne specyfiki. Kiedy zaczyna im brakowa? pieni?dzy to przerzucaj? si? na w?a?nie takie g?wna. Nie chodzi o to ?e s? g?upi. :p

Je?eli my?lisz ?e np. wszystkie ?ylkie to t?pi kretyni, kt?rzy nie my?leli przysz?o?ciowo, ?e mog? si? uzale?ni? to si? mylisz... Sam znam typa, kt?ry si? stoczy?, a ma wy?sze wykszta?cenie. Pow?d? Depresja (pojeba?a go ?ona, a facet bardzo wra?liwy). Niekt?rzy faktycznie s? g?upi, ale nie wszyscy!

@Main Topic
Odstaj?ce mi?so od ko?ci, wy?arta tkanka i smr?d zgnilizny... Obrzydlistwo. Szkoda mi tych ludzi, kt?rzy tak sko?czyli. G?upota albo bezradno?? psychiczna. Tacy ludzie potrzebowali pomocy ju? du?o, du?o wcze?niej.

Pierwszy raz widz? ?eby narkotyk powodowa? takie wielkie szkody, kt?re s? widoczne z wierzchu cia?a. To wygl?da paskudniej ni? zaawansowane wenery. Osoby, kt?re rozprowadzaj? ten narkotyk powinni by? skazywane na d?uuuuuuugie wi?zienie.

Jako? nie kusi mnie ta dezomorfina. Wol? zosta? ju? przy moich obecnych u?ywkach.

Kenxu

Advanced User
Reaction score
86

@up
Pierdolisz, tylko sko?czony idiota doprowadzi?by si? do takiego stanu jak ten kole? na tym filmiku.

Filmik ca?kiem przyjemny, jednak jest dobr? przestrog? dla wielu ludzi, kt?rzy chcieliby za?y? tego narkotyku, najlepiej niech to puszcz? w Rosji w telewizji publicznej, mo?e przez to ci, kt?rzy chc? zacz?? opami?taj? si?.

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

@Beo
Niekoniecznie. Cz?sto ludzie uzale?nieni od grzania s? wra?liwi, maj? nisk? samoocen? i sk?onno?ci do popadania w depresj?. Ich psychika nie pozwala im normalnie ?y? i rozwi?zywa? swoich problem?w, wi?c topi? ?ale w procentach. Potem szukaj?c wra?e? zabieraj? si? za coraz to inne specyfiki. Kiedy zaczyna im brakowa? pieni?dzy to przerzucaj? si? na w?a?nie takie g?wna. Nie chodzi o to ?e s? g?upi. :p
Je?eli my?lisz ?e np. wszystkie ?ylkie to t?pi kretyni, kt?rzy nie my?leli przysz?o?ciowo, ?e mog? si? uzale?ni? to si? mylisz... Sam znam typa, kt?ry si? stoczy?, a ma wy?sze wykszta?cenie. Pow?d? Depresja (pojeba?a go ?ona, a facet bardzo wra?liwy). Niekt?rzy faktycznie s? g?upi, ale nie wszyscy!
Po Twojej odpowiedzi uwa?am, ?e to kretyni s?abi psychicznie. :)
I nie m?wi?, ?e s? g?upi-niewykszta?ceni. Uwa?am, ?e to po prostu idioci. Jak Dacomos, tylko bardziej, bo wstrzykuj? sobie g?wno, od kt?rego kurwa GNIJE CIA?O. :p Je?li nie potrafi? sobie poradzi? ze sob?, swoim ?yciem czy problemami i uciekaj? w takie narkotyki, to s? zwyczajnie s?abi i mo?e to nawet lepiej, ?e si? po kawa?ku rozpadn?. SELEKCJA! ^^

Trolololo kill me.

Last edited:

Ulfur

Senior User
Reaction score
105

@Beo

Osoby chore na depresj? (zw?aszcza m??czy?ni) nie chc? si? do tego przyzna?. No bo przecie? facet powinien by? twardy. Depresja si? poszerza poszerza i... Maj? zbyt ma?o endorfin i aby zwi?kszy? ich ilo?? oraz zapomnie? o problemach zaczynaj? pi?/?pa?. (No i cz?sto powodem depresji jest zmniejszone st??enie niekt?rych pierwiastk?w w organizmie, a wi?c farmakologia w niekt?rych przypadkach jest NIEZB?DNA)

Tacy ludzie powinni uzyska? pomoc lekarsk? i leki antydepresyjne. Je?eli tego nie dostan? to po jakim? czasie prawdopodobnie si? zabij? albo wpadn? w na?ogi. (Je?eli prze?ywali przewlek?y stres, s? wra?liwi itp.)

W sumie masz troch? racji, ?e mimo choroby psychicznej/zaburze? psychicznych trzeba zachowa? troch? rozs?dku i wzi?? si? w gar??, ale kiedy kto? jest chory, to jest mu 20x ci??ej ni? np. Tobie (jako? tak wnioskuj?, ?e jeste? poczytalna :D).

+ Pewnie te osoby nie wiedzia?y, ?e po tym dragu b?d? gni?. My?leli, ?e si? tym pociesz?, odurz?, jako? to b?dzie, jutro ostatni raz itp. i na prawd? w?tpi? w to, ?e brali ten narkotyk ze ?wiadomo?ci? tego, ?e b?d? gni? ?ywcem.

Nie neguj? ca?kowicie twojej wypowiedzi, bo troch? racji masz, ale nazywaj?c ich WSZYSTKICH idiotami troch? przesadzasz ;d

Cynna

Senior User
Reaction score
107

@up
Pierdolisz, tylko sko?czony idiota doprowadzi?by si? do takiego stanu jak ten kole? na tym filmiku.
Filmik ca?kiem przyjemny, jednak jest dobr? przestrog? dla wielu ludzi, kt?rzy chcieliby za?y? tego narkotyku, najlepiej niech to puszcz? w Rosji w telewizji publicznej, mo?e przez to ci, kt?rzy chc? zacz?? opami?taj? si?.

A gdyby w Polsce w telewizji publicznej pu?cili by filmik z lud?mi umieraj?cymi na raka przez szlugi to nar?d rzuci?by palenie?

@Topic

P?ki nie pr?bowa?em, nie spr?buj?.

"Don't smoke, Don't drunk, Don't cry, take crocodile and die" :D

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Nie ka?dy cz?owiek, kt?ry ma problemy w ?yciu, si?ga po narkotyki. Nie ka?dy cz?owiek, kt?ry wpadnie w depresj?, popada r?wnie? w alkoholizm. Nie ka?dy cz?owiek przyt?oczony narastaj?cym wok?? niego g?wnem ucieka w u?ywki wyniszczaj?ce organizm. Nazwij mnie antypatyczn? suk?, ale je?li kto? wstrzykuje sobie do cia?a 'krokodylka', kt?rego ?liczne efekty mo?emy podziwia? na filmiku, czy jakikolwiek inny narkotyczny shit, to nie obchodzi mnie, czy umar?a mu matka, zgin??o dziecko czy zala?o piwnic? - dla mnie jest po prostu s?abym idiot? i tyle. ;)

@down
To, ze niektorzy sobie nie radza, nie znaczy, ze sa slabymi idiotami.
To dok?adnie to oznacza. ;3

Last edited:

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Nie ka?dy cz?owiek, kt?ry ma problemy w ?yciu, si?ga po narkotyki. Nie ka?dy cz?owiek, kt?ry wpadnie w depresj?, popada r?wnie? w alkoholizm. Nie ka?dy cz?owiek przyt?oczony narastaj?cym wok?? niego g?wnem ucieka w u?ywki wyniszczaj?ce organizm. Nazwij mnie antypatyczn? suk?, ale je?li kto? wstrzykuje sobie do cia?a 'krokodylka', kt?rego ?liczne efekty mo?emy podziwia? na filmiku, czy jakikolwiek inny narkotyczny shit, to nie obchodzi mnie, czy umar?a mu matka, zgin??o dziecko czy zala?o piwnic? - dla mnie jest po prostu s?abym idiot? i tyle. ;)
Kazdy jest inny i na kazdy tez inaczej mysli i ma inne zycie.
Ty antypatyczna suko!
To, ze niektorzy sobie nie radza, nie znaczy, ze sa slabymi idiotami. Troche przesadzasz. Ale racja, w niektorych przypadkach to poprostu sa idioci. Tyle, ze rozne sa drogi ucieczki. Jedni wybieraja lepsze inni gorsze...
@top
To jest straszne, glupie, chore i ciezko to w ogole normalnie skomentowac...

Status
Not open for further replies.