What's new

Narkotyk- Dezomorfina

Status
Not open for further replies.

lajtowy123

Active User
Reaction score
1
Odp: Narkotyk- Dezomorfina

Amfetamina i Koks to s? wed?ug Ciebie ?REDNIE narkotyki na r?wni z Marijuan?...? ._.

W?asnie tak ! podkre?lam ?rednie bo marihuana to ?aden narkotyk, to raz
A dwa Amfetamina wysusza fakt, koks r?wnie? spalanie mi?sni 100%

Ale Czy to Krak ?
Moim zdaniem ?rednie narkotyki to w?asnie fuga i koks
bo sp?jrz na Kraki inne g?wna heroina.... czy ecstasy, MDM ...

@UP, ja te? ;o

Last edited:

Vergil93

Advanced User
Reaction score
6

Idioci tu slabi psychicznie tam, oceniacie ludzi nie znajac ich co czyni z was idiotow. Znalazla sie cala chmara specow od narkotykow. Czlowieka spotyka tragedia, nie radzi sobie z zyciem wiec szuka jakies ucieczki, sposobu by zapomniec o calym bajzlu, niestety dragi typu crack, hera czy krokodyl niosa z soba oplakane skutki i trzeba mocno byc zdesperowanym by siegnac po nie.
Co do wsparcia dla znajomych, przyjaciol czy rodziny zawsze bym staral sie pomoc, wesprzec. Kazdy (nie dotyczy jakis 3 procent spoleczenstwa ktorzy maja osobowosc dyssocjalna) z nas jest wrazliwy w srodku chocby nie wiem jak maskowal to i staral sie wyjsc na tego "twardego".
@Up
Koks to sredni narkotyk? :eek:
Srednie narkotyki to feta, myszka miki, grzybki bo nie uzalezniaja ale nie koks.

Dodam jeszcze ze to wasze gadanie o tym ze silny rzuci nalog jest o dupe rozbic, wszyscy co tak twierdza widac nie byli jeszcze uzaleznieni mocno.

Last edited:

Sco

Senior User
Reaction score
58

Marijuana jest zdrowsza ni? papieros, wi?c nie por?wnujmy jej do grzybk?w czy amfetaminy

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

@Up
Koks to sredni narkotyk? :eek:
Srednie narkotyki to feta, myszka miki, grzybki bo nie uzalezniaja ale nie koks.
Prosz?, uwa?ajcie sobie nawet, ?e ten ca?y krokodyl jest lekk? u?ywk? dobr? na imprezy, ale nie m?wcie, ?e narkotyki nie uzale?niaj?, bo mi z?by cierpn? jak to czytam. D:

@down
A wydaj? si? ?a?osna poniewa?? o_O
Jakie konkretnie g?upoty? ._. G?upot? jest, ?e narkotyki uzale?niaj?? xd

Last edited:

Vergil93

Advanced User
Reaction score
6

@Up
Jak nie masz pojecia o temacie to przestan pisac glupoty, bo zalosna sie wydajesz...
LSD nie uzaleznia w zaden sposob bo organizm nie wlancza go do metabolizmu, nie powoduje tez zadnych szkod w organizmie czlowieka.
Marihuana nie powoduje uzaleznienia fizycznego ale po dluzszym stosowaniu powoduje uzaleznienie psychiczne ktore jest gorsze.
I gowno prawda ze papieros jest zdrowszy od ziola, dym z konopi jest duzo bardziej rakotworczy od tytoniowego...
@Up: Poniewaz piszesz glupoty.

Last edited:
Reaction score
6

Nienawidz? takiego czego?. Przez takie filmiki tworzy si? najwi?cej stereotyp?w bo wi?kszo?? u?ytkownik?w nie zna skutk?w dzia?ania nawet powszechnie znanych mi?kkich narkotyk?w, a ju? pr?buj? filozofowa? na temat jakiej? tam ruskiej heroiny kt?ra chuj wie jak dzia?a i chuj wie co zawiera. Jak kto? chce co? takiego za?ywa? to lepiej zamiast traci? hajs niech skoczy sobie kurwa z dziesi?ciopi?trowca i b?dzie si.

Maziu

Active User
Reaction score
3

Filmik wygas?, ale nie obrzydzi?by mnie, poniewa? jestem sadyst?, i podnieca mnie ludzkie cierpienie. Zgadzam si? z tym, ?e ludzie kt?rzy doprowadzaj? si? do takiego stanu dezaktywuj? sw?j m?zg. B?d? si? za nich modli?.

Pozdrawiam

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

My?licie ,?e w Polsce by?oby lepiej ?? Polacy maj? sw?j odpowiednik krokodyla - Mary?ke ,sp?jrzcie na to w jak m?odym wieku Polacy to ?wi?stwo pal? ,nawet ?epki w podstaw?wce ?migaj? z tym po szkole...
To zupe?nie co innego ;o Zwyk?e papierosy s? bardziej szkodliwe od marihuany, szczeg?lnie ?e zazwyczaj pali si? je w wi?kszych ilo?ciach.
Jak si? jest kretynem to mo?na si? zajeba? nawet czekolad?.
Dzisiejsi 60 letni rockmani maj? si? dobrze ;p
KURWA, DOK?ADNIE. Nic doda?, nic uj??. A tak btw gdyby nie by?o marihuany to by?cie mieli do wyboru s?uchanie Biebera albo Jonas Brothers.
Well, przykro mi, naprawd?, okropnie boleje nad ich wewn?trznym nieszcz??ciem itede (bwah), ale za choler? nie przekonacie mnie, ?e kto?, kto wstrzykuje sobie w ?y?? mieszank? benzyny, pochodnej heroiny i siarki z zapa?ek nie jest kretynem. Jeden zapali trawk?, popali popali i przestanie, a drugi, ten kretyn, zapali i przejdzie dalej. I to ?wiadczy tylko i wy??cznie o jego s?abo?ci, ?e nie potrafi sobie tego odm?wi?. Pieprzenie "ooo, ale oni maj? problemy!" jest ?mieszne. Wielu ludzi ma problemy, a potrafi sobie z nimi poradzi? w inny spos?b, ni? przez narkotyki tego typu.
Zgadzam si? z Tob?. Rozumiem ?e ludzie maj? problemy, ale branie z tego powodu ?wi?stwa takiego jak krokodyl, o kt?rym si? nic nie wie (je?li si? wie i bierze, to zdecydowanie wy?szy poziom debilizmu) jest po prostu objawem g?upoty. Okaay, nie zawsze ?atwo poradzi? sobie z problemami, potrafi? zrozumie? ludzi topi?cych smutki w alkoholu, ale wstrzykiwanie sobie takiego g?wna? Powieszenie si? by?oby inteligentniejszym rozwi?zaniem...

Dla mnie to jest po prostu straszne, co ci ludzie nie wymy?l?... Najpierw dopalacze, za kt?re si? p?aci?o po kilkaset z?otych, ?eby to "dobrodziejstwo" wy?ar?o Ci m?zg. Rozumiem ludzi pal?cych trawk?, pij?cych, palaczy od biedy te? potrafi? zrozumie?. Wszystko jest dla ludzi, o ile u?ywa si? tego z umiarem i przede wszystkim g?ow?. Ale nie potrafi? zrozumie? ludzi daj?cych si? przekona? do wstrzykiwania sobie trucizny (nie wiem jak to inaczej nazwa?...) do ?y?. Niewa?ne czy im kot umar?, niewa?ne w jakim s? stanie, co wcze?niej brali i jakimi finansami dysponuj?. To po prostu debilizm w czystej postaci.

Sassin

Forum friend
Reaction score
105

Osob?, kt?ra przyj??a chocia?by najmniejsz? dawk? mo?na ?mia?o nazywa? ?ywym trupem, wi?c ci??ko tu m?wi? o przedawkowaniu.. xd (jak co? pomin??em to sorry, ale przeczyta?em tylko 2 pierwsze posty)

##up
tw?j post ju? tak?e.

Last edited:

Ghalla

Active User
Reaction score
11

Kolejny temat pe?en profesjonalist?w. Kurwa ludzie u?wiadomcie sobie jedno, wszystko co jest robione w nadmiarze prowadzi do uzale?nienia. Nikt mi kurwa nie powie, a wiem co m?wi?, swoje prze?y?em, je?eli chodzi o ten temat, ?e nawet jaranie prowadzi do uzale?nienia. Co prawda jest to ?agodna forma, ale najcz??ciej na tym si? nie ko?czy. Przy narkotykach twardych zakrzywia si? rzeczywisto?? do kurwa n?dzy. Kto? tam wspomnia?, ?e amfetamina i kokaina to ?rednie narkotyki, a krak ju? jest mocniejszy?Krak to odmiana kokaina nadaj?ca si? do palenia. Czy wy w og?le wiecie jak to ?cierwo dzia?a? Jebana stymulacja przez tyle godzin, brak snu, ogromne moralniaki, nigdy przenigdy w to si? nie bawcie, bo to do niczego nie prowadzi. Je?eli kto? ma wybra? u?ywk?, to naprawd? zosta?cie przy jaraniu, bo to jedyna u?ywka nie odcinaj?ca od rzeczywisto?ci w tak du?ym stopniu, czego ju? nawet o alkoholu nie mo?na powiedzie?. Pozdrawiam

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Kolejny temat pe?en profesjonalist?w. Kurwa ludzie u?wiadomcie sobie jedno, wszystko co jest robione w nadmiarze prowadzi do uzale?nienia. Nikt mi kurwa nie powie, a wiem co m?wi?, swoje prze?y?em, je?eli chodzi o ten temat, ?e nawet jaranie prowadzi do uzale?nienia. Co prawda jest to ?agodna forma, ale najcz??ciej na tym si? nie ko?czy. Przy narkotykach twardych zakrzywia si? rzeczywisto?? do kurwa n?dzy. Kto? tam wspomnia?, ?e amfetamina i kokaina to ?rednie narkotyki, a krak ju? jest mocniejszy?Krak to odmiana kokaina nadaj?ca si? do palenia. Czy wy w og?le wiecie jak to ?cierwo dzia?a? Jebana stymulacja przez tyle godzin, brak snu, ogromne moralniaki, nigdy przenigdy w to si? nie bawcie, bo to do niczego nie prowadzi. Je?eli kto? ma wybra? u?ywk?, to naprawd? zosta?cie przy jaraniu, bo to jedyna u?ywka nie odcinaj?ca od rzeczywisto?ci w tak du?ym stopniu, czego ju? nawet o alkoholu nie mo?na powiedzie?. Pozdrawiam

Po to jest ten temat na tym forum zeby sobie kazdy mogl wyrazic swoje zdanie, nawet jesli jest glupie a sam nic nie wie. My tu sobie rozmawiamy a nie chcemy zmieniac swiat takim tematem...
A tak poza tym to masz racje.

no power here

New User
Reaction score
0

szkoda ludzi mo?e to b?dzie przestroga dla reszty..

Status
Not open for further replies.