Odp: Narkotyk- Dezomorfina
Powiedzia?bym, ?e to w?a?nie ten wyb?r decyduje o tym kto jest s?abym idiot? a kto nie.
Dw?ch r??nych ludzi w tej samej sytuacji zareaguje r??nie.
Jeden jest bossem bo jest silny a drugi jest s?abym idiot? i niech zdycha.
S?abe jednostki z za?o?enia mia?y wymiera? a nie paso?ytowa?.
No to teraz zachowa?e? si? jak dra? bez serca ,pewnie tylko hejtujesz przez internet ,albo jeszcze nie mia?e? styczno?ci z ludzkim nieszcz??ciem ;]
Po takiego typu u?ywki si?ga masa ludzi -nie wszyscy s? s?abi psychicznie ,dla przyk?adu sp?jrzcie na Aktor?w kt?rzy musz? si? futrowa? podobnym shitem ?eby dobrze odegra? rol?.
Je?eli cz?owiek nie zna innego ?ycia i nie liczy si? z konsekwencjami swojego wyboru to przewa?nie si?ga po g?wno typu "Krokodyl" -Ale to i tak si? dzieje Etapami w ?adnym wypadku nie jest tak ,?e: 20-letni Mietek (kt?ry nigdy nie bra? narkotyk?w ,nie pi?) idzie pod Sklep i sobie dopierdala w ?y?? Dezomorfin?...
My?licie ,?e w Polsce by?oby lepiej ?? Polacy maj? sw?j odpowiednik krokodyla - Mary?ke ,sp?jrzcie na to w jak m?odym wieku Polacy to ?wi?stwo pal? ,nawet ?epki w podstaw?wce ?migaj? z tym po szkole...
Tak wiem ,marycha nie jest a? tak bardzo niebezpieczna (chwa?a Ci za to bo?e) ,ale przecie? sami powiedzieli?cie ,?e tylko s?abi psychicznie si?gaj? po narkotyki ,czyli ?mia?o mog? stwierdzi? i? 20% naszego spo?ecze?stwa to Pierdolone mi?kkie cipki ,kt?re nie radz? sobie z problemami i w DUPIE mam zdanie pierdolonych ?pun?w ,mo?ecie sobie broni? konopi ,ale sp?jrzcie prawdzie w oczy Narkotyk to narkotyk i nic tego nie zmieni -Jak dla mnie osoby pal?ce maryche niewiele si? r??ni? od tych os?b na filmikach.
Przecie? osoby przedstawione na filmiku gdyby mia?y do wyboru (na samym pocz?tku swego pierdolonego "nieszcz??cia") Mi?dzy krokodylem a trawk? -wybrali by trawk? w 100%
Tylko w Rosji ludzie nie znaj? innych narkotyk?w ,bior? wszystko co im si? podaje.
W Polsce z kolei Trawka jest bardzo powszechnie udost?pniona i rozprowadzana ,wsz?dzie mo?emy j? kupi?!(tak jak w Rosji dezomorfine).
Nie zgadzam si? z tym ,?e tylko s?abi si?gaj? po narkotyki -bo to nie prawda!
S?abi s? od nich uzale?nieni i nie daj? sobie rady ?y? bez narkotyk?w!
Silni za to potrafi? si? przyzna? do b??du i wygra? z uzale?nieniem...
Gdy cz?owiek si? uzale?ni to sobie na samym pocz?tku nawet z tego sprawy nie zdaje ,po jakim? czasie dopiero dochodzi do walki mi?dzy nim a uzale?nieniem.
Cieszmy si? ,?e Marihuana nie zbiera takiego ?niwa jak Krokodyl -Cho? nie wiem czy wiecie ,ale powa?nym skutkiem palenia trawki s? zaburzenia psychiczne ,cz?sto palacze w p??niejszym wieku choruj? na Schizofrenie - Naukowcy ci?gle badaj? wp?yw mary?ki na nasze ?ycie.
Wi?c mo?ecie si? przygotowa? na to ,?e za 20-30 Lat w Polsce b?d? lata? same psychopatyczne dranie ;]