-Tibia 7.60 Naruto Story !

Status
Zamknięty.

Dragon Seal

User
Lipiec 19, 2011
Liczba reakcji
2
Witam Wszystkich !
Chcia?bym was zaprosi? na server​
Naruto Story​
Naruto Story - YouTube

Naruto Story jest projektem gry MMORPG opartej na silniku Tibii. Wszystkie nasze skrypty, grafiki maj? za zadanie ukaza? klimat panuj?cy w popularnym anime - Naruto. Klimat, odpowiednia w?adza serwera, unikatowo?? gry, to wszystko znajdziesz tylko i wy??cznie tutaj. Jedena?cie profesji, du?a ilo?? czar?w oraz mo?liwo?? transformacji! Chcesz si? dowiedzie? wi?cej? Sam sprawd? graj?c.​
Mapa: W?asna, wzorowana na swiecie Naruto
Typ Serwera: PVP
Protection level: 40
Czas afk: 15 minut, nast?pnie kick.
Doskona?y balans profesji.
A? 11 profesji!
-Naruto Uzumaki
-Sasuke Uchiha
-Itachi Uchiha
-Kiba Inuzuka
-Shino Aburame
-Rock Lee
-Neji Hyuuga
-Hinata Hyuuga
-Tenten
-Sakura Haruno
-Gaara
+ 4 do odblokowania
Conajmniej 5 transformacji ka?dej profesji.
Oko?o 119 sag + misje poboczne.
Systemy:
-Pokazany loot z zabitego potwora.
-Pokazany lvl na kana??ch.
-Latanie.
-Sagi.
-System rzucania czar?w.
-Zdobywanie expa za uderzenie.
-Pisanie w?asnych zwoj?w.
-W?asny rodzaj specjal ataku (doton, katon, raiton, itd...).
-Speed attack.
-Przywo?ywanie klon?w.
-Jutsu za sagi !
I WIELE WIELE WI?CEJ!​
Kilka ss'?w:​
beznazwymf.jpg

labik065131919.jpg

labik065141022.jpg

nsll2.jpg

ss3jqo.png

ultrai.png

Accmaker : Naruto Story

W razie jakichkolwiek problem?w pisa? do Karthus
Zapraszam i Pozdrawiam "Xai"!

Odp: Naruto Story !

Bardzo dobry OTS , dopracowany , gra si? bardzo przyjemnie.

POLECAM!

Co? mi sie wydaje ?e pan Dragon Seal za?o?y? konto Ranyoi i s?odzi swojemu otsikowi ;] . Jak b?de mia? czas to mo?e wpadne i obczaje .

Otsowi brakuje tylko jednego.. graczy! Zach?cam do gry!

@Blantomancior Nie,nie jest to moje konto...

Zapraszam wszystkich do Gry !

Nie no spoko jest , m?wie tylko ?e tak to wygl?da jakby by?o twoje :P

Refresh !!!

Zapraszam do komentowania i odwiedzenia serwera !

Naruto Story to obecnie najlepszy i najbardziej dopracowany OTS o tematyce Naruto.
Niestety mimo jego "doskona?o?ci" gra na nim ma?o os?b. Dlaczego? Zrobili?cie z niego RL Tibie ale Naruto. Wiem, ?e ka?dy chce mie? OTS'a, na kt?rym po p?? roku b?d? biega? max 150 lvl, ale niestety to nie mo?liwe... Ju? to pisa?em Adrikowi, ?e 90% graczy takich OTS, widz?c tak ma?y exp i tak ci??k? gr? (bo nie ukrywajmy gra na NS to nie sielanka) po prostu wychodz?, wi?c nie mo?ecie mie? pretensji do nikogo, ?e gra u was maksymalnie 13 os?b. Jest teraz szko?a, nikt nie ma czasu siedzie? i maniaczy? lvl.
Sam gra?em na NS ok. 6-7 dni i to po par?na?cie godzin dziennie, a ledwo si? wyskillowa?em na to minimum i wbi?em zaledwie 52 lvl, potem zabrak?o mi czasu.
Na waszym miejscu odpali?bym 2 serwery, jeden z ratami x5 i zostawi? ten z ratami x1, a na pewno zobaczyliby?cie popraw?.

Zgadzam sie Anastazio i zrobili by balans bo itachi i Sasuke na pvp wymiataja a taki Shino to jedna wielka dupa

Ostatnia edycja:

Pan @Up
Za nied?ugo zostanie wprowadzony update w kt?rym Itachi zostanie os?abiony.
@Anastazjo Hmm...jakby to napisa?. Napisa?e? ?e z NS zrobili RL Tibie...Ale sam pomy?l.
Serwery na kt?rych 150-300 lvl wbija si? w kilka tygodni to serwery bez przysz?o?ci.
Postaw si? na miejscu takiego 400 lvla np. Nie masz co robi? na serwerze ani nic...
...dla mnie bezsensu.
NS ma to do siebie ?e racja bijesz d?ugo lvl,skille,control ale potem masz rado?? z tego co zrobisz i mo?esz si? tym pochwali?.
Tyle odemnie.
Pozdrawiam Xai.

Serwer jest ob??dny tylko tak jak Anastazjo wspomnial brakuje tu wlasnie takiego rate x5 ktory poprawilby dynamike i wtedy ludzie by chetniej na niego zagladali bo gdyby ktokolwiek chcial mlocic 1 lvl pare godzin to z pewnoscia wybierze rl tibie gdzie w razie zakonczenia gry jego cenne godziny zamieni na z?.

Ostatnia edycja:

Pan @Up
@Anastazjo Hmm...jakby to napisa?. Napisa?e? ?e z NS zrobili RL Tibie...Ale sam pomy?l.
Serwery na kt?rych 150-300 lvl wbija si? w kilka tygodni to serwery bez przysz?o?ci.
Postaw si? na miejscu takiego 400 lvla np. Nie masz co robi? na serwerze ani nic...
...dla mnie bezsensu.
NS ma to do siebie ?e racja bijesz d?ugo lvl,skille,control ale potem masz rado?? z tego co zrobisz i mo?esz si? tym pochwali?.
Tyle odemnie.
Pozdrawiam Xai.

Czesciowo sie mylisz, choc troche racji masz.
Co prawda to prawda, rl tibia narzucila od poczatku taki jak by limit, ze nie ma juz nic do roboty. Dlatego na otsach poza ten limit nie wychodza.
Nikt nie wymysla nic nowego dla 400 dla 500 dla 600 dla 700 lvli. Dla 1000 i dalej nic nie ma.
Tu nie chodzi o to, ze nie ma nic do roboty to zmniejszyc exp i niech dluzej robia to wszystko co jest do roboty. Bo to jest pojscie na latwizne.
Powazniejszy serwer bedzie miec co do roboty od 1 do 1000, albo jesli nie to maly exp, ale naprawde duzo do roboty na podobnych poziomach.
Bo co to za przyjemnosc, kiedy od 50 do 60 masz 2 questy/misje/sagi w czasie ktorych wbijesz 2 poziomy, a 8 musisz wbijac recznie bijac nudne potworki?
Swoja droga expowisk tez jest malo na kazdej mapie, nie chodzi o brak miejsca tylko o mozliwosci zmiany expa np co 2 poziomy, a nie co 25...
Takie sa ograniczenia tibii i nikt tego nie zmienia bo wszyscy sa przyzwyczajeni. A tak naprawde w tej grze jest malo rzeczy do zrobienia, dlatego wszyscy spowalniaja mozliwosci gracza przy okazji zanudzajac go. Choc nieraz nie zanudza bo jest dobrze zbalansowany fragment gry, to prawda jest taka, ze teraz na otsach gra wiecej graczy na rl, bo nie trzeba miesiac expic zeby zrobic 3 fajne questy, tylko expisz max kilka dni i mozesz zrobic 5 fajnych questow.

Znow wyklad troche nie na temat walnalem, ale mam nadzieje, ze ktos moze stworzy cos ciekawego wkoncu, gdzie bedzie co robic na kazdym poziomie i bedzie to ciekawa gra anie rabnka w stylu, musze zabic jeszcze te 2000 dli(czy w tym przypadku jakiegos moba z naruto) zeby isc sie pobawic i zrobic fajny quest.

Co do samego serwera to ladny filmik jest nawet.
Mysle, ze sam bym zagral nawet chociaz chwile, choc zdemotywowalo by mnie to, ze wlasnie nie ma co robic i jest to zalatane tym, ze jest zmenijszony exp, zeby calej zabawy gracze nie mieli w 3 tygodnie bo potem przez to odchodza.
Tu teoretycznie powinni zostac duzej, ale nie zostana, bo co to za zabawa przez pol roku, ale raz na tydzien a nie co dziennie? Nie po to sie gra.
Ale ogolnie, to nie bardzo gram na ots'ach naruto bo nie obejzalem jeszcze zbyt duzo, a lubie wiedziec na czym stoje.

@Kikimora Dzi?kuje za hmm "wyk?ad" :D
A teraz na powa?nie.
Co do mapki...Jak ju? wspomnia?em wy?ej za nied?ugo zostanie wprowadzony Update!
Co za tym idzie ?
Mapa zostanie zaopatrzona w mn?stwo nowych expowisk (tak jak wspomnia?e? zmiane expowiska co 2 lvle a nie co 25)
Narazie jest mn?stwo expowisk na 100 i 150+ a w tym update zostan? dodane expy dla lov lvli ;)
@lordnami
Moje zdanie jest takie.
Je?li nie jeste? fanem Naruto,to nie wiem dlaczego tu mia?by? gra?.
Bo skoro nie znasz klimatu gry,jej "korzeni" to nie b?dziesz si? tutaj dobrze czu?.

Tyle odemnie ;)
Pozdrawiam Xai !

Pan @Up
...dla mnie bezsensu.
Tyle odemnie.
Pozdrawiam Xai.

No i tu si? z tob? nie zgodz? z ?adnym wypadku, no way!
Wystarczy, ?e spojrzysz na takiego WoS'a, a nawet WoNO.
Na obu serwerach exp jest wysoki a liczba graczy nie si?ga mniej ni? 75.
Ma?o tego, gdyby Sawex nie la? na WoS'a ciep?ym moczem to dalej by tam gra?o zapewne 150+/- os?b.
M?wisz, ?e jak kto? wbije za???my w 4 tygodnie 300-400 lvl to nie ma co robi?. Nie prawda! A sagi? Na 50 lvl nie ogarniesz solo HAKU, a na Wosie maj?c 20 lvl trzaskasz ju? zakazany las. Sag jest mn?stwo, z samej 1 serii mo?na wymodzi? ok. 40 sag + Shippuuden.
Nast?pna mo?liwo?? - reborn, mo?na ju? doda? np. Naruto Rikudou Mode, czy Sasuke z oczami Itachiego. Story Questy - Rozbudowane Questy kt?re robi si? nawet tygodniami, za kt?re jest sowite wynagrodzenie. Map? macie ogromn?, mo?liwo?ci ogrom, wi?c nie m?w, ?e taki 300 lvl by si? nudzi?, Ba! Od 300 dopiero by si? mog?a zacz?? porz?dna gra. Na wielu otsach takich mo?liwo?ci po prostu nie ma, a ludzie mula tam lvl tylko po to ?eby np. popekowa? z kolegami, a co to by by?y dopiero za Wary na NS takich 400 LvL. Gdy gra?em na Betach to wbija?em na swojego 400 Lee tylko po to ?eby popeczy? i dostarcza?o mi to rozrywki na par? ?adnych godzin gdzie by?o nas zaledwie 20, a co dopiero przy 100 graczach.

No i tu si? z tob? nie zgodz? z ?adnym wypadku, no way!
Wystarczy, ?e spojrzysz na takiego WoS'a, a nawet WoNO.
Na obu serwerach exp jest wysoki a liczba graczy nie si?ga mniej ni? 75.
Ma?o tego, gdyby Sawex nie la? na WoS'a ciep?ym moczem to dalej by tam gra?o zapewne 150+/- os?b.
M?wisz, ?e jak kto? wbije za???my w 4 tygodnie 300-400 lvl to nie ma co robi?. Nie prawda! A sagi? Na 50 lvl nie ogarniesz solo HAKU, a na Wosie maj?c 20 lvl trzaskasz ju? zakazany las. Sag jest mn?stwo, z samej 1 serii mo?na wymodzi? ok. 40 sag + Shippuuden.
Nast?pna mo?liwo?? - reborn, mo?na ju? doda? np. Naruto Rikudou Mode, czy Sasuke z oczami Itachiego. Story Questy - Rozbudowane Questy kt?re robi si? nawet tygodniami, za kt?re jest sowite wynagrodzenie. Map? macie ogromn?, mo?liwo?ci ogrom, wi?c nie m?w, ?e taki 300 lvl by si? nudzi?, Ba! Od 300 dopiero by si? mog?a zacz?? porz?dna gra. Na wielu otsach takich mo?liwo?ci po prostu nie ma, a ludzie mula tam lvl tylko po to ?eby np. popekowa? z kolegami, a co to by by?y dopiero za Wary na NS takich 400 LvL. Gdy gra?em na Betach to wbija?em na swojego 400 Lee tylko po to ?eby popeczy? i dostarcza?o mi to rozrywki na par? ?adnych godzin gdzie by?o nas zaledwie 20, a co dopiero przy 100 graczach.
Popieram nie jest wyjsciem zrobienie troszeczke i damy exp malutki niech siedza my moze cos zrobimy moze nie...
Ots powinien byc bogaty w atrakcje (nie mowie tu o itekach typu + 70mln expa)
Mowie jak Anast. Zrobic rozbudowane sagi na ktore trzeba poswiecic troszke czasu i nie ze zeczy czy cos potrzebne do sagi praktycznie 1 obok 2
nie mozna zrobic np Na samym moscie Po kolei tazuna itp ale zeby ekcja sie ciagnela a nie idziesz buch padl idziesz buch padl
Btw Ludzie skonczyli z maniaczeniem na ots ... To juz nie jest takie faje jak kiedys bo praktycznie kazdy ma /moze miec wlasny ots...
Pzdr. Quomak

@Quomak Hmm...i zn?w powiem tak czekajcie na update ^^

Naprawd? ten serwer ma mn?stwo skrypt?w dzi?ki kt?rym nie da si? tam nudzi?...
Jedyn? wad? tego serwera jest ma?a ilo?? graczy.
A je?li chodzi o sagi to pewnie doszed?e? do Zabuzy (pozna?em po "bach ded" xD)
Pozdrawiam Xai ;)

"Bach ded" bylo w Kontekscie Ze ja ide zabijam go i dalej zabijam i dalej zabijam i dalej 0 Dodatkow od siebie Rozumiem ze na podstawie anime... Lecz mozna cos od siebie dodac np Widzialem ots gdzie nie idziesz i odrazu haku i dalej tylko jest specjalny room z "luster haku"
I tam npc sasuke i piszesz do haku hi battle yes
a on wali w saska ktory zmienia outfit w ded saska
i jak haku ma red hp (prawie black) To cos gadal a po smierci do saska pisalales i bylo cos tam dalej
A nie ze ide room haku lub haku na free i koniec zaraz walka
(Prezentacje z ta saga na Youtube wiec jak znajde dam namiary)

lol sciagam launchera i pisze connecting to serwer i tak 5 min...+

Nie no, zaskoczyli?cie mnie.
Z nud?w wracam na "stare ?mieci" czyli TNET i zaciekawi? mni? ten temat, nie gram w tibie od oko?o 2 lat ale mo?e, mo?e wci?gnie mnie wasz otsik gdy? przepadam za tym anime i same intro w cliencie powoduje u mnie u?miech na twarzy. ?ycz? wam sukces?w, obecnie nazwa?em sw?j avatar Dolphin :P
Pozdrawiam.

@edit
Niestety, zawiod?em si?. Exp jest tak ma?y ?e wbicie zaledwie 3 poziomu zajmuje tyle ile na Real Tibii, przepraszam ale nie mam tyle czasu by gra? na tym serwerze.

@Quomak O sagach zbyt du?o nie mog? powiedzie? bo sam zabi?em tylko Zabuze...
Ale my?l? ?e administracja ma jakie? pomys?y na sagi ;)
@suzi22 Jaki system operacyjny (Laucher by? robiony pod Windows XP)
@Frost_Dragon No nic nie moge powiedzie?...szkoda ?e stracili?my kolejnego gracza.

Pozdrawiam Xai.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry