Odp: Nathan World
Natan dor?s?, zosta? ksi?dzem i od tamtego czasu powtarza 'wiedz, ?e co? si? dzieje' przynajmniej wiadomo jaki mia? uraz w dzieci?stwie ^.-
@topic
Przecie? to jest fake i to w dodatku z u?yciem mapeditora i klienta gry.
Przez te oczojebne napisy nie spos?b ocenia? prac. Na niekt?rych screenach jest wszystkiego nawalone za du?o, na innych prawie wcale nie ma detali.
W mie?cie elf?w nie potrafisz jako? lepiej dopasowa? border?w. Historyjka jest zbyt d?uga na showoff. Powiniene? wr?ci? do normalnego showoffu - tj na dragon lairze - to jedna z dw?ch prac, kt?re spodoba?y mi si? w temacie.
Mappuj?c g?ry u?ywaj bordera tego ma?ego ciemnoszarego przy ?cianach - polepsza to efekt.
Kolejna praca, kt?ra mi si? spodoba?a to warlocki. Typ dwupoziomowej jaskinii mi si? bardzo podoba a rzadko widuje si? go w showoffie. Nie przedetalowa?e? tego terenu i pod?oga te? w miar? pasuje.
Praca bardzo ?adna, wszystko dobrze dobrane. Nie mam zastrze?e?.
R?b tak dalej, a nie jakie? historyjki. Bo wtedy wydaje mi si? ?e chcesz odci?gn?c wzrok od mapy.
Pozdrawiam
dok?adnie to samo pr?buje przekaza?, ale Ty to bardziej sprecyzowa?e? ;d
Je?li chcesz dalej robi? takie historyjki to zmie? dzia? (kiedy? by?y fake'i czy co? takiego, nie wiem gdzie teraz mo?na z tym i??) - powa?nie s? ludzie, kt?rzy bardziej b?d? przywi?zywa? uwag? do w?tku tej historii ni? do mapy.
Historyjka 2/10
G?ra 3/10
D lair 7/10
Warlocki 6/10
Cya.