• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Nebula - Event Members !

Odp: Nebula - Event Members !

Widz?, ?e ?adnie wam idzie, wyexpi? si? i nie ?a?owa? lvl na pk. Mia?em z wami gra? ale okaza?o si?, ?e elf nie jest mi pos?uszny, no trudno grajcie, a ja z niecierpliwo?ci? czekam na pierwsz? akcj? ;)

Bez zb?dnych awans?w, przejd? od razu do prezentacji swoich umiej?tno?ci:

et7hh0.png

@edit

Ma?e uaktualnienie:
xd6s2f.png

I z tego co widz?, ko?cz? gr? tutaj. Oczekiwa?em, ?e pomimo, ?e postacie s? tworzone na pvp nie b?dzie tylko i wy??cznie botingu i stworzony zostanie sensowny team, a patrz?c na innych, opr?cz Sinnera i Archimonde kt?rzy tylko wchodz? czasami pobotowa?, jestem jednym z niewielu (o ile nie jedynym) kt?ry gra. Na prawd? nie mam na to ochot? i zawieszam swoj? aktywno??.

That's all folks!

Regards
Seylit

Ostatnia edycja:

We?cie zacznijcie gra? bo bardzo bardzo nudno si? robi.. :(

16.lvl
6f4b7629f7a6.jpg

Cud o.O

4e96044b01ee.jpg

Myslalem ze to bedzie najlepszy temat ze zdjeciami na Tnet a tu zaskoczenie wiekszosc osob przestala grac i temat upada grajcie jak najwiecej zycze wam 100 lvl!!!

My?leli?ci, ?e si? mnie tak ?atwo pozb?dziecie? :/
8szypki.jpg

Od dzi? elf bot wraz z Masakryczny Marianem b?d? pilnowa? bud?etu palladyna. ;D

e6bd0dd8a182.jpg

Ostatnie od?wie?enie.

First event day summary:

Zanim wybra?em si? na event, postanowi?em nieco dorobi? aby mie? za co kupi? mana fluidy. Najszybszy spos?b na zastrzyk got?wki dla biednego 20 druida? Zaprosi? Gudia, Sinnera i jakiego? nupka z Game-Chatu na Desert Quest:

167k1w9.png

Po zakupieniu siedmiu plecak?w mana fluid?w, necrotic roda oraz plecaka pe?nego fire oraz energy field?w. Sp??niona godzina 'W' na Dwarven Bridge:

14sp949.png

Po dwudziestu minutach bezowocnego czekania razem z Sinnerem postanowili?my, ?e koczowaniem pod rozpadaj?c? si? statu? tylko si? kompromitujemy i ten jak?e niezwykle emocjonuj?cy (wydawa?oby si? -.-') event zosta? rozwi?zany szybciej ni? si? zacz?? (tak, raz u?y?em swojego necrotic roda O.o)

wlasfa.png

Przepe?niony frustracj? postanowi?em wy?y? si? strzelaj?c oficjalnego focha do zdj?cia (przy okazji podsumowuj?c ca?y event :D):

ifq1hf.png

Ci kt?rzy mnie znaj?, pewnie wiedz?, ?e tyle mi nie wystarczy. Poniewa? posta? i ma i?? do kasacji, wol? wykorzysta? te mana fluidy i runy w bardziej destruktywny spos?b. Traf chcia?, ?e mia?em zachciank? zabicia niejakiego 'newbie' b?d? bota na rozgrzewk?. Gdzie? Pewnie, na Femor Hills. Oczywi?cie moja genialna intuicja podpowiedzia?a mi, ?e jaki? powa?niejszy NOOB si? kr?ci po respawnie. Jak mo?na ?atwo zgadn??, moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiod?a - to by? NOOBchar Sinnera -.- (sorka Sinni, ?e Ci? nie uleczy?em, ale nie jestem przyzwyczajony do tego, ?e mam ten czar w swoim arsenale i po prostu zapomnia?em ;d)

25ywzo2.png

Po swoim wielkim failu postanowi?em si? nieco zrehabilitowa?, odwiedzaj?c respawn trolli na Foldzie. I co? I to:

2vdobaf.png

C?? innego mog?em uczyni?? Zacz??em g?upiego bota bi? (w ko?cu jestem jednym z najwi?kszych 'bot-hejter?w' na forum):

j6tp1x.png

Jaka czeka?a mnie nagroda?

2icbl77.png

Oczywi?cie wszystko sko?czy?o si? na tym, ?e odda?em ca?y loot Gudiowi. Jednak?e na tyle rozpali? si? we mnie wewn?trzny ogie? gracza (z niewielk? pomoc? Sinnera i Gudia ^^), ?e postanowi?em nie kasowa? swojej postaci i przej?? na pe?ny etat mi?sa armatniego oraz ludzkiej tarczy s?u??cej z pe?nym oddaniem dw?m wy?ej wymienionym miszczom.

You will hear from us again.....

@down
S? co? tam warte. Niekt?re sprzedawane po 10gp, inne po 50gp....

Regards
Sey~

Ostatnia edycja:

Takim leciutkim offtopem, powiedz mi Seylit te jakie? nowe rzeczy, kt?re mi wygl?daj? na addon itemki s? co? warte?:q

aby nie by?o offtopu!
Gz lvl, gogogogo 1000!!! I ?eby wam nast?pny event wypali?;)

Po tym jak sprzeda?em odpadki z potwor?w dla Gudia i zobaczy?em jaki niesamowity profit (20k~ z samych lumps of dirt i carrion worm fang?w!) wzi??o mnie na zarobienie w?asnych pieni?dzy jedn? z ciekawszych metod: zabijaniem bot?w. Za rad? Gudia poszli?my razem na respawn rotworm?w przy Venore. Traf chcia?, ?e akurat resp wybija? 19 sorcerer. Postanowili?my, ?e go zabijemy, lecz w chwili kiedy mia?em go zaatakowa?, na planszy pojawi? si? 16 knight na afku kt?ry ewidentnie szed? w nasz? pu?apk?. Darowanemu koniowi nie patrzy si? w z?by, wi?c zdecydowa?em si? na pocz?stowa? go moim Death Strike i podziuba? tym necrotic rodem.

2cz9bgy.png

eg7lhy.png

Loot? Nieca?e 500gp i shovel. Sza?u nie ma, ale jak to m?wi?: 'Nie ma zmarnowanych frag?w'. Zw?aszcza, ?e dowiedzia?em si?, ?e jestem 'g?wniarzem', 'z?amasem' i 'moja mama doi krowy' ;< Czy wszyscy dziesi?cioletni boterzy s? tacy sami? Czy tak samo reaguj? na pora?k?? Co kryje si? pod cyfrow? kopu?? noobskich umys??w? O w ?yciu, szykuje mi si? kolejny artyku?! :D

14bonr6.png

Regards
Sey~

Nie specjalnie garniecie si? do komentowania, wi?c wrzucam kolejn? porcj? screen?w:

2ic3csh.png

2ed8cxg.png

Loot: Empty.

@down
No oczywi?cie, ?e zabijanie bot?w jest nie do ko?ca ciekawe, ale sam nie ubij? niczego co si? rusza, zw?aszcza gdy ma kilka health potion?w. Niestety, ale tylko ja w teamie nabijam fragi.

Regards
Sey~

Ostatnia edycja:

Szczerze powiem ?e ten temat nie b?dzie ciszy? si? ogl?dalno?ci? i mam zamiar zrobi? temacik z moimi postaciami na nebuli, na na razie boce druta do 27. Co do screen?w to nie za ciekawe zwyk?e zabijanie bot?w :>

Nie chc? na razie wbija? 'Red Skulla', wi?c nie ma ostatnio specjalnie du?o zdj?? z mojej strony. Dzisiejsze ubijanie bota uzbrojonego w plecak health potk?w :

21oyphd.png

30wuo1g.png

Loot:
600~gp oraz Serpent Sword i kilka creature products z Rotworm?w.

Regards
Sey~

Back
Do góry