Odp: Nebula - Event Members !
Ostatnie od?wie?enie.
First event day summary:
Zanim wybra?em si? na event, postanowi?em nieco dorobi? aby mie? za co kupi? mana fluidy. Najszybszy spos?b na zastrzyk got?wki dla biednego 20 druida? Zaprosi? Gudia, Sinnera i jakiego? nupka z Game-Chatu na Desert Quest:
Po zakupieniu siedmiu plecak?w mana fluid?w, necrotic roda oraz plecaka pe?nego fire oraz energy field?w. Sp??niona godzina 'W' na Dwarven Bridge:
Po dwudziestu minutach bezowocnego czekania razem z Sinnerem postanowili?my, ?e koczowaniem pod rozpadaj?c? si? statu? tylko si? kompromitujemy i ten jak?e niezwykle emocjonuj?cy (wydawa?oby si? -.-') event zosta? rozwi?zany szybciej ni? si? zacz?? (tak, raz u?y?em swojego necrotic roda

)
Przepe?niony frustracj? postanowi?em wy?y? si? strzelaj?c oficjalnego focha do zdj?cia (przy okazji podsumowuj?c ca?y event

):
Ci kt?rzy mnie znaj?, pewnie wiedz?, ?e tyle mi nie wystarczy. Poniewa? posta? i ma i?? do kasacji, wol? wykorzysta? te mana fluidy i runy w bardziej destruktywny spos?b. Traf chcia?, ?e mia?em zachciank? zabicia niejakiego 'newbie' b?d? bota na rozgrzewk?. Gdzie? Pewnie, na Femor Hills. Oczywi?cie moja genialna intuicja podpowiedzia?a mi, ?e jaki? powa?niejszy NOOB si? kr?ci po respawnie. Jak mo?na ?atwo zgadn??, moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiod?a - to by? NOOBchar Sinnera -.- (sorka Sinni, ?e Ci? nie uleczy?em, ale nie jestem przyzwyczajony do tego, ?e mam ten czar w swoim arsenale i po prostu zapomnia?em ;d)
Po swoim wielkim failu postanowi?em si? nieco zrehabilitowa?, odwiedzaj?c respawn trolli na Foldzie. I co? I to:
C?? innego mog?em uczyni?? Zacz??em g?upiego bota bi? (w ko?cu jestem jednym z najwi?kszych 'bot-hejter?w' na forum):
Jaka czeka?a mnie nagroda?
Oczywi?cie wszystko sko?czy?o si? na tym, ?e odda?em ca?y loot Gudiowi. Jednak?e na tyle rozpali? si? we mnie wewn?trzny ogie? gracza (z niewielk? pomoc? Sinnera i Gudia ^^), ?e postanowi?em nie kasowa? swojej postaci i przej?? na pe?ny etat mi?sa armatniego oraz ludzkiej tarczy s?u??cej z pe?nym oddaniem dw?m wy?ej wymienionym miszczom.
You will hear from us again.....
@down
S? co? tam warte. Niekt?re sprzedawane po 10gp, inne po 50gp....
Regards
Sey~