- Liczba reakcji
- 11
Yo,
Ostatnio mi si? nudzi?o, a wiele os?b pisa?o, ?e neobot to "****" (nie b?d? pisa? co, bo 1 upomnienie i ban
) tak wi?c zak?adam temat, gdzie b?d? wrzuca? screeny botowanego paladyna od 1 lvla.
Mam zamiar zrobi? par? "achivment?w":
1. Level
8 lvl [X]
10 lvl [X]
20 lvl [X]
30 lvl [X]
40 lvl []
50 lvl []
60 lvl []
70 lvl []
80 lvl [] Is that possible?
2. Skille
Distance____Shielding____Magic level
30___________30________1 [X]
40___________40________5 [X]
50___________50________10 [X]
60___________60________15 []
70___________65 []
3. outfity
[]
[]
4. Pacc
12.08.2011 8:25 -------- 30 days
*tu b?d? pisa? kiedy i na ile kupi?em pacca*
5. Skrypty u?yte w botowaniu
- trolle w thais http://tibia.net.pl/showthread.php?p=1350166#post1350166
NIESTETY NIE MOG? PODAWA? LINK?W DO SKRYPT?W, PONIEWA? DOSTA?EM UPOMNIENIE ZA TO, I? ZARABIAM W INTERNECIE PODAJ?C LINK DO SKRYPTU WTF?!
6. MASS BANY:
-Aug 18 2011 -
Today, 2760 Tibia accounts have been deleted for using ...
(by? jeszcze jeden, ale nie jestem pewien...)
NEW!!! CASH!!:
10k [X]
50k []
100k []
150k []
300k []
600k []
1kk []
B?D? ZAZNACZA? X WTEDY, GDY NA KONCIE B?D? MIA? ODPOWIEDNI? ILO?? KASY W BANKU. (nie b?d? liczy? waste)
Zaczo?em o 10:20 dnia 9 sierpnia 2011r , ?eby nie by?o
tutaj screen z 1 lvla
8 lvl i id? na palka ^^
Pacc wOOhoOO
Je?li jeste?cie zainteresowani osi?gni?ciami druida to zapraszam do tematu kolegi ^^
http://tibia.net.pl/zdjecia/510257-neobot-druid-facc-project.html
screeny b?d? wkleja? co jaki? czas, lecz nie z adwans?w tylko w trakcie botowania (robi? inne rzeczy na kompie, a gdy mam otwart? mozzile bot robi screeny mozzili zamiast postaci, no ale trudno...).
Pami?taj, ?e je?li chcesz to mo?esz wspom?c m?j projekt wchodz?c w ten link https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=RMGR3JDAJWKJN i
wp?acaj?c indywidualn? sum? pieni??k?w, dzi?ki kt?rym b?d? m?g? do?o?y? do licencji neobota/pacca.
@edit
WSZYSTKIE SKRYPTY PISZ? W?ASNOR?CZNIE, WI?C NA RAZIE UDOST?PNIAM TYLKO TO, CO JEST W 100% AFK!! -------- JU? NIE UDOST?PNIAM!! Z POWODU RZEKOMEGO "ZARABIANIA W INTERNECIE"...
p.s gram na niemieckim ?wiecie pvp nic wi?cej nie mog? napisa?
p.s.2 Nie jestem jakim? super ultra boterem, kt?ry ma neobota w jednym palcu, dlatego te? nie piszcie czego? w stylu "lamisz" bo dopiero si? ucz? ^^
@down
ok dzi?ki poprawi?em
Pozwalam wkleja? screeny Goke Aka Suigetsu!! Dlaczego? Mhmm tak jako? spodoba? mi si? jego pomys? z cash makerem ^^
F.A.Q
Udost?pnisz skrypty?
-Prawdopodobnie tak, lecz na ten moment nie. Dlaczego? Nie ma sensu wrzucania 3-4 skrypt?w.
W kt?rych godzinach botowa??
- Je?li grasz na europejskich serwerach to najlepiej mi?dzy 23:00-6:00. Dlaczego? Ludzie wol? spa? ni? bi? botter?w w godzinach nocnych
.
Czy wyt?umaczysz mi jak obs?ugiwa? neobota?
-By? mo?e zrobi? par? filmik?w tutorialowych, jak na razie nie chce mi si? :<
Na jakim serwerze grasz?
-PvP eu, wi?cej nie mog? napisa? z powodu licznych zgon?w i report?w.
Czy zerkasz na monitor, kiedy bot expi?
-Czasami spogl?dam, bo jak wiadomo je?li trafi si? ded, to musz? r?cznie doj?? do depo i na nowo w??czy? skrypciaka grrr.
Ostatnio mi si? nudzi?o, a wiele os?b pisa?o, ?e neobot to "****" (nie b?d? pisa? co, bo 1 upomnienie i ban
) tak wi?c zak?adam temat, gdzie b?d? wrzuca? screeny botowanego paladyna od 1 lvla.Mam zamiar zrobi? par? "achivment?w":
1. Level
8 lvl [X]
10 lvl [X]
20 lvl [X]
30 lvl [X]
40 lvl []
50 lvl []
60 lvl []
70 lvl []
80 lvl [] Is that possible?

2. Skille
Distance____Shielding____Magic level
30___________30________1 [X]
40___________40________5 [X]
50___________50________10 [X]
60___________60________15 []
70___________65 []
3. outfity
4. Pacc
12.08.2011 8:25 -------- 30 days
*tu b?d? pisa? kiedy i na ile kupi?em pacca*
5. Skrypty u?yte w botowaniu
- trolle w thais http://tibia.net.pl/showthread.php?p=1350166#post1350166
NIESTETY NIE MOG? PODAWA? LINK?W DO SKRYPT?W, PONIEWA? DOSTA?EM UPOMNIENIE ZA TO, I? ZARABIAM W INTERNECIE PODAJ?C LINK DO SKRYPTU WTF?!
6. MASS BANY:
-Aug 18 2011 -
Today, 2760 Tibia accounts have been deleted for using ...
(by? jeszcze jeden, ale nie jestem pewien...)
NEW!!! CASH!!:
10k [X]
50k []
100k []
150k []
300k []
600k []
1kk []
B?D? ZAZNACZA? X WTEDY, GDY NA KONCIE B?D? MIA? ODPOWIEDNI? ILO?? KASY W BANKU. (nie b?d? liczy? waste)
Zaczo?em o 10:20 dnia 9 sierpnia 2011r , ?eby nie by?o

tutaj screen z 1 lvla
8 lvl i id? na palka ^^
Pacc wOOhoOO
Je?li jeste?cie zainteresowani osi?gni?ciami druida to zapraszam do tematu kolegi ^^
http://tibia.net.pl/zdjecia/510257-neobot-druid-facc-project.html
screeny b?d? wkleja? co jaki? czas, lecz nie z adwans?w tylko w trakcie botowania (robi? inne rzeczy na kompie, a gdy mam otwart? mozzile bot robi screeny mozzili zamiast postaci, no ale trudno...).
Pami?taj, ?e je?li chcesz to mo?esz wspom?c m?j projekt wchodz?c w ten link https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=RMGR3JDAJWKJN i
wp?acaj?c indywidualn? sum? pieni??k?w, dzi?ki kt?rym b?d? m?g? do?o?y? do licencji neobota/pacca.
@edit
WSZYSTKIE SKRYPTY PISZ? W?ASNOR?CZNIE, WI?C NA RAZIE UDOST?PNIAM TYLKO TO, CO JEST W 100% AFK!! -------- JU? NIE UDOST?PNIAM!! Z POWODU RZEKOMEGO "ZARABIANIA W INTERNECIE"...
p.s gram na niemieckim ?wiecie pvp nic wi?cej nie mog? napisa?

p.s.2 Nie jestem jakim? super ultra boterem, kt?ry ma neobota w jednym palcu, dlatego te? nie piszcie czego? w stylu "lamisz" bo dopiero si? ucz? ^^
@down
ok dzi?ki poprawi?em

Pozwalam wkleja? screeny Goke Aka Suigetsu!! Dlaczego? Mhmm tak jako? spodoba? mi si? jego pomys? z cash makerem ^^
F.A.Q
Udost?pnisz skrypty?
-Prawdopodobnie tak, lecz na ten moment nie. Dlaczego? Nie ma sensu wrzucania 3-4 skrypt?w.
W kt?rych godzinach botowa??
- Je?li grasz na europejskich serwerach to najlepiej mi?dzy 23:00-6:00. Dlaczego? Ludzie wol? spa? ni? bi? botter?w w godzinach nocnych
.Czy wyt?umaczysz mi jak obs?ugiwa? neobota?
-By? mo?e zrobi? par? filmik?w tutorialowych, jak na razie nie chce mi si? :<
Na jakim serwerze grasz?
-PvP eu, wi?cej nie mog? napisa? z powodu licznych zgon?w i report?w.
Czy zerkasz na monitor, kiedy bot expi?
-Czasami spogl?dam, bo jak wiadomo je?li trafi si? ded, to musz? r?cznie doj?? do depo i na nowo w??czy? skrypciaka grrr.
Hmnn PVP niemieckie? (W?a?nie sam zacze?em tak?e boci? moim pallem na serwie PVP niemieckim xD, jak to jest to samo to si? zgadamy ;p).