Neobot paladyn facc project

zolaczek

Advanced User
Październik 14, 2010
Liczba reakcji
11
Yo,
Ostatnio mi si? nudzi?o, a wiele os?b pisa?o, ?e neobot to "****" (nie b?d? pisa? co, bo 1 upomnienie i ban :P) tak wi?c zak?adam temat, gdzie b?d? wrzuca? screeny botowanego paladyna od 1 lvla.
Mam zamiar zrobi? par? "achivment?w":
1. Level

8 lvl [X]
10 lvl [X]
20 lvl [X]
30 lvl [X]
40 lvl []
50 lvl []
60 lvl []
70 lvl []
80 lvl [] Is that possible? o_O

2. Skille
Distance____Shielding____Magic level
30___________30________1 [X]
40___________40________5 [X]
50___________50________10 [X]
60___________60________15 []
70___________65 []

3. outfity
5_13.gif
[]
Outfit_Warrior_Male_Addon_3.gif
[]

4. Pacc

12.08.2011 8:25 -------- 30 days

*tu b?d? pisa? kiedy i na ile kupi?em pacca*

5. Skrypty u?yte w botowaniu
- trolle w thais http://tibia.net.pl/showthread.php?p=1350166#post1350166
NIESTETY NIE MOG? PODAWA? LINK?W DO SKRYPT?W, PONIEWA? DOSTA?EM UPOMNIENIE ZA TO, I? ZARABIAM W INTERNECIE PODAJ?C LINK DO SKRYPTU WTF?!

6. MASS BANY:

-Aug 18 2011 -
Today, 2760 Tibia accounts have been deleted for using ...

(by? jeszcze jeden, ale nie jestem pewien...)

NEW!!! CASH!!:
10k [X]
50k []
100k []
150k []
300k []
600k []
1kk []

B?D? ZAZNACZA? X WTEDY, GDY NA KONCIE B?D? MIA? ODPOWIEDNI? ILO?? KASY W BANKU. (nie b?d? liczy? waste)

Zaczo?em o 10:20 dnia 9 sierpnia 2011r , ?eby nie by?o :P

tutaj screen z 1 lvla

neobot1lvl.jpg

8 lvl i id? na palka ^^
fsafa.jpg

Pacc wOOhoOO

pacch.jpg

Je?li jeste?cie zainteresowani osi?gni?ciami druida to zapraszam do tematu kolegi ^^

http://tibia.net.pl/zdjecia/510257-neobot-druid-facc-project.html

screeny b?d? wkleja? co jaki? czas, lecz nie z adwans?w tylko w trakcie botowania (robi? inne rzeczy na kompie, a gdy mam otwart? mozzile bot robi screeny mozzili zamiast postaci, no ale trudno...).

Pami?taj, ?e je?li chcesz to mo?esz wspom?c m?j projekt wchodz?c w ten link https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=RMGR3JDAJWKJN i
wp?acaj?c indywidualn? sum? pieni??k?w, dzi?ki kt?rym b?d? m?g? do?o?y? do licencji neobota/pacca.

@edit
WSZYSTKIE SKRYPTY PISZ? W?ASNOR?CZNIE, WI?C NA RAZIE UDOST?PNIAM TYLKO TO, CO JEST W 100% AFK!! -------- JU? NIE UDOST?PNIAM!! Z POWODU RZEKOMEGO "ZARABIANIA W INTERNECIE"...
p.s gram na niemieckim ?wiecie pvp nic wi?cej nie mog? napisa? :P
p.s.2 Nie jestem jakim? super ultra boterem, kt?ry ma neobota w jednym palcu, dlatego te? nie piszcie czego? w stylu "lamisz" bo dopiero si? ucz? ^^

@down
ok dzi?ki poprawi?em :P

Pozwalam wkleja? screeny Goke Aka Suigetsu!! Dlaczego? Mhmm tak jako? spodoba? mi si? jego pomys? z cash makerem ^^

F.A.Q

Udost?pnisz skrypty?
-Prawdopodobnie tak, lecz na ten moment nie. Dlaczego? Nie ma sensu wrzucania 3-4 skrypt?w.

W kt?rych godzinach botowa??
- Je?li grasz na europejskich serwerach to najlepiej mi?dzy 23:00-6:00. Dlaczego? Ludzie wol? spa? ni? bi? botter?w w godzinach nocnych :P.

Czy wyt?umaczysz mi jak obs?ugiwa? neobota?
-By? mo?e zrobi? par? filmik?w tutorialowych, jak na razie nie chce mi si? :<

Na jakim serwerze grasz?
-PvP eu, wi?cej nie mog? napisa? z powodu licznych zgon?w i report?w.

Czy zerkasz na monitor, kiedy bot expi?
-Czasami spogl?dam, bo jak wiadomo je?li trafi si? ded, to musz? r?cznie doj?? do depo i na nowo w??czy? skrypciaka grrr.

Odp: Neobot paladyn facc project

Chyba ?nisz ?e ci kto? siano wp?aci XD a co do tego:
80 lvl [] Is that possible? o_O
80 to nic dla neobota -,-, chyba ?e si? boci? nie umie. A jak chcesz ukry? sw?j nick to nie pokazuj ramki z tekstami i w options masz co? takiego jak show nicknames cos takiego i odznaczasz po prostu.

Chyba ?nisz ?e ci kto? siano wp?aci XD a co do tego:80 to nic dla neobota -,-, chyba ?e si? boci? nie umie. A jak chcesz ukry? sw?j nick to nie pokazuj ramki z tekstami i w options masz co? takiego jak show nicknames cos takiego i odznaczasz po prostu.
co do "siana" dostalem 2$ od kolesia z fora neobot.
Poza tym 80 lvl, na w?asnych skryptach to jest co? dla mnie, poniewa? bawi? si? tym od ok. 9 godzin ^^

Ok nadszed? czas na podsumowanie dnia.
Zrobi?em ca?y rookgard w 3 godziny z hakiem, pr?bowa?em zrobi? skrypta 100% afk z bankierem i refillerem na trollach, co wysz?o mi ca?kiem nie?le, a teraz przeszukuje jaskinie dwarf?w w poszukiwaniu "godnego" expowiska, a nast?pnie zrobi? skrypta ^^.
wiihs.jpg

@down
mo?liwe, ?e ci? widzia?em :P
Czy ty masz mo?e outfit pocz?tkowy i biegasz po trollach nad cyclopami? Je?li tak to dobrze wiedzie? kto mi trolle wybija? XDDD

Ostatnia edycja:

Super, ?e pr?bujesz :D Hmnn PVP niemieckie? (W?a?nie sam zacze?em tak?e boci? moim pallem na serwie PVP niemieckim xD, jak to jest to samo to si? zgadamy ;p).

Regards,
Yoogi

Na razie ci jako? idzie mam nadzieje tylko ,?e bana nie dostaniesz , ale skoro robisz wszystko na w?asnych skryptach to nie powiniene? go dosta?.
Powodzenia wbijaniu 80 lvl :<

No to patrzcie wypociny mojego bota ^^
adv na 12 lvl
sdafaf.jpg

stan postaci na dzie? dzisiejszy
botting.jpg

na razie mam 5k expa z hakiem/h , co mi zupe?nie wystarcza, natomiast troch? kiepsko z gp bo mam tylko 1,4k, a kupuje tylko speary ;/ no c?? nie d?ugo przenios? si? na soldiery, wi?c mo?e b?dzie lepiej ^^

@edit
6magic.jpg

15lvv.jpg

16lvv.jpg

17lvv.jpg

ironore.jpg

Mo?e jutro zam?wie pacca, tylko nie mam poj?cia, gdzie mog? expi? ze skillami 48/29 :/ kto? podpowie?

@down
no ca?kiem spoko ^^
Jedynie trudny by? pocz?tek, gdzie wszystko dla mnie by?o czarn? magi? :/ no ale po ok. 9 godzinach nauki ju? skapowa?em jak zrobi? 100% afk skrypt z depositerem/refillerem, wi?c wykorzysta?em t? wiedz? w tym projekcie i nawet nawet ^^

Ostatnia edycja:

Widz?, ?e ?adnie lecisz levelem i mam pytanie Jak gra(boci si?) na neo'sku? :D

@UP - My?l?, ?e na tarantulach pod Tiquanda sobie poradzisz :)

@EDIT - @DOWN Na takich skillach spokojnie na tarantulach da rad? :)
Oczywi?cie niekiedy trzeba b?dzie przywa?ci?, ale to chyba nic dziwnego :)

Ostatnia edycja:

Ciekawy temat i fajnie si? screeny ogl?da.
Tarantule z takimi skillami nie s?dze xdd.
Goblin na edron ( ss nazbierasz wyskilisz i wtedy tarantule)
S?ysza?em ?e da si? zrobi? ?eby neo bra? taski wi?c xd.
No c?? gogo 80lvl
Edit#
Z tego co si? orientuje termity na zao mo?e ale nie jestem pewien, albo ???wie xdd.

Ostatnia edycja:

Temat fajnie sie oglada...
Czekam na pacc... z pewnoscia jeszcze tu zajrze ;]
Pozdrawiam... i czekam na kolejne adv... i gogo 80 ;]

Ten palladyn bedzie w 100% botowany ? Bedziesz nim skilowal ?

Temat bardzo ?adny, du?o screen?w, ale dziwie si?, ?e z takim eq je?dzisz na dwarfach :D
Powodzenia w dalszej grze, tzn w botowaniu :)

Co do expienia na paccu to lepsze beda krokodyle, mozna na nie wziac taska, a pozniej bossa bijesz ;P

Ostatnia edycja:

Ten palladyn bedzie w 100% botowany ? Bedziesz nim skilowal ?
Temat bardzo ?adny, du?o screen?w, ale dziwie si?, ?e z takim eq je?dzisz na dwarfach :D
Powodzenia w dalszej grze, tzn w botowaniu :)
Co do expienia na paccu to lepsze beda krokodyle, mozna na nie wziac taska, a pozniej bossa bijesz ;P
Paladyn mo?na powiedzie?, ?e jest w 90% botowany ^^ (Sam p?ywam statkami, kupuje eq). Co do skilli to ca?y czas siedz? na goblinach. Narazie jest 51/35 i chyba tak posiedz? do 25 lvla.

NEW SCREEN

pacc
pacch.jpg

30 shielding
30shield.jpg

19 lvl
84854198.jpg

@edit
nowe screeny wklej? jak ju? wbije ten 25 lvl i jakie? dobre skille na goblinach. Jak na razie 16/7, wi?c jako? idzie ^^

Ostatnia edycja:

Nie zamulaj z ss wrzucaj dalej awanse itp

Nie zamulaj z ss wrzucaj dalej awanse itp
Ci??ko mi jest wy?apa? adwans, poniewa? kiedy botuje zazwyczaj mam otwart? np. mozzile przez co bot robi zdj?cia mozzili zamiast tibi ;/.

A co do nowych ss b?d? troch? p??niej ;/ Na razie czekam na stamine, i b?d? dalej skilla?.

ludzie pisa ze neo bot to g?wno bo nie umiej? sie tym obs?y?y? ..... pajace

nawet niezle trzymaj tak dalej

Ok wbi?em 25 lvl i 65/51 skills ^^.

98823942.jpg

46980834.jpg

58554603.jpg

25002131.jpg

smilm.jpg

Teraz botuje na crocodile tasku (mam nadziej?, ?e tasker zadzia?a XDDDD).

@edit
18:55 Loot of The Snapper: 14 gold coins, 100 gold coins, 2 health potions, a life ring, a plate armor, plate legs

luck?

Ostatnia edycja:

Ciekawe do ilu wytrwasz :) Powodzenia!

@Topic:
Temat ogl?da si? z zaciekawieniem! Nie m?w tylko co wstawisz w nast?pnym po?cie ;D Bd jeszcze ciekawiej xd

Pozdrawiam,
Tayfoon.

PRZERWA W BOTOWANIU!!
ZA JAKIE? 2 GODZINY JAD? NA PRZEJA?D?K? PO POLSCE (jest 23:59 o_O)
BOTOWA? ZACZN? GDZIE? W T? SOBOT? !!
ps 28 lvl ^^

Back
Do góry