Odp: New Era of Naruto 24/7 !
C??, te? mog? si? wypowiedzie? na temat tego OTS'a. Mam kilka uwag, kt?re chyba podsumuj? wszystko:
- [EXP] - tutaj nie wbija si? lvli na mobach (FACC), tylko na misjach - po uzbieraniu danej ilo?ci przedmiot?w mo?emy dosta? bardzo du?? ilo?? PD i pieni?dzy (potrzebnych na pille, kt?re s? niezb?dne do udanej gry na wy?szych poziomach)
- [ADM] - je?li chodzi o samego admina, to mog? powiedzie?, ?e naprawd? zale?y mu na servie - cz?ste konkursy, update'y - og?lnie wykazuje inicjatyw?, a o to chodzi.
- [GFX] - co do grafik... powiedzmy, ?e gdzie? je ju? widzia?em

Nie przeszkadza mi to jednak w grze.
- [GRYWALNO??] - wszystko jest zadziwiaj?co dobrze zbalansowane - spelle nie bij? ani za du?o, ani za ma?o, d?ugo trzeba zbiera? przedmioty na misje (believe me, I know), a transformacje s? trudne do wbicia (7 transformacji do 2,5k lvl - chyba jeszcze nikt takiego nie osi?gn?? [poprawcie mnie, je?li si? myl? ;o]). Ludzi jest ma?o, ale WSZYSTKIE high lvle s? pomocne. Po rozpocz?ciu gry mo?na zawo?a? o jak?? pomoc, a ju? leci w waszym kierunku kilka niez?ych przedmiot?w na start
Og?lnie bardzo polecam server, chocia? dopiero przedwczoraj zacz??em na nim gra? :d
Mo?ecie sobie obejrze? moj? histori? na serverze:
Life of Szad
A tutaj kilka poradnik?w, ?eby ?atwiej by?o zacz??:
Poradniki.
Pozdrawiam,
Szad Rah