• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne New Era of Naruto 24/7 !

Status
Zamknięty.
Odp: New Era of Naruto 24/7 !

Serwer jest spoko
Kage co miesciac stara si? cos zmieniac wiec nie krytykujcie tylko wejcie i zagrajcie
mowiecie ze nie x15 exp
nie macie racji
mam ponad 1k lvl bo robilem misji
a teraz leci mi wolno ze nie wiem
Serdecznie zapraszam! serwer Spoko
Pozdrawiam Hinaru :)

Uhuhuhu widz?, ?e na mnie zesz?o ;<
Cz?owieku we? zamknij ten sw?j ?miechowy ots z dupy bo kaleczysz siebie i wszystkie porz?dne naruto otsy, ewidentnie wida?, ?e na niczym si? nie znasz i edytujesz ?miesznego nowotsa z marnym skutkiem.
Jeste? do niczego tak samo jak ten ch?am, kt?ry tak reklamujesz. Z reszt? liczba graczy m?wi sama o sobie.
Otw?rz wreszcie ch?opcze oczy i zobacz, ?e prowadzisz jedno wielkie chaotyczne g?wno.

Cya.

C??, te? mog? si? wypowiedzie? na temat tego OTS'a. Mam kilka uwag, kt?re chyba podsumuj? wszystko:
- [EXP] - tutaj nie wbija si? lvli na mobach (FACC), tylko na misjach - po uzbieraniu danej ilo?ci przedmiot?w mo?emy dosta? bardzo du?? ilo?? PD i pieni?dzy (potrzebnych na pille, kt?re s? niezb?dne do udanej gry na wy?szych poziomach)
- [ADM] - je?li chodzi o samego admina, to mog? powiedzie?, ?e naprawd? zale?y mu na servie - cz?ste konkursy, update'y - og?lnie wykazuje inicjatyw?, a o to chodzi.
- [GFX] - co do grafik... powiedzmy, ?e gdzie? je ju? widzia?em ;) Nie przeszkadza mi to jednak w grze.
- [GRYWALNO??] - wszystko jest zadziwiaj?co dobrze zbalansowane - spelle nie bij? ani za du?o, ani za ma?o, d?ugo trzeba zbiera? przedmioty na misje (believe me, I know), a transformacje s? trudne do wbicia (7 transformacji do 2,5k lvl - chyba jeszcze nikt takiego nie osi?gn?? [poprawcie mnie, je?li si? myl? ;o]). Ludzi jest ma?o, ale WSZYSTKIE high lvle s? pomocne. Po rozpocz?ciu gry mo?na zawo?a? o jak?? pomoc, a ju? leci w waszym kierunku kilka niez?ych przedmiot?w na start ;)

Og?lnie bardzo polecam server, chocia? dopiero przedwczoraj zacz??em na nim gra? :d
Mo?ecie sobie obejrze? moj? histori? na serverze:
Life of Szad

A tutaj kilka poradnik?w, ?eby ?atwiej by?o zacz??:
Poradniki.

Pozdrawiam, Szad Rah

Widze ?e Szad te? si? powiedzia?e?
Sarwer naprawde jest super
Zapraszam !
Hinaru

Po co te gadanie o grafikach, co mia? je sam rysowa? ?

I tka zawsze ka?dy je bierze od innych.

Reklama od?wie?ona.

Zapraszam serdecznie. Nast?pna aktualizacja ju? 20 maja !

Zapraszam serdecznie. Nast?pna aktualizacja ju? 20 maja !

Zapraszam ;)

od?wie?am.

Zapraszam.

Zapraszam !

Gram na tym otsie ju? ok. 3 dni i wkurza mnie to, ?e ?eby mie? lvl trzeba zbiera? jakie? shity z potwor?w za lvl, bo potwory daj? ma?o expa...
Ogarnij tego acc makera, poniewa? ma wiele b??d?w, nawet highscores nie da si? wy?wietli?.
W niekt?rych czarach nie ma balansu.
Pomimo tego wszystkiego polecam otka, szkoda, ?e nie ma event?w...

#Edit
Aha i jeszcze jest w tym taki wielki minus, ?e transform wy?acza si? po jakim? czasie i znowu trzeba si? transformowa?...

Ostatnia edycja:

Zapraszam.

Zapraszam.

Okradajcie inne ots to wam na pewno na dobre wyjdzie hah. Nie rozumiecie ,?e ci kt?rzy je robili to w?o?yli w ich robot? troch? czasu, a wy bezczelnie wstawiacie kogo? grafiki do pseudo naruto ots.

Okradajcie inne ots to wam na pewno na dobre wyjdzie hah. Nie rozumiecie ,?e ci kt?rzy je robili to w?o?yli w ich robot? troch? czasu, a wy bezczelnie wstawiacie kogo? grafiki do pseudo naruto ots.
Przypominam Ci, ?e "ci", kt?rzy niby zrobili te grafiki, to tak na prawde wyci?gneli je z Gameboy'a,
wi?c jak my?lisz, kto tu zosta? okradziony? Ja my?l?, ?e na pewno nie oni! :))

Regards,
Navigation.

Zapraszam.

C?? ots, grafiki powyci?gane zewsz?d. ALe zagram i zobacze.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry