• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

co znow przelozony???! <zal>

PS: mogliscie odrazu powiedziec ze start jak znajdziecie hostera a nie...czekam i ****

Ostatnia edycja:

Zawsze w tak licznym teame znajdzie sie ktos kto poleci w chuja..

/nie reklamujemy ots?w w cudzych tematach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

OMg :/ no trudno trzeba czeka?, ale naprawd? ju? si? nastawi?em :/

Ludzie, fakt, i? start zosta? prze?o?ony, nie oznacza, ?e macie prawo pisa? tu cokolwiek i si? wyp?akiwa?, nadal obowi?zuje regulamin.

PS: mogliscie odrazu powiedziec ze start jak znajdziecie hostera a nie...czekam i ****

Jak wszystko by?o ustalone to sk?d mogli?my wiedzie?, ?e Hoster nie wywi??e si? z powierzonych zada? w ostatniej chwili?
Pomy?lcie troche zanim napiszecie.

No znajd?cie tego hostera, ja chc? sobie w to zagra?. OTS zapowiada si? naprawd? smakowicie, ju? si? doczeka? nie mog?.

Ostatnia edycja:

Ehh chyba poszukam sobie innego ots........:D:D
OMG ale macie jakie? pomys?y czy co? kiedy b?dzie hoster ??!
I Zna kto? mo?e jakiego? dobrego ots kt?ry wystartuje dzi? albo jutro ?? :]
(pisa? na priv)

BTW : Masterpalas albo krystyna jak czytacie tego posta dajcie swoje gg ^^

Ostatnia edycja:

Poszuka?em w googielach i znalaz?em to

Niestety:

Official Open:
We don't know yet cause we are
looking for New Hoster who know how to
defend DDOS attacks

My?le, ?e to przeznaczenie, ?e czyta?em ten temat, w?a?nie pisa?em zapowied? w?asnego OTS i my?l?: "Zobacz? jak inni napisali"
I czytam: "Start: 12:00", patrze na zegarek na kompie, a tam 12:00 xd

Pozdro, stronka ?aduje si? oko?o 5 min. na necie 1mb/s inne ?aduj? mi si? w ci?gu 3sec. :|
WoW w ko?cu stronka si? wczyta?a, i ujrza?em napis ?e serw OFF! <hahaha>

/woah! Ameryke odkry?e?, aktualna stronka jest prowizoryczna i jest w??czona u mnie na kompie.

o.O Ameryk? odkry?em? A dostan? co? za to? mo?e b?d? m?g? j? nazwa? inaczej?

Ostatnia edycja:

cos z tym otsem w chu... leca xD przekladaj i przekladaja:/
chyba nie potrafia nic zrobic;p zachecaja ludzi do grania;d wszyscy czekaja a tu nic i nic ;(
i juz pierwszy - ;/

cos z tym otsem w chu... leca xD przekladaj i przekladaja:/
chyba nie potrafia nic zrobic;p zachecaja ludzi do grania;d wszyscy czekaja a tu nic i nic ;(
i juz pierwszy - ;/
Pozwol? sobie wyja?ni?.
Sprawa ma si? tak, ?e server jest gotowy do startu, mapa przygotowana bugi poprawione, czary profesji zbalansowane, tylko hoster nie odpowiada.
Nikt nie wie co o tym my?le?. Najbardziej niepokoi nas fakt i? nie wystawia sam sobie opinii (negatywnej z reszt?), lecz ca?emu teamowi OTS'a.
Przepraszamy za wszelkie niedogodno?ci, w nadziei, ?e znajdzie si? osoba odpowiedzialna, nie rzucaj?ca s??w na wiatr.
Alyy

Ostatnia edycja:

Matre zanim zaczniesz robi? ots w sprawach stawiania serwera na dobry dedyk lepiej mie? przy sobie 200 z? ... Sponsorzy s? nic nie warci xD I najlepiej samemu umie? pos?ugiwa? si? takim serwerem.

Po co wy sie na nim wyzywacie?? Jaki koles polecial w kulki i tyle to nie jego wina !!

Jak wszystko by?o ustalone to sk?d mogli?my wiedzie?, ?e Hoster nie wywi??e si? z powierzonych zada? w ostatniej chwili?
Pomy?lcie troche zanim napiszecie.

Dok?adnie, pomy?l troch? nast?pnym razem zanim napiszesz zapowied? ots'a i dat? oficjalnego startu ;)

#UP
Hmm... Wcale?

#Topic
Je?li ju? robisz jaki? OTS to nie szukaj "hostera", a je?li ju? to um?wcie si? dok?adnie a nie ?e on Ci? (lub ty nas) w ch*ja robi :|

Notka moderatorska:
Pozwolisz, ?e ja b?d? decydowa? o tym co robi? ;)
Hosterem mog? by? ja, dedyk to nie problem - problemem jest "znanie" si? na administracji i nie, nie chodzi mi o instalowanie avasta tylko o profesjonaln? administracj?. Wystarczy spojrze? ile ju? "Pro" ots?w upad?o w?a?nie z powodu o kt?ry mi tak bardzo chodzi - bezpiecze?stwo otsa a w tym graczy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dobra spokuj juz tutaj poczekamy zobaczymy :):curse:

Po co wy sie na nim wyzywacie?? Jaki koles polecial w kulki i tyle to nie jego wina !!

To co na dedyka go nie sta??

#topic

Screeny ?adne z zapowiedzi, ale c??, z czym ty do ludzi, skoro nawet dedyka nie masz... Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry