• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

Ja czekam, i nie mam wcale pretensji do ekipy.. To nie ich wina, choc nie powiem.. troche sie zawiodlem xDD I taka jedna DUZA sugestia.. Skoro jeszcze serwer nie wystartowal jest czas na poprawki, a te naprawde warto wprowadzic.. O co mi chodzi?? O stage exp.. Widze ze kompletnie nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak debilny stage dajesz (przepraszam za szczerosc).. Dla czego tak uwazam? Kazdy, ze sie tak wyraze "idiota" wbije setny lvl, a nawet wiecej.. Gra na takim stage nudzi sie po 3 dniach, bo najpierw sobie elegancko expisz a jak masz juz najmniejszy exp z tego stage (tak jak mowie - 3 dni grania) to kompletnie sie nie chce grac bo jest meeega nudno wbijac lvl 30x wolniej i expic ciagle na jednym.. Wedlug mnie to jest totalna bzdura, bo poczatkowo bedzie moze te 200 osob, ale ta liczba diametralnie zacznie spadac w przeciagu kilku dni.. Sprawa prosta: wbijasz 200 lvl w pare dni a pozniej juz nie ma sensu grac... Jedynym rozwaznym zapowiadajacym sie otsem jest EK ktory przemyslal sprawe i nie zrobil stage, co przyciagnie gracza na duuuuuzo dluzszy okres czasu.

Przemysl dobrze ta kwestie, zanim bedzie za pozno, bo zrozumie jeszcze stage 20x-5 a nie ku..a 110x-5x.. To jest kompletna paranoja ;/

Ostatnia edycja:

Zgadzam si? absolutnie z panem powy?ej. Lepiej zrobi? mniejszy stage, ?eby na pocz?tku by?o ?atwiej, ale nie za ?atwo. Potem wszystko si? wyr?wna i zacznie si? dopiero gra.

Mam takie pytanko a wi?c o jaki ots wam chodzi (EK) ?
A tak wog?le to kiedy przewidywany znowu start ots?:)
Pozdrawiam i napewno b?d? gra?:P

Pewnie o eternal kingdoms nie por?wnujcie wszystkiego do tamtego ots poniewa? on mia? wystartowa? ju? DAWNO nawet bardzo dawno temu i lipa...teraz czekamy na newline ots miejmy nadzieje ?e si? hoster znajdzie jak najszybciej bo chcia? bym pogra? na nim z kolegami ;);)

Hm mia?em nie odpisywa? ale jak mnie zmuszacie... ;)
Zakupi? dedyka to nie problem, 200z?? 600 minimum. Anyway nie o to chodzi.
Chodzi o to, ?e nie chce postawi? otsa, kt?rego zaczn? inni pingowa? bo ja nie mam poj?cia jak si? obroni?.... Wole mie? faila w zapowiedziach ni? epic faila po kilku godzinach hostowania.
2 lata temu mo?na by?o bez obaw stawia? otsy.
My?lcie co chcecie, jakbym umia? wszystko to bym tutaj nie siedzia? i nie robi? tego otsa - think.

Ots wystartuje co do tego nie ma w?tpliwo?ci... BY? MO?E w ten weekend. pozdrawiam zatwardzia?ych krytyk?w i tych kt?rzy wspieraj? projekt cho?by normalnymi postami.

@Tych co maj? co? do powiedzania na temat EK wypraszam z tego tematu ;)

Ostatnia edycja:

Wierze w WAS!! Na bank znajdziecie Hostera oby szybko bo juz sie doczekac nie moge :D

A ja prosz? o przemy?lenie rat?w expa

Chcia?bym pogra? tam d?u?ej, a przy obecnych w?tpi? ?ebym mia? ch?ci

Notka moderatorska:
Ok pomy?limy jeszcze, tylko nie licz na typowe low rate ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A tam, nawet, je?li ch?opaki si? sp??niaj?, to c?? zrobi?! Pocz?tkowe problemy s? bardzo cz?stym przypadkiem w stawianych krokach jakiego? projektu, ale nie uwa?am, by par? dni op??nienia by?o tak wielk? masakr? etyczn? i moraln?, by wiesza? na nich psy. Ja tam czekam cierpliwie i jestem pewna, ?e gdy ju? wszystko b?dzie dopracowane op?aci si? to, bowiem OTS zapowiada si? baardzo ciekawie. ^^

Matre, wszystko good ale co z tym stage expem? Zanalizuj moj poprzedni post jesli tego jeszcze nie zrobiiles, to taka mala sugestia ode mnie :D Bo naprawde chce tu dluzej pograc, a taki stage exp na pewno temu nie sprzyja... Tak jak wszezie: w 2 dni dobije 170 lvl i exp do konca zycia na best potworach.. To nie przejdzie niestety... BLAGAM, ZMIEN TO :S Srob najlepiej staly exp albo przynajmniej jakis nieduzy stage..

Zako?czcie na razie walk? o stage exp - Matre zaj?? si? szukaniem hosta, a stage to naprawd? nie jest a? tak wielki problem, co Wam da potwierdzenie zmiany stage expa, kiedy OTS b?dzie nadal offline..

To, ?e przynajmniej b?d? na niego czeka?.
Bo jak narazie nie zale?y mi

@up
Bez jednej osoby raczej ots nie upadnie

@topic
Exp jest dobry gdy? nie ma teraz za du?o czasu na gre
Kiedy w ko?cu ruszy ten ots ^^

@up
Taa co wy gadacie exp jest dobry jak co? nie pasi to nie musicie gra? :huh:
Szybko lvl si? wbije i mo?na i?? na questy i si? powali? z sd
1 - 25 exp 110x
26 - 45 exp 90x
46 - 80 exp 70x
81 - 100 exp 45x
101 - 130 exp 25x
131 - 180 exp 20x
181 - 250 exp 15x
251 - 280 exp 10x
281 - 300 exp 7x
301 - exp 5x

:)

@Up
Ty to jaki? dziwny jeste?. Takie expy sa tylko na RL map - NOOB SERWERACH .. na tym expie ka?dy wbije 100 lvl w kilkadziesi?t minut i co ci to da.. Po 2-3 dniach ci sie znudzi i na otsie zrobi? sie pustki...

Ka?dy lubi co innego mi si? taki podoba chod? masz troch? racje :p:p
zobaczymy najpierw niech server wystartuje i si? zobaczymy co Admin zrobi ;)

jednej osoby?

cz?owieku, ogarnij si?.

skoro Wam nie zale?y na jednostce, to na nikim Wam nie zale?y. jak tak dalej b?dziecie podchodzi? do graczy to powiedzenia ?ycz?

pozatym, wiele os?b na pewno nie chce takich rat?w.

chocia?by ziomki, z kt?rymi planowa?em tu gra? -.-

zmie?cie podej?cie. bez jednej nie upadnie, ale tych pojedy?czych jest sporo

Jak chcesz miectaki stage to wbijaj na roxora - mapa/serwer w sam raz dla ciebie (ty tak apropos grales kiedykolwiek na rlu, skoro krecia cie takie stage? -.-).. Tam stage spada o jakies 300x... To ma byc kolejny noob ots? Skoro tak - prosze bardzo..niech bedzie taki stage ale nie spodziewaj sie jesli po 2 dniach top 5 bedzie konczylo sie na liczbie 200+.. Taki serwer nie ma przyszlosci ()chyba ze restart co miesiac),.

Ostatnia edycja:

pepeTARNOW,
Skalarek nie jest adminem ots wiec mo?e sobie m?wi? co chce a nie tutaj si? buntujesz jak by to admin pisa? ?e przez 1 osob? ots nie padnie..;)
Nie chcesz gra? to nie nikt nie b?dzie p?aka? za tob? :D:D

BTW: Tu masz list? ludzi kt?rzy pomagaj? w projekcie:

Vean - Administrator, Webmaster, grafik, zadba o to aby strona otsa by?a niepowtarzaln? cz?sci? naszej przygody.
Kurtis - Administrator, Mapper
Matre - Administrator, Mapper, Skrypter - sprawuje piecze nad ca?ym projektem
Koybi - Community Manager, organizator wszelkich konkurs?w na serwerze.
Speeder - Community Manager
Fexina - Community Manager
Mino - Mapper
Alyy - Mapper
Sidios - Mapper

Osoby kt?re w wi?kszym lub mniejszym stopniu bra?y udzia? w projekcie:

Rahim
Desire
Helion
Netrix

WoW ?adnie si? zapowiada OTS...Czekam na otwarcie !!!! :rolleyes: